- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ayrılmayı düşünmüyorsanız araştırmayı da bırakın. Bulup ne yapacaksınız ki ? Yüzüne mi vuracaksınız mesela evi mi terk edeceksiniz? Hiçbiri ise sadece kendinizi üzersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de hoşlanman ile ilgiliydi. Neden bir ara bekar olduğunu düşündük sanıyorsun? Normal adamın kaldıracağı şeyler yaşanmamış. Kısaca, elle tutulur bir delil bulmadıktan sonra, adamı darlamaya hakkın yok. Makinen kötü yıkıyor, misafirden kalan çorap, saç da sen ve kızının.Onca şey mi, hatırlatayım o adamın benden hoşlanması ile ilgiliydi konu
Ama şu an durum çok farklı. İç çamaşırında lekeler, çekmecede çorap, iç çamaşırında saç hepsi üst üste geldi
Aklım hiç o adamda değil, olsa yazarım emin ol@pembegul86 siz hani çok mutluydunuz hani eşiniz sizin üzerinize titriyordu. Bence aklınız hala o abide kaldı ve boşanmak için bahane arıyorsunuz. Bunun için de eşinizin donlarını hedef almışsınız. Boşanacaksanız boşanın sonra da lütfen gidip tedavi olun.
Nasıl bulucam.Ayrılmayı düşünmüyorsanız araştırmayı da bırakın. Bulup ne yapacaksınız ki ? Yüzüne mi vuracaksınız mesela evi mi terk edeceksiniz? Hiçbiri ise sadece kendinizi üzersiniz.
Hem ayrılmayı düşünmüyorum diyorsunuz hem nasıl bulucam diyorsunuz. Ne istiyorsunuz siz tam olarak.Nasıl bulucam.
Ben ayrılmayı düşünmüyorum elbette ama aldatma gibi bir durumda devam ettiremem ama hani eşim beni aldattı yazıyorlar ya nasıl buluyorlar anlamıyorum
Ben bir saç teli görüyorum oda kızımın be benim mi anlayamıyorum
Ya iyi de sen zorla bir sey bulmak icin ugrasiyorsun gibi. Ayrilmak istemeyen adam oyle don mon arastirmaz.Valla vicdan azabı yaşıyorum. Şu an hiç birisi yok. Adamda anladı zaten benim mesafe koyduğumu
Bu üst üste gelen şeyler gerçekse ve eşiniz sizi aldatıyorsa bu ipuçlarını bilerek bırakıyordur, salın gitsin.Onca şey mi, hatırlatayım o adamın benden hoşlanması ile ilgiliydi konu
Ama şu an durum çok farklı. İç çamaşırında lekeler, çekmecede çorap, iç çamaşırında saç hepsi üst üste geldi
Valla ben bile kendi çorabımı yanlışlıkla kocamın çorap cekmecesine koyuyorum bazen, makineyi kısa devrede açınca çamaşırlar güzel yıkanmayıp leke kaldığı da oluyor. Haa bir de adam bezdi saçımdan geçen ağzııma saç geliyordu İşe gidirken beremde bile saçın çıktı dedi ne diyim şimdiSenin de hoşlanman ile ilgiliydi. Neden bir ara bekar olduğunu düşündük sanıyorsun? Normal adamın kaldıracağı şeyler yaşanmamış. Kısaca, elle tutulur bir delil bulmadıktan sonra, adamı darlamaya hakkın yok. Makinen kötü yıkıyor, misafirden kalan çorap, saç da sen ve kızının.
Ben bazen adamın sakalından topluyorum saçlarımı. Bi tane üye varmış, hiç saçı çıkmıyormuş bi yerde, vay be qısqandım. Saç kalmadı başımda, hala dökülüyor.Valla ben bile kendi çorabımı yanlışlıkla kocamın çorap cekmecesine koyuyorum bazen, makineyi kısa devrede açınca çamaşırlar güzel yıkanmayıp leke kaldığı da oluyor. Haa bir de adam bezdi saçımdan geçen ağzııma saç geliyordu İşe gidirken beremde bile saçın çıktı dedi ne diyim şimdiKim taktı bereni de sac çıktı yoo benim değil o saç yalan inanmam mı diyeyim
![]()
Telefon ,sms, konuşma,fotoğraf, birşeyler saklama, eve geç gelme vs şeyler olsa belki ihtimal var denir de çamaşırdaki saçtan çok zorNasıl bulucam.
Ben ayrılmayı düşünmüyorum elbette ama aldatma gibi bir durumda devam ettiremem ama hani eşim beni aldattı yazıyorlar ya nasıl buluyorlar anlamıyorum
Ben bir saç teli görüyorum oda kızımın be benim mi anlayamıyorum
Saçı dökülmeyen insan mı varmış ? BismillahirrahmanirrahimBen bazen adamın sakalından topluyorum saçlarımı. Bi tane üye varmış, hiç saçı çıkmıyormuş bi yerde, vay be qısqandım. Saç kalmadı başımda, hala dökülüyor.
Samimi olmak aldatmak mıBana kalırsa suçluluk duygusu yaşadığınız için aldattığına inanıyorsunuz.
Aldatmışsa bende başka biriyle samimi olmuştum, ikimizde hata yaptık diyip evliliğinize içiniz rahat olarak devam edeceksiniz.
Kendinize itiraf edin artık.
Senin gibi olan yok üzgünümYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Herşey neden çözülsünPsikolog fayda etmemiş ama burdan biri çıkıp ya evet kesin aldatıyor eşin dese her şey çözülecek
Aldatıyorsa nasıl bulucam diyorum. Tabiki ayrılmak istemiyorumHem ayrılmayı düşünmüyorum diyorsunuz hem nasıl bulucam diyorsunuz. Ne istiyorsunuz siz tam olarak.
Bu kadar denetlenmeye rağmen aldatıyorsa helal olsun o da ayrı konu.
Bakabilirsin, çekinebilceğim birşey yokBakıp incelemekle olmaz bide kokla bakalımkadin kokuyordur hoş bence kokluyorsun yoksa kafan bu kadar güzel olamaz baska türlü dutçu seni nick değişmiş bide ama eski konularina bakabiliyorum
![]()