Bundan sonra...

alonef

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
20
1
6
Ankara
İlk eşini 30 yaşında kaybetmiş, ikinci eşim tarafından kansere yakalandıktan 1 sene sonra tedavim devam ederken terk edilmiş birisi olarak ki bu dönemde dost ve arkadaş sandığım inasanların bile uzaklaşmaya başlamalarını gördükten sonra, tekrar sağlığıma kavuşmaya başladığım hayatımın son döneminde bundan sonra yanlız yaşamayı ve bunun değişmemesini düşünüyorum...

İlk eşini 30 yaşında kaybetmiş, ikinci eşim tarafından kansere yakalandıktan 1 sene sonra tedavim devam ederken terk edilmiş birisi olarak ki bu dönemde dost ve arkadaş sandığım inasanların bile uzaklaşmaya başlamalarını gördükten sonra, tekrar sağlığıma kavuşmaya başladığım hayatımın son döneminde bundan sonra yanlız yaşamayı ve bunun değişmemesini düşünüyorum...

canım benim rabbim şifa versin bir anönce sağlığına kavuşursun inşallah tabi şu an çok hassas bir dönemden geçiyosun 1.eşinin ölümü 2.eşinin terk etmesi üstelik hasta iken ve sonrasında dost bildiklerinin yanından tek tek ayrılması insanda büyük bir çöküş yaratır ama en önemlisi tek sığındımız gerçek manada bizim hep yanımızda olan rabbimiz var kendini toparla ve bol dua et asla yanlızlığı düşünme sağlıklı bir birey olduktan sonra özellikle psikolojik olarak hayata daha sıkı sarıl ve yaşamın sana neler getireceğini gör seçimlerini bu acılar doğrultusunda zaten daha seçici yaparsın kimse artık hayatına birden dalamaz ona sen izin vermezsin zaten ama eminim seni anlıcak hayırlı bir insan ve hayırlı arkadaşlar çıkacaktır karşına allah yardımcın olsun.

canım benim rabbim şifa versin bir anönce sağlığına kavuşursun inşallah tabi şu an çok hassas bir dönemden geçiyosun 1.eşinin ölümü 2.eşinin terk etmesi üstelik hasta iken ve sonrasında dost bildiklerinin yanından tek tek ayrılması insanda büyük bir çöküş yaratır ama en önemlisi tek sığındımız gerçek manada bizim hep yanımızda olan rabbimiz var kendini toparla ve bol dua et asla yanlızlığı düşünme sağlıklı bir birey olduktan sonra özellikle psikolojik olarak hayata daha sıkı sarıl ve yaşamın sana neler getireceğini gör seçimlerini bu acılar doğrultusunda zaten daha seçici yaparsın kimse artık hayatına birden dalamaz ona sen izin vermezsin zaten ama eminim seni anlıcak hayırlı bir insan ve hayırlı arkadaşlar çıkacaktır karşına allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim, umarım bu güzel temenni ve dualarınız herkes için kabul olur...

öncelikle bol şifalar diliyorum. hayat bazen bazı insanları zor sınavlardan geçiriyor. ama mükafatı da büyük olacaktır buna inanıyorum. siz de inanın..

çok geçmiş olsun.bende yaşadım bu hastalığı ama eşim çok şükür yanımdaydı.eşiniz sizi nasıl terketmiş aklım almıyor ama bu hastalık herkesi bulabilir çok yanlış yapmış eşiniz ve bu sınavı kaybetmiş.Rabbim size sağlıklı huzurlu bir ömür verir inşallah ve lütfen böyle güvensiz olmayın inanın çok daha iyi insanlar çıkacaktır karşınıza.Allah yar ve yardımcınız olsun...

Öncelikle Rabbim Şifa versin.Yalnızlık Allaha mahsus insallah karşına gönlüne hitap eden seni sen olduğun için seven biri çıkar.Ama insan böyle zamanında tanıyor etrafındakini. Sen seni sevenleri gördün.Üzme kendini insanoğlunun özelliği bu NANKÖR VEFASIZ

aslında bence çok güçlü birisiniz bunca olandan sonra iyileşmeye başlamak gerçekten her insanın yapabileceği bir şey değil :nazar: çok yakın bir akrabam kanser hastasıydı ve daha çok gençti hayat dolu biriydi yaşadıklarınızı az çok bilirim haftada bir yanına giderdik moralini yüksek tutmak için ama o sizin kadar güçlü değildi kaybettik onu :43:gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun, Allah'ım şifa versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığınızdan daha da sağlıklı olursunuz inşallah :nazar: :71: ama hiç bir zaman unutmayın siz güçlüsünüz ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

İlk önce size geçmiş olsun diyorum Allah sifasını versin.Ben her ay semerkand dergisini alıyorum bu ay ki ailem dergisinde şöyle yazıyordu : Allah İnsanları kötü oldugu için değil bu hayatta bir şekilde denendiğimizi vs bu tarz yazılar yazıyordu yani evlenirken hastalık sağlık bir ömür boyu imza atıyorsun bunun için mi ? Ama şunuda biliyorum biraz dini bütün olsa insan inan bunu yapmaz Pergamber efendımız veda hudbesınde ne diyor kadınlar emanettir onlara iyi davranın yani Allah çok büyük dıyıyorum Allah öbur dunyaya bırakmıyor boyle ınsanları bu dunyada hesabını soruyor.Benımde ark kanser hem meme hemde yumurtalık ve daha 26 yasında :( gecen hafta öğrendım hemen doktora goturdum arkadasımın tek lafı 8 aydır doktora gidiyorum ben hayatımda böyle doktor gormedım dedı senın nasıl bır kanser turu bılmıyorum eğer doktor anlamında yardımcı olabılegım bırsey olursa elımden gelenı yaparım tekrar gecmıs olsun hayırlı geceler...

Öncelikle hepinize çok teşekkür etmek istiyorum ve kendimden çok fazla bahsetmemiş olduğumu anlıyorum. 42 yaşındayım ve mide kanserini atlatan şanslı azınlıkdan olduğumu söylemem lazım. Çok şükür geçen hafta son kontrollerim de temiz çıktı, darısı bir sonrakine inş. Her iki evliliğimden de 1'er kızım var ve büyük kızımı yanıma aldığım için onunla birlikte yaşıyorum. Boşanmamın üzerinden geçen 2 yıldan bugüne, zaman zaman talepler gelse de hiçbir ilişki içine girmediğim gibi artık insanlara olan inancımın kaybolmasından olsa gerek bundan sonra da ilk başta da belirttiğim gibi pek düşünemiyorum.
Tabii ki kızım da birgün ya okumak ya da yuva kurmak için tıpkı bizler gibi uçup gidecek ve asıl o günlerin nasıl olacağını ben de merak etmeden yapamıyorum, ama yine de yanımda kimseyi ne düşünebiliyorum ne de hayal edebiliyorum.
Tekrar hepinize bu güzel dilek, temenni ve dualarınız için çok teşekkürler, iyi ki burada da olsa sizler varmışsınız...

çokk geçmiş olsun ALLAH acıllll şifalar versın senı yarı yolda bırakan kişi için asla üüzlmeye degemz zaten

ne güzel kızınız varmışşş 3.de umarım aradıgınız mutlulugu bulurunuz

İnsanlara olan güveninizi kaybetmenizi anlıyorum ama bence kadere bir şans daha verin.

Hoşlandığınız, beğendiğiniz biri olunca ona bir şans verin derim, kısmet de insanlar da sizi şaşırtabilir. Çıkmadık candan umut kesilmez demişler , okurken nedense mutluluğu 3.cüde bulacağınız hissime kapıldım :39: :39: 3 uğurlu bir sayı, yabana atmayın :42:

Allah şifa versin, bir daha yaşatmasın. Ama gerçekten evlilik zor iş bi yerde tıkanıyor ille de. insan mecburen katlanıyor birçok şeye. Ama dost meselesinde yalnız olmak pek de yararlı olmaz diye düşünüyorum. Çünkü insanın güleceği, ağlayacağı, paylaşacağı dostları mutlaka olmalı...

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah göstermesin bi'daha o zor günleri...
Yaşınız daha çok genç umarım gerçek aşk sizi bulur da tüm bu yaşadığınız olumsuzlukları size unutturur:16:

Allah şifa versin bunu tüm kalbimle diliyorum. bu da sizin sınavınız demek ki öyle görün, bunu aşabilmek için sakın arkanıza bakmayın çok güçlü olun.

tedavi sürecinizle alakalı ( su an bunları yazarken deja-vu oldum resmen bu anı daha önce yaşaamıştım) size bi kitap tavsiye edicem. mutlaka alın okuyun, kitabın yazarı kanseri düşünce gücüyle nasıl yendiğini anlatıyor, yalnızca kanser için değil tabi tüm rahatsızlıklarımızın sebebinin psikolojik olduğunu ve tedavisinin kendi içimizdeki güçte mevcut olduğunu savunuyor.

Düşünce Gücüyle Tedavi - Louise Hay.

eğer sıkıntılarınızdan yazarak, anlatarak kurtulmak isterseniz seve seve dinleriz.

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah tam olarak iyileşir hayatınıza devam edersiniz.
Yalnız olmak en iyisi.

Aranızda çok yeni olmamdan dolayı dün açtığım konuya gösterdiğiniz ilgi ve alakayı hiç beklemiyordum doğrusu, ne kadar içten ve sıcak mesajlarınız var. Umarım herşey bir ömür boyu gönlünüzce olur ve yaşadıklarımın zerresi bile hiç kimsenin kapısına bile yaklaşamaz...

Aranızda çok yeni olmamdan dolayı dün açtığım konuya gösterdiğiniz ilgi ve alakayı hiç beklemiyordum doğrusu, ne kadar içten ve sıcak mesajlarınız var. Umarım herşey bir ömür boyu gönlünüzce olur ve yaşadıklarımın zerresi bile hiç kimsenin kapısına bile yaklaşamaz...

inşallah sende tez zamanda sağlığına kavuşur ve hep mutlu olursun

Back
X