Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Yemin ederim dur olayını yazdığıma pişman ettiniz. Bunun güvenle ne alakası var. Adam dur toplamaya çağırdı bende gittim.
Konu bumu
Adamı takmıyorum, konuşmuyorum diyorum hatta o konuşuyor artık neden anlamak istemiyorsunuz. Ben adamı değil eşimi takıyorum şu an
Ah ah zamaninda bu adam icin ne konular actin esini soruyorduk,iki laf zorla aliyorduk agzindan esinle alakali hatirla!

Senin için saçma olan, dalga geçtiğin konu şu an benim için ok önemli. Bende diyorum zaten saçma diye ama devamlı inceleme halindeyim. Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar,bu bir evlilikte ne kadar önemli
Bunları bilmek hakkım
Bacim biz normal insanlar don incelemiyoruz iste, niye anlamiyorsun :D

Bunun için boşanma durumuda saçma geliyor bana. Saç çıktı diye
Önceden telefonuna casus programı da yüklemiştim. Hat dökümü kontrolü, whatsapp kontrolü
Yoruldum artık kontrol etmekten
Saç çıktı diye değil güvenmediğiniz için boşanacaksınız zaten. Birine bu derece güvenmesem boşanırım ya da eşim bana bu denli güvenmese yine boşanırım. Ha bu benim takıntım diyorsanız psikoloğa gidin. Buraya sürekli böyle konular açıyorsunuz biri de çıkıp evet haklısın bu bir aldatma olabilir demiyor

Bunun için boşanma durumuda saçma geliyor bana. Saç çıktı diye
Önceden telefonuna casus programı da yüklemiştim. Hat dökümü kontrolü, whatsapp kontrolü
Yoruldum artık kontrol etmekten
Bir de sanki bir şey bulayım da ben de rahat rahat istediğimi yapayım kafasıyla araştırıyorsun gibi durum var ortada

Insanlara guvenmiyor ama is yerinden bir abisiyle ikisi sadece(etkilenmis zamaninda itiraf var😅) dut agacina dalmislar beraber.
Evet o an etkilendim daha doğrusu ilgisi hoşuma gitti şu an hiç birisi yok. Hiç bir şekilde konuşmuyorum. Hatta kendimden utanıyorum.
Adam konuşuyor o şekilde cevap veriyorum. Görmemek için elimden geleni yapıyorum.
Yanındaki arkadaşı bana birşey söylüyor oda konuya dahil olmak istiyor, konuşuyor o konuşunca ben konuşmayı kesiyorum
Uzun uzun yazdım bakın, lütfen artık dut meselesini açmayın çok sıkıldım bu konudan
Ben eşime odaklandım şu an

Saç çıktı diye değil güvenmediğiniz için boşanacaksınız zaten. Birine bu derece güvenmesem boşanırım ya da eşim bana bu denli güvenmese yine boşanırım. Ha bu benim takıntım diyorsanız psikoloğa gidin. Buraya sürekli böyle konular açıyorsunuz biri de çıkıp evet haklısın bu bir aldatma olabilir demiyor
Bir üye benimde, eşimde, çocuğumun da iç çamaşırında hiç saç çıkmadı dedi

Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.

Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.

Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.

Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Sizin adınıza üzüldüm. Bence ruhsal olarak iyi değilsiniz. 13 sene bir adamla aynı yastığa baş koymuşsunuz. Eşinizi hiç mi tanımadınız? Daha önce sizi aldattığına şahit oldunuz mu? Hani daha önce güvensizliğiniz varsa aldatılmış bir kadınsanız hak vericem bir nebze. Arkadaşım içinde bu şüpheyle yaşayamazsın sen. Böyle olmaz. Kendine de yazık adama da yaşadığın evliliğe de. Bende 8 senedir evliyim çok şükür böyle bir şey yapmadım. Eşimin çamaşırlarını inceleme düşüncesi bile garip. Bırakın yahu aldatırsa kendi kaybeder. Zaten aldatıyorsa bir yerden çıkar kimsenin yaptığı şey gizli kalmaz. Bu güvensizlikle, şüpheyle hayat mı geçer.

Bir üye benimde, eşimde, çocuğumun da iç çamaşırında hiç saç çıkmadı dedi
Bir üye diyorsunuz bir üye tek kişi. Tek bir öreneğe bakarak kendi hayatınızı şekillendiremezsiniz. Bakın ısrarla üçüncü kez soruyorum neden psikolojik destek almıyorsunuz?
Acaba amacınız gerçekten bir şey bulmak mı? Boşanmaya yer yapmak için aa bakın kocam da bana neler yaptı demek için.

İşine gelmediği için... Adam onca şeyden sonra sana inanmayı tercih etti, hakkın yok donda adli tıp incelemesi yapmaya. Ha bir gün telefonda mesaj, fotoğraf, ses kaydı vs görürsün, donda ruj izi falan görürsün, el ele falan basarsın o zaman hakkın olur.
Onca şey mi, hatırlatayım o adamın benden hoşlanması ile ilgiliydi konu
Ama şu an durum çok farklı. İç çamaşırında lekeler, çekmecede çorap, iç çamaşırında saç hepsi üst üste geldi

Evet o an etkilendim daha doğrusu ilgisi hoşuma gitti şu an hiç birisi yok. Hiç bir şekilde konuşmuyorum. Hatta kendimden utanıyorum.
Adam konuşuyor o şekilde cevap veriyorum. Görmemek için elimden geleni yapıyorum.
Yanındaki arkadaşı bana birşey söylüyor oda konuya dahil olmak istiyor, konuşuyor o konuşunca ben konuşmayı kesiyorum
Uzun uzun yazdım bakın, lütfen artık dut meselesini açmayın çok sıkıldım bu konudan
Ben eşime odaklandım şu an
Esinde bir sey yok ki neden bu kadar bir sey aradigi anlamadim.
Illa bir sey ciksin diye ugrasiyorsun sanki. Yapma ne gerek var kilmis tuymus ne manaa🤷‍♀️

Bir de sanki bir şey bulayım da ben de rahat rahat istediğimi yapayım kafasıyla araştırıyorsun gibi durum var ortada
Asla
En son isteğim şey çocuğumu babasız büyütmek. İstediğim birşey yok. Benim ne kendi ailemi, nede o adamın ailesini dağıtmak gibi bir derdim yok

Siz iş yerindeki adama gönül rahatlığıyla yürüyebilmek için mi eşinizin sizi aldattığına ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi?
Ya da suçluluk duygunuzu mu hafifletmeye çalışıyorsunuz?? Eşiniz sizi aldatmış olursa rahatlayacak mısınız?
Gidin bir tedavi olun bence artık. Gidişat iyi görünmüyor.
Ne yürümesi uslubuna dikkat et
Ben yapıcak olsam yapardım, adam aklıma bile gelmiyor benim.hiç bir şekilde de konuşmuyorum
Ha suçluluk hissediyorum o ayrı. Keşke bu kadar samimi olmasaydım diye
En son isteyeceğim şey eşimden ayrılmak ve çocuğunu babasız büyütmek
Bende annesi ve babası ayrılmış bir ailenin çocuğuyum

Back
X