- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi Uykulu limon
Cezalandırma sekliniz çok tatlı yalnızSenin adına üzüldüm Canım.
Keşke eşini görme imkanım olsa.
Yüzüne kızımın kakalı bezini atardım.
Eşşek herif...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cezalandırma sekliniz çok tatlı yalnızSenin adına üzüldüm Canım.
Keşke eşini görme imkanım olsa.
Yüzüne kızımın kakalı bezini atardım.
Eşşek herif...
bulduğu işe gitmedimBöyle kadın gibi naz yapan, kendi kendine trip yapan, küsen erkekten nefret ederim...
Derdi ne peki? Neden bundan sonra böyle deyip çıkıp gitti?
Aranızda birşeyler geçmiş belliki, haklıyı haksızı işin iç yüzünü bilmeden ayırt edemeyiz...
Ama bir çok fotoğrafçı yapıyor bunu, vesikalık resmî anahtarlık olarak hediye veriyor.kendi yaptırmış evde 10 resim daha var bilgisayar masasının oraya bırakmış
evimizin anahtarına taksaydı tamam derdim ki kaynım ve kardeşim kendi ev anahtarları için yaptırdı ama iş yerinin anahtarı sonuçta kendine ait değil bana saçma geldiAma bir çok fotoğrafçı yapıyor bunu, vesikalık resmî anahtarlık olarak hediye veriyor.
Zaten kalabalık iş ortamı, anahtarlığı takayım da işe yarasın bari diye düşündü belki.
Başka biri olsa, niye onun resmini anahtarlık olarak hediye etsin? Çok saçma buna takınların kuruntuları.
Çok samimi söylüyorumevimizin anahtarına taksaydı tamam derdim ki kaynım ve kardeşim kendi ev anahtarları için yaptırdı ama iş yerinin anahtarı sonuçta kendine ait değil bana saçma geldi
iş yeri eşimin değilÇok samimi söylüyorum
Paranoyaksın,
Kendimi eşinin yerine koydum sadede anahtarlıktan
Açıklama bile yapmazdım, gülüp geçerdim.
Her insan aynı değil, canı öyle istemiş
O an öyle denk gelmiş yapmış.
Alt metnini bulmaya çalışmak büyük saçmalık.
Konunun geneli için değil
Yalnızca anahtarlık için yazdım
Ne fark eder?iş yeri eşimin değil
baya bildiğiniz daire anahtarı bi kaç irili ufaklı anahtar var tek bi anahtar değil üstelik bana ilk sorduğumda herkes bu anahtarı kullanıyor demişti niye 16 kişinin ortk kullandığı anahtara kendi resminden anahtarlık yaptırsın ?Ne fark eder?
Ben de çalıştığım özel kurumda, bana tahsil edilen dolabın anahtarını istediğim yere götürüyordum, anahtarlığım sorgulanmıyordu.
İş yerinin kapı kilidi bende, anahtarlıkta resmim var,
Yani?
Kesin aldatıyorum? Öyle mi?
Hayır ya
ben alayım abla bi tane çünkü yüreğim yanıyorHerkese benden buzlu limonata, biraz serinleyin, hararet düşsün tartışma çıkmasın.
Üzülme, evliliklerde böyle iniş çıkışlar olur, mesele tam olarak ne okuyamadım ama zamanla herşey düzelir, biraz kendi haline bırak eşini, ilgilenme.ben alayım abla bi tane çünkü yüreğim yanıyor