Bundan sonra böyleymiş

Sizle değil eli elinin üstünde oturup da sağa sola bakıp beklentiye girenlere hırs yapanlara benim sorunum. Kişisel algılamayın. Azıcık onurlu olun adama ettiğiniz laflardan sonra , girin işe çalışın. 5 sene oturup adamın asgari ücretle ev geçindirme çabasını yeterince seyretmişsiniz , bir de üstüne hayatı zindan etmişsiniz. Noluyor çalış deyince Yok çalışamam psikolojim iyi değil. Onca nöbet tutan herkes zaten süper mutlu, kimsenin derdi tasası Yok.

İş çalışmaya gelince size trilyon bahane çıkar , az çok anladım ben sizi :KK66:
benim kimseden tek bi beklentimde olmadı bu zamana kadar

O zaman keşke annenle iletişimini kesseydin kocanla yatağını ayıracağına. Adama zerre kıymet vermeyen annenin ağzına sakız eden sensin. adam işsiz mi? Öyle böyle bulmuş bir iş asgari ücretle geçiniyor. Kızı bomboş evde oturuyor , iş beğenmiyor. Anne kızına kendine gel diyeceğine hala amca oğlunun arkasına ağlıyor. Siz de bu hadsiz anneye olan kızgınlığınızı adamdan çıkarıyorsunuz.

Sonra ne bekliyordunuz? Adam bir de gece ek iş bulsun , ölsün hatta yeter ki para getirsin eve. Sizin bencilliğinize eşiniz 5 sene iyi bile dayanmış
Ne bu öfke yardım isteyen bir kadına böyle mi yardımcı olacaksınız

Sizle değil eli elinin üstünde oturup da sağa sola bakıp beklentiye girenlere hırs yapanlara benim sorunum. Kişisel algılamayın. Azıcık onurlu olun adama ettiğiniz laflardan sonra , girin işe çalışın. 5 sene oturup adamın asgari ücretle ev geçindirme çabasını yeterince seyretmişsiniz , bir de üstüne hayatı zindan etmişsiniz. Noluyor çalış deyince Yok çalışamam psikolojim iyi değil. Onca nöbet tutan herkes zaten süper mutlu, kimsenin derdi tasası Yok.

İş çalışmaya gelince size trilyon bahane çıkar , az çok anladım ben sizi :KK66:
Kadın çalışmayacağım dememiş, bulduğu işi istemeyen kişi kocası daha az paralı diye. Niye normal saatlerde uygun bir iş varken vardiyalı işte çocuğun düzenini bozsun

benim kimseden tek bi beklentimde olmadı bu zamana kadar
Amcanın oğlu ev almışmış senim kocan niye alamamışmış bunları ben mi yazdım sayın üye? Adam asgari ücret alıyor ya ne evi??? Bu beklenti değil mi?

Bence boşan da adam kazandığı 3 kuruşu huzurla yesin hiç değilse

Amcanın oğlu ev almışmış senim kocan niye alamamışmış bunları ben mi yazdım sayın üye? Adam asgari ücret alıyor ya ne evi??? Bu beklenti değil mi?

Bence boşan da adam kazandığı 3 kuruşu huzurla yesin hiç değilse
bakın bunu annem söyledi benim istegim değil
kaldı ki galiba zaten boşanacagız merak etmeyin yani

Kadın çalışmayacağım dememiş, bulduğu işi istemeyen kişi kocası daha az paralı diye. Niye normal saatlerde uygun bir iş varken vardiyalı işte çocuğun düzenini bozsun

Valla evde oturup kocasının başının etini para para diye yiyen bir kadın bana hiç masumane gelmiyor. Adamı da dinleyebilseydik keşke. Konu sahibinin bir ilk konusunu bir de bunu okuyun en iyisi

Siz eşinizin üstüne gitmeyi bırakın, sanki suçunuz varmış gibi konuşmaya çalışmayın.
Günlük hayatınıza devam edin, bu arada da size uygun iş bakın ve girin. Maaş kartınızı vermeyin eşinize sakın acımayın.
Dipten çıkın bir önce, hayat devam ediyor, maddi sıkıntılar gelir geçer. Ne kendi ailenizi ne eşinizin ailesini hayatınıza karıştırmayın bundan sonra.

Siz eşinizin üstüne gitmeyi bırakın, sanki suçunuz varmış gibi konuşmaya çalışmayın.
Günlük hayatınıza devam edin, bu arada da size uygun iş bakın ve girin. Maaş kartınızı vermeyin eşinize sakın acımayın.
Dipten çıkın bir önce, hayat devam ediyor, maddi sıkıntılar gelir geçer. Ne kendi ailenizi ne eşinizin ailesini hayatınıza karıştırmayın bundan sonra.
pazar gününden beri konuşmuyoruz zaten çocugun üzüldüğünü görünce kahve içer misin diye sordum o kadar ama ipler koptu galiba

Valla evde oturup kocasının başının etini para para diye yiyen bir kadın bana hiç masumane gelmiyor. Adamı da dinleyebilseydik keşke. Konu sahibinin bir ilk konusunu bir de bunu okuyun en iyisi
Biliyorum konusunu. Para para diye keyfinden yemiyor, siz tam okumadınız sanırım. Adam kendi ailesine yediriyor kazandığı üç kuruşu, onların borcunu ödüyor. Ne yapacaktı kadın oh afiyet olsun mu diyecekti.

Biliyorum konusunu. Para para diye keyfinden yemiyor, siz tam okumadınız sanırım. Adam kendi ailesine yediriyor kazandığı üç kuruşu, onların borcunu ödüyor. Ne yapacaktı kadın oh afiyet olsun mu diyecekti.
Allah razı olsun kardeşim kaldı ki 6 aydır dogru dürüst alışveriş yapmıyoruz bi kere bile dile getirmedim

pazar gününden beri konuşmuyoruz zaten çocugun üzüldüğünü görünce kahve içer misin diye sordum o kadar ama ipler koptu galiba
Bir şeyin koptuğu yok sakin olun. Blöf yapıyor eşiniz, bulduğu use girin diye aklınca burnunuzu sürtüyor . Dediğim gibi taciz vermeyin ve üzgün durmayın, mutlu durun yanında, çocuğunuzla ilgilenin, umursamayın onu.

bakın bunu annem söyledi benim istegim değil
kaldı ki galiba zaten boşanacagız merak etmeyin yani
Ya işte sorun bu zaten. Bunu annen söylüyor sen de dinliyorsun! Adam senin kocan ya , annen ne hakla bunları söylemeye cüret edebilir? 5 senelik evlisin çoluğun çocuğun var annen nasıl bu adamla evlendin de bırbırbır diye konuşabilir? Amcanın oğluyla evlenseydin diyebilir? Sen annene "kendine gel ne diyorsun o adam benim kocam! Evliyim ben bana başkasını nasıl yakıştırırsın!" diyemiyorsun da gidip kocana yine senin deyişinle "az çektirmiyorsun"

Bunları sen yapmışsın. Sen zaten seviyeyi dibin dibine çekmişsin. Şimdi adamdan ne inceliği bekliyorsun?

Ya işte sorun bu zaten. Bunu annen söylüyor sen de dinliyorsun! Adam senin kocan ya , annen ne hakla bunları söylemeye cüret edebilir? 5 senelik evlisin çoluğun çocuğun var annen nasıl bu adamla evlendin de bırbırbır diye konuşabilir? Amcanın oğluyla evlenseydin diyebilir? Sen annene "kendine gel ne diyorsun o adam benim kocam! Evliyim ben bana başkasını nasıl yakıştırırsın!" diyemiyorsun da gidip kocana yine senin deyişinle "az çektirmiyorsun"

Bunları sen yapmışsın. Sen zaten seviyeyi dibin dibine çekmişsin. Şimdi adamdan ne inceliği bekliyorsun?
haklısınız kötü olan benim inanın size yorum yazarak kendimi yormayacagım

sizi gözardı ediyorum kusura bakmayın

Diyemiyordur belki cok dayilanamiyordur elindekini avcundakini elaleme dokmus kocanin elinde kalanla gecinmeye calisirken ekstra hic bir istegi olmamis ortada birde cocuk varken kendi ailesinin verecegi 3,5 kurusa ihtiyaci vardir belki neden bu kadar uzerine gittinizki
İnsanlarin el mahkum kaldiklari durumlar vardir o yuzden hep duamiz degilmidir Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Aile istememis en bastan konu sahibi inat etmis evlenmis esiyle belliki elde avucta olani ona buna dagitmis zora dusmusler kendi hakliligiyla surekli vidilanan annenin doldurusuna gelmis ne var bunda kadin yazmis hatasini o yazisinda belirtmis sikintidayim anneminde doldurusuna geldim diye
Baska eve tasinalim demis yok demis evden boncuk isi yapayim yok demis internet fuzili kapatalim demis yok demis sen sigaraya cozum bul ben baska seylere demis yok demis kadin caycilik bulmus baska is bulmus parasini begenmemis yok demis
Zorla 3 vardiya haftalik vardiya calis cocuguda anneme birakalim diyor
Kadinda kabul etmiyor simdide blofte illa sanayide 3 vardiya iste calissin
Tamam kizin benimde cok kizdigim genellemeler var ama siz bu konuda biraz haksizlik yapiyorsunuz sanki

Back
X