Bunlar da benim kütüphanemden

Mahremiyet eğitimini almak isterim Anadolu yakası mı Aavrupa yakasında mısınız?

Merhaba Leylanın evi, harry potter kitapları , ateşle oynayan kız var mı elinizde

MErhaba Felsefe taşı hariç diğer 3 Harry Potter kitabı, araf ve şemspare toplam ne kadar yapıyor?

Sarah jio kitaplarınızın ikisinide almak istiyorum fiyat nedir?

Siz bunların fiyatını soyleyin isterseniz eklediginiz kitaplardan istedigim olursa toplu bir fiyat tekrar soylersiniz cunku bi kac arkadasta daha var bu kitaplardan ona gore seçim yalacagım canım.
Fareler ve insanlar
Babalar ve oğullar
Sineklerin Tanrısı bunlardan varsa alabilirim canım

İkincisi yok, birinci ve üçüncü benim ortaokul İngilizce ders kitaplarımdandı, o nedenle Türkçe'lerini hiç almadım.

İlk mesaja eklemeleri yazıyorum şimdi. Resimler sığmıyor, detay resimleri özelden isteyebilirsiniz.

İlk mesaja eklemeleri yazıyorum şimdi. Resimler sığmıyor, detay resimleri özelden isteyebilirsiniz.
Reslimleri yuklerken boyutu buyuk diyorsa. Telefonunuzun kamera ayarlarından piksel sayısını dusurup screen shot yaparak yukleyebilirsiniz.

Reslimleri yuklerken boyutu buyuk diyorsa. Telefonunuzun kamera ayarlarından piksel sayısını dusurup screen shot yaparak yukleyebilirsiniz.
Sayı olarak sığmıyor ama dediğiniz şey de sorun aslında, dediğiniz gibi yapayım. Teşekkür ederim

Kitaplarım geldi. Harikalar. Kitapçıdan yeni alınmış gibi hepsi tertemiz. Sanki hiç okunmamış gibiler.Ben de böyle iyi bakarım kitaplarıma. Özenli paketlemeniz için de çok teşekkürler. Yeni kitaplar eklerseniz tekrar alışveriş yapmak isterim sizinle.
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. Çok çok çok tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim, çok naziksiniz. Sizle de alışveriş yapmak zevkliydi İyi okumalar.

İlk mesaja eklemeler yapıldı. Detay ve tek resimleri isteyene özelden atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…