Evlilik beni depresyona mı soktu ben nasıl iyileşeceğim bu durumu yaşayan var mı ?

Valla Allah kimsenin başına bizim yaşadığımız kazadan vermesin , hepiniz dalga gecer gibi kaskosus demişsiniz inşallah sizin başınıza ölümden döndüğünüz kaza gelmez , neyse canım çok sıkkın bi de bunları okudum daha da sıkıldım

Valla Allah kimsenin başına bizim yaşadığımız kazadan vermesin , hepiniz dalga gecer gibi kaskosus demişsiniz inşallah sizin başınıza ölümden döndüğünüz kaza gelmez , neyse canım çok sıkkın bi de bunları okudum daha da sıkıldım
Zorunlu sen akıllanmazsın, evi değişsen ne yazar senin kendini degistirmen lazım burada sana herkes bangır bangır ne işin var o evde dedi klozeti yoktu ya evin. Evlenicem koca diye tutturdun. Kimsenin lafını dinlemedin. Kimse senin kazana da küçümseyici da laf etmedi. konularında herkes mantıksızlıkları söyleyince suçlu oluyor. Sen esas o eski borclarini ödedin mi daha onlar var

Zorunlu sen akıllanmazsın, evi değişsen ne yazar senin kendini degistirmen lazım burada sana herkes bangır bangır ne işin var o evde dedi klozeti yoktu ya evin. Evlenicem koca diye tutturdun. Kimsenin lafını dinlemedin. Kimse senin kazana da küçümseyici da laf etmedi. konularında herkes mantıksızlıkları söyleyince suçlu oluyor. Sen esas o eski borclarini ödedin mi daha onlar var
Valla psikolojim bozuldu

Kocasından ve kaynanasından bu kadar kolay etkileniyor ama burda asla kimseden etkilenip kendine çeki düzen vermiyor.

Ay bırakın ayol Bu kadın stres bağımlısı zevk alıyor resmen acıdan.

Niye dalga geçelim? Millet içi kan ağlayarak mecbur ödüyor o kaskoyu. Araba dediğin kolay alınan bir şey değil artık, alırken üzerine kasko fiyatını ekleyip hesaplasaydınız. Sağı solu çizilse o kadar sorun değil ama pert oldu mu gitti bütün para. Herkes ölümden dönülen kaza geçirebilir, sizin olayda hatalı karşı taraftı ama o hızla kaçıp gitmiş. Yani ben dikkatli kullanırım diye bir şey yok, karşıdakini kontrol edemiyorsun.

Zorunlu, araba olmasaydı başka bir şey çıkacaktı çünkü sağlam adımlar atmadınız. Burada kaç kişi yapma etme dedi, yol gösterdi ama siz sabit fikirle hareket ettiniz. Artık siz söyleyin, ne yazalım ne okumak istersiniz? Mutsuzluktan mutlu olma sendromu mu yaşıyorsunuz?

Back
X