- Konu Sahibi caffelatte
-
çok teşekkür ederimMaşallah çok çok güzeller canım...güle güle kullan...
benimde bir buçuk sene sonra herşeyimi kendim alıyorum gözümde korkmuyor değil hani ufak tefek şeyler baya para tutuyor yaa bakalım.. bende elime geçtikçe eminönüne gitmeyi düşünüyorum porselenler tencere setleri öyle alınacaklar bitti ama hala eksik çokk :))) yandımmm
mutlu günlerde kullan canım ne güzel beyaz eşyalarıda almışsın ben daha yeni başlıycam beyaz eşyalara
harika,diyecek bir şey bulamadım,iyi günlerde kullan
taç pamuk saten ve days in colours nevresim takımlarımız aynı. beyaz eşyalarımız da hemen hemen aynı. bernardodan henüz almadığım pek çok şey de :) benim de 6 ay kaldı.. baya benziyoruzz yaa:)) ben şu siyah ve kırmızı olan nevresim takımını soracaktım canım dün ben de sarevden bir tane pamuk saten nevresim takımı aldım hatta senin maviyi de görmüş beğenmiştim ama benimkisi mor daha çok dikkatimi çekti. o siyah kırmızı da sarev mi canım? aldıklarını güle güle kullan.. az kaldı ama hiç eksiklerimiz bitmiyor değil mii
senin daha cok varmış canım, fazla açılmadan ve öz eşyalar almanı tavsiye ederim
biz evlendikten sonra da tekstil sektörü üretmeye devam edicek :)
sende güle güle kullan canım aldıklarını, evlenmek gerçekten çok zormuş ama çok da güzel
kırmızı siyah yatak örtüsü canım günlük kullanım için aldım Taç'dan galiba fiyatı da 140 TL di. Internet sitelerinde alışveriş yapınca bir ara %20 indirim yapıyorlardı hala yapıyorlar bilmiyorum ama
aynen öyle o yüzden fazla açılmıcam ama herşeydende olacak :)) birşey dikkat ettim dolap gri ama öbürleri beyaz niye
? ben hepsini metal gri renginde alıcam kullanışlı olmuyor mu ??
ayrıca nevresim takımı kaç tane alayım daha hiç almadım
daha iyi canım çünkü bir de düğün gecesi için kullanacağım beyaz pamuk saten almayı düşünüyorum alacağım diğer nevresimleri günlük kullanım için alıcam. dediğin gibi tekstil üretimi bitmeyecek ne de olsaa değil mii
canım harikalar, güle güle kullanın müstakbel eşinleben de sarevden bir nevresim takımı ile iki pike takımı almıştım.yalnız ben markafoni ya da limangodan alıyorum, bayaa indirimli oluyor.
bende aldım canım düğün gecesi icin beyaz pamuk saten takım
baya benziyoruz gerçekten senin düğün tarihi ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?