Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Ne yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Psikolojik yardım almayı düşünür müsün? Sorularının cevabını alır rahatlarsın hatta sorununu çözersin belki de, burda hepimiz aynı şeyi yazacağız hatta bir yerden sonra dalga geçeceğiz, neden kendine bunu yapıyorsun? Neden buna izin veriyorsun?

Ne yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Senin psikolojini o işyerindeki adam bozmuş olmasın sakın ? :)
Her konun birbirinden absurd.

Benim saçlarım çok dökülüyor ,eşimin her yerinden çıkıyor ,iç çamaşırında her yerinde :) bence şüphelendiğiniz başka şeyler var yada siz gerçekten takmışsınız .. biraz rahat olun ,eğer sorunlarınız varsa oturup konuşun kafanızda kurmadan ,psikoloğa gitmenizi de öneririm

Kız sen şu erkek iş arkadaşı ile işyeri bahcesinde karadut yiyen kadinmissinya la.
Agdbbsbdbs
Ee adam bitti şimdi de kocana mi taktın ?
Çok şaşırdım buna doktor 😂

Kendi elin adamını günlerce düşünürken, her ayrıntıyı gün gibi hatırlarken sorun yok, eşinin donundan, üstündeki saçtan nem kapıyor. Resmen etkilenmişti iş yerinde ki "abiden".

Sorunun büyüğü kendinde.
Takmış dona.
Allah eşine sabır versin.

Son düzenleme:
Çok şaşırdım buna doktor 😂

Kendi elin adamını günlerce düşünürken, her ayrıntıyı gün gibi hatırlarken sorun yok, adamın donundan, üstündeki saçtan nem kapıyor. Resmen adamdan etkilenmişti.

Sorunun büyüğü kendinde.
Takmış dona.
Allah eşine sabır versin.
Sbdbsbbx.
Adamla dut yedi ondan oldu butun bunlar.
Dut yemeyeydi iyiydi.

Evet evliyim, adamda evli. Bu konu çok uzadı kaç gündür aynı şeyleri yazmaktan yoruldum. Yapıcak çok birşey de yok aslında. Olması gereken kafamdan şu durumları atlatmak.
Adamın ilgisi var yada ilgisi benim hoşuma gitti bunların hiç bir önemi yok artık. Saçma sapan düşüncelerle eşimi ihmal etmemem gerekiyor. Herkes evliliğine adapte olmalı
Defalarca yorum yazdınız bıkmadan usanmadan hakkınızı helal edin
Hepinize teşekkür ederim, özellikle çok kez yazan bazı üyelere
Gerçekten kişi kendinden bilirmiş

Back
X