Bundan sonra mutlu olur muyum?

İlk ilişkinin böyle sonuçlanması üzücü evet ama kendine inanılmaz haksızlık etmişsin canımm.Ve her açıdan bu ilişkinin bitmesi doğru olmuş.Kendine saygını yitirme kimse için, kimseyi haketmediği takdirde (hatta haketse dahi) hayatının merkezine oturtma rica ediyorumm.Tabii bir başkası olacak hayatında ve tabii mutlu olacaksın, zamana güven:16:

çok teşekkür ederim canım zamana bıraktım artık her şey olacağına varır ..

kader arkadaşıymışız demekki :) biliyo musun ben onun biriyle tekrar sevgili olmasını çok istiyorum çünkü ne kadar isterse istesin benim gibi birini bulamaz kimseyle mutlu olamaz hem çok büyük ah ettim hiç suçum yokken yarı yolda bıraktı beni, hatasını anlayabilmesi için biriyle çıkması gerekiyor sen de üzülmeseydin çok fazla
şimdilik beklemedeyim zatenn ve reddediyorum taliplerimi :) inşallah ikimiz için de istediğimiz insanları karşımıza çıkarır Allah...

Ewt Cnm öyleyiz sadece biz değilizki cogu kisi bu durumda malesef.. Eger seni gercekten sevdiyse istesede mutlu olamaz ki ben Rabb'ime güveniyorum onların bize yaşattığını er veya geç onlara yaşatır icin rahat olsun Ozaman anlar hatasını ben ah etmedim edemedim cunku hala sevgisi var icimde nekadar atmaya calissamda ama Allah biliyor benimde hic sucum yoktu iste bu cok koyuyor insana.. En dogrusunu yapiyosun bende oyle yapıyorum, amin Cnm benim insallah :) benim suan Allah'tan istedigim tek şey O'nun sevgisini alsın içimden..

Ewt Cnm öyleyiz sadece biz değilizki cogu kisi bu durumda malesef.. Eger seni gercekten sevdiyse istesede mutlu olamaz ki ben Rabb'ime güveniyorum onların bize yaşattığını er veya geç onlara yaşatır icin rahat olsun Ozaman anlar hatasını ben ah etmedim edemedim cunku hala sevgisi var icimde nekadar atmaya calissamda ama Allah biliyor benimde hic sucum yoktu iste bu cok koyuyor insana.. En dogrusunu yapiyosun bende oyle yapıyorum, amin Cnm benim insallah :) benim suan Allah'tan istedigim tek şey O'nun sevgisini alsın içimden..

gerçekten sevmediki canım ya direnmeden yaşanmaz aşk,sevseydi kendini değiştirmeye çalışırdı sevseydi eğer yalanlarını uygun bi zamanda itiraf eder güvenimi kazanmak için elinden geleni yapardı...ben onu yine kabul ederdim belki. sevgimin göstergesi işte...mutlu olamayacak ama beni özleyeceğinden değil, beni yarı yolda bıraktığı için.sen seni sevdiği için bıraktı sanıyorsun ama değil, kurtulmak için klasik bir bahane uydurmuş. hem başkasının sevgilisi olmuş var mı ötesi. daha ne sevgisi olsun içinde, bunları düşünürsen içinde sevgi kalmayacak eminim...inşallah kurtulursun canım.

Back
X