merhaba, yazdım ilk mesaja.fiyatları nedir
merhaba, yazdım ilk mesaja.
AvrupaMahremiyet eğitimini almak isterim Anadolu yakası mı Aavrupa yakasında mısınız?
Merhaba, Harry Potter'lar vardı ama bu hafta satıldı, kargo yapılacak onlar. Diğerleri yok ama başka Harry kalmış mı diye hafta başı bakar haber veririm.Merhaba Leylanın evi, harry potter kitapları , ateşle oynayan kız var mı elinizde
Bugün veya yarın yeni kitaplar ekleyeceğim, onlara da bakmak isterseniz öyle konuşalım dilerseniz.Sarah jio kitaplarınızın ikisinide almak istiyorum fiyat nedir?
Siz bunların fiyatını soyleyin isterseniz eklediginiz kitaplardan istedigim olursa toplu bir fiyat tekrar soylersiniz cunku bi kac arkadasta daha var bu kitaplardan ona gore seçim yalacagım canım.
Fareler ve insanlar
Babalar ve oğullar
Sineklerin Tanrısı bunlardan varsa alabilirim canım
Reslimleri yuklerken boyutu buyuk diyorsa. Telefonunuzun kamera ayarlarından piksel sayısını dusurup screen shot yaparak yukleyebilirsiniz.İlk mesaja eklemeleri yazıyorum şimdi. Resimler sığmıyor, detay resimleri özelden isteyebilirsiniz.
Sayı olarak sığmıyor ama dediğiniz şey de sorun aslında, dediğiniz gibi yapayım. Teşekkür ederimReslimleri yuklerken boyutu buyuk diyorsa. Telefonunuzun kamera ayarlarından piksel sayısını dusurup screen shot yaparak yukleyebilirsiniz.
Kitaplarım geldi. Harikalar. Kitapçıdan yeni alınmış gibi hepsi tertemiz. Sanki hiç okunmamış gibiler.Ben de böyle iyi bakarım kitaplarıma. Özenli paketlemeniz için de çok teşekkürler. Yeni kitaplar eklerseniz tekrar alışveriş yapmak isterim sizinle.
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. Çok çok çok tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?