• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonra ne olacak? tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
10 aydır hamile kalamıyorum.. esımden spermıyogram bendende hormon ve hsg istendi... bundan sonra benı neleer beklıyor ...sizler nasıl bır süreçten geçtiniz

yumurta takibi, haplar, iğneler ilaçlar aşılama, tüp bebek sıkıntı stres üzüntü...

:( çok yorucu bır surec olacagının farkındayım... yumurta takıbını hap ile bırlıktemı yapıyorlar

10 aydır hamile kalamıyorum.. esımden spermıyogram bendende hormon ve hsg istendi... bundan sonra benı neleer beklıyor ...sizler nasıl bır süreçten geçtiniz
test sonuçlarınız çıktımı?
hemen ümitsizliğe kapılmayın
benimde 8 aydır olmuyor ve eşim spermiyogram yaptırmadı henüz

test sonuçlarınız çıktımı?
hemen ümitsizliğe kapılmayın
benimde 8 aydır olmuyor ve eşim spermiyogram yaptırmadı henüz

henuz yaptırmadım ..kısa bır tatılın ardından pozıtıf bır enerjıyle baslamak ıstıyorum .. gelecek ay hormon testı ve hsg yaptracagım dilerim ıyı sonuclar alabılırım.. siz herhangı bır tedavıye başladınızmı

henuz yaptırmadım ..kısa bır tatılın ardından pozıtıf bır enerjıyle baslamak ıstıyorum .. gelecek ay hormon testı ve hsg yaptracagım dilerim ıyı sonuclar alabılırım.. siz herhangı bır tedavıye başladınızmı
bende herhangi bi sorun görünmüyor, hsg çektirmedim henüz, eşim bu ay sperm testi yaptırıcak onun sonucuna göre hsg çekilecek heralde. doktor mu dedi size hem spermiyogram hem hsg diye? bana sorarsanız, önce hormonlarınıza baktırın, eşinizde spermiyogram yaptırsın, çıkıcak sonuca göre hsg çektirin, çünkü hsg zor..

bende herhangi bi sorun görünmüyor, hsg çektirmedim henüz, eşim bu ay sperm testi yaptırıcak onun sonucuna göre hsg çekilecek heralde. doktor mu dedi size hem spermiyogram hem hsg diye? bana sorarsanız, önce hormonlarınıza baktırın, eşinizde spermiyogram yaptırsın, çıkıcak sonuca göre hsg çektirin, çünkü hsg zor..

arastırdım echomarda acısız bır işlem olarak gerceklestırılıyor.. ben daha fazla beklemek istemiyorum..iş hayatım konusunda arada kaldım cocuk olacak mı olacaksa nasıl bır sözleşme ımzalamalıyım gıbı... en azından neden kısmını arastırmak için yaptıralım ıstedım... sebepsız her ay olmaması cok gerıyor halıyle .. en azından doktorunda bır öngörüsü olsun ... herkes ne tür tedavıler gördü merak ettım

Back
X