- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
yeni mi başlıyor en güzel yıllarım gitti acıyla kederle birşeylerin güzel olmasını bekleyerekYazının devamını bile okumaya gerek yok. Daha 22 yaşındaymışsın. Hayat daha yeni başlıyor.
Herkes kötü şeyler yaşıyor. Sen neden kendini “bunu bunu yaşadım beni tanımlayan da bu geçmişim” diyerek depresifçe geziyorsun ki.yeni mi başlıyor en güzel yıllarım gitti acıyla kederle birşeylerin güzel olmasını bekleyerek
zaten canımı yakanda bu yani yaptığım hataları telafı edemem geçmişe donememDegistiremeyeceginiz bir gecmis var birde yolunu kendinizin belirleyecegi bugun ve yarinlar yasamis olduklariniz uzucu aileden yana sansiz kisilerdensiniz ama bu yuzden geleceginizi bosa harcamayin henuz cok ufaksiniz 22 yas nedirki hayata simdi basliyorsunuz
Kimse edemiyor hepimizin var keskeleri pismanliklari bunlara takili kalirsaniz hergun yeni pismanliklar eklersiniz hayatiniza oyuzden herzaman onunuze bakmalisinizzaten canımı yakanda bu yani yaptığım hataları telafı edemem geçmişe donemem
teşekkür ederim ama yaşıtlarım bitirdi okulu iş hayatına atıldılar bile ben üniversite için o kadar emek harcayıp hayalini kurduğum hayatı yaşayamam çok zoruma gidiyorDegistiremeyeceginiz bir gecmis var birde yolunu kendinizin belirleyecegi bugun ve yarinlar yasamis olduklariniz uzucu aileden yana sansiz kisilerdensiniz ama bu yuzden geleceginizi bosa harcamayin henuz cok ufaksiniz 22 yas nedirki hayata simdi basliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?