• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik beni depresyona mı soktu ben nasıl iyileşeceğim bu durumu yaşayan var mı ?

yenibiben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
87
11
8
30
Evleneli bir buçuk sene oldu bir buçuk senede büyükşehire geldim aşırı olarak konumu kötü bir yerde mutfağı bile mutfak olmayan çıkma dubleks bir ev tuttuk , kirası uygun diye , tanıdık diye kayınvalidemleirn tuttuğu evde bir buçuk sene ve hala yaşıyorum , iyi kötü bir araba aldık bir kazada o araba pert oldu 620 bin lira elimizden uçtu gitti , üzerine borç kaldı , şu an -700 bin içerideyiz , o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluktan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, evi değiştirsem mutlu olur muyum

Evleneli bir buçuk sene oldu bir buçuk senede büyükşehire geldim aşırı olarak konumu kötü bir yerde mutfağı bile mutfak olmayan çıkma dubleks bir ev tuttuk , kirası uygun diye , tanıdık diye kayınvalidemleirn tuttuğu evde bir buçuk sene ve hala yaşıyorum , iyi kötü bir araba aldık bir kazada o araba pert oldu 620 bin lira elimizden uçtu gitti , üzerine borç kaldı , şu an -700 bin içerideyiz , o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluktan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, evi değiştirsem mutlu olur muyum
Tam evliliğinize adapte olacağınız zamanda karşınıza zorluklar çıkmış bu zorlukları aşmak için iki kişi birlik olmanız gerek. Her şey üst üste geliyor diye birbirinizi önemsemez,huzurun yerini kavgalar alırsa evliliğin temeli sarsılabilir. Zor zamanları atlatıp rahat bir yaşam sürdüğünüzü hayal edebilirsiniz. Evinizden memnun değilsiniz belli ki imkanınız varsa değiştirebilirsiniz en azından ufak da olsa moral olur size. Eşinize iyi gelecek,umut olacak şeyler söyleyin iyi gelebilir.

Bence evi değiştirmeniz şu aşamada daha da mutsuz eder. Ekonomik zorluklar sizi mutsuz etmiş ev taşımak sizi daha da zorlayacak. Borçlarınızı odeyene kadar sabredip sonra gezip eğlenin evliliğin güzel tarafını yaşayın 🌸 aslında sizi depresyona sokan evlilik de olmamış, bekar da olsanız hayatınızda her şey çok üst üste gelmiş

Evlilik değil de yaşadıklarınız yormuş gibi, kazadır olur borçtur ödenir, gençsiniz ikiniz de çalışıyorsanız gayet ödenebilir bir para bence.
Evi değiştirmeniz yukarıdaki üyenin dediği gibi bence de sizi daha da yıpratır, çünkü yeni ev tutmak taşınmak minimum 100 bin lira
zaten borcunuz varmış bu paralar sizi daha çok dibe çeker, borçlarınızı ödeyince yeni ev bakın derim, daha kötü olma ihtimaliniz var çünkü aksi durumda.

Çok geçmiş olsun umarım ikinizin de sağlığı yerindedir evlilik başlı başına ağır bir sorumluluk o borçlar bir şekilde kapanır, önemli olan bu süreçte birbirinize çok iyi davranmanız❤

Çalışmıyorsanız bir iş bulun kendinize. Kaza olmuş yapılacak bir şey yok.

Burada herkes sana evlenme dedi, borç yapma dedi, para konusunda iyi değilsin dikkat et dedi. Hic kimseyi dinlemedin Zorunlu. Ev değiştirmek çözüm değil. Sizin su an daha fazla para harcamaya degil borcunuzu kapatmaya ihtiyacınız var.

Zorunlu, hoşgeldin. O evi siz tutmadınız, beleşçi kayınvalide tuttu ve size emrivaki yaptı. Ya size günlerce sayfalarca yazdık, yapmayın etmeyin dedik kimseleri dinlemediniz. Para tutma yönetme harcama beceriniz yok, bari bu adamla evlenmeyin başınızı yakmayın, o kadar borca daha fazla borç bindirmeyin dedik. İsterseniz 10 tane ev değiştirin, düşünce sistemi aynı kalınca ne anlamı olacak? Memur, işi gücü maaşı olan kadınlar niye böyle çapsızlar için heder oluyor?

700 bin ise iyiymis, senin ayri olanlar ne alemde?
Araba alip kasko yaptirmayan sizsiniz
O evi sen tutmadin
Nasil evlendin biliyoruz. Hayir hic ise yaramaz otur borclarini temizle
Faiz dusukken borc yapip yuksek faiz girdabina girdin. Boyle olman normal

Zorunlu, hoşgeldin. O evi siz tutmadınız, beleşçi kayınvalide tuttu ve size emrivaki yaptı. Ya size günlerce sayfalarca yazdık, yapmayın etmeyin dedik kimseleri dinlemediniz. Para tutma yönetme harcama beceriniz yok, bari bu adamla evlenmeyin başınızı yakmayın, o kadar borca daha fazla borç bindirmeyin dedik. İsterseniz 10 tane ev değiştirin, düşünce sistemi aynı kalınca ne anlamı olacak? Memur, işi gücü maaşı olan kadınlar niye böyle çapsızlar için heder oluyor?
Zorunlumu bu kullanıcı. Bende nerelerde bu kız diyordum😀

Evliliğinin her ayı için başlık açmışsın.

Hepsi aynı. Bitmeyen borçlarınız, instagram'da kadın stalklayan koca, çalışıp para kazandığı halde gezip tozamayan bir kadın.

Bu işte bir terslik var. 2 kişi çalışıyor. Gezip tozmuyor ama hep dibe batıyor... nasıl bir hayatınız var sizin ya 🫢 çocuk da yok üstelik..

Evliliğinin her ayı için başlık açmışsın.

Hepsi aynı. Bitmeyen borçlarınız, instagram'da kadın stalklayan koca, çalışıp para kazandığı halde gezip tozamayan bir kadın.

Bu işte bir terslik var. 2 kişi çalışıyor. Gezip tozmuyor ama hep dibe batıyor... nasıl bir hayatınız var sizin ya 🫢 çocuk da yok üstelik..
Tam zorunlu tarzı bir hayat. Evlenmeden önce yaptığı dağ gibi borçlar katlanmıştır, üstüne kaskosuz arabayı pert ettiler. Bin kere evlenme bu adamla yakma başını dedik dinlemedi.

Bu üye kullanıcı adı değiştirdi, eski adı zorunlualan dı.

Kafa yapınız değişmediği sürece saray da da otursanız mutlu olamazsınız.

Burada herkes sana evlenme dedi, borç yapma dedi, para konusunda iyi değilsin dikkat et dedi. Hic kimseyi dinlemedin Zorunlu. Ev değiştirmek çözüm değil. Sizin su an daha fazla para harcamaya degil borcunuzu kapatmaya ihtiyacınız var.
Aaa Zorunlunun mu bu hesap?

Zorunlu mu bu 😱😱 Çocuğun düzgün bir işi yoktu zorunlu memurdu ama dünya borcu vardı pentiden iç çamaşırı falan alırdı bulusmaya giderken o zorunlu bu zorunlu mu🤐

Yine geldiniz, konu açtınız, soru sorup yardım istediniz ve her zamanki gibi kayboldunuz. O zaman da hatırlıyorum, bir kulaktan girip diğerinden çıkardı. Sorun sizin hayata bakış açınız ev mev değil. Hep bugünü yaşamak derdindesiniz, adamlara çok para yedirdiniz. Borç bitmeden azalmadan evlenmeyin yazmaktan elimiz yoruldu ama dinlemediniz. Parasızlık malesef böyle bir şey. Evlendiğiniz tip bari sizi yukarı çekseydi, en azından düze çıksaydınız.

Bu durumda olduğuna üzüldüm ama herkes bu kişinin seni mutlu etmeyeceğini zaten söylemişti. Sen de beni çok seviyor demiştin.

Bundan bir halt olmaz sana. Sonunda olacak olan çok net, çocuk yapma bari.

Back
X