Bebek İkinci El BUNLAR DA HEPSİ 50 TL :)

Azra Ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
745
189
38
Hepsi 50 tl :))

Eklentiler

• index-7.jpeg
    index-7.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 277
  • index-12.jpeg
    index-12.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 287
  • index-18.jpeg
    index-18.jpeg
    185,2 KB · Görüntüleme: 277
  • index-8.jpeg
    index-8.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 275
  • index-6.jpeg
    index-6.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 279
  • index-9.jpeg
    index-9.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 289
  • index-5.jpeg
    index-5.jpeg
    192,2 KB · Görüntüleme: 291
  • index-4.jpeg
    index-4.jpeg
    174,4 KB · Görüntüleme: 310
  • index.jpeg
    index.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 252
  • index-16.jpeg
    index-16.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 223
Arkadaşlar ben Azra eceden alışveriş yaptım ve çoooook memnun kaldım gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz teşekkür ederim Azra Ece ama satışa koyduğun her ürünü ihtiyacım olsun olmasın talip olasım var ne olacak şimdi.

Arkadaşlar ben Azra eceden alışveriş yaptım ve çoooook memnun kaldım gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz teşekkür ederim Azra Ece ama satışa koyduğun her ürünü ihtiyacım olsun olmasın talip olasım var ne olacak şimdi.
Teşekkür ederim :KK36:
Sizin canınız sağolsun, dileyin hepsi size hediye olsun :oops:

geçenlerde bende bir arkadaşa 4 kilo kıyafet gönderdim istanbula 8 lira tuıttu batmandan cok tutmuyor cok güzellermiş ciciler kaçırmayın valla iyi satışlar arkadaşım bu arada konuna dahil oldum kargo dan söz acılınca hakkını helal et

geçenlerde bende bir arkadaşa 4 kilo kıyafet gönderdim istanbula 8 lira tuıttu batmandan cok tutmuyor cok güzellermiş ciciler kaçırmayın valla iyi satışlar arkadaşım bu arada konuna dahil oldum kargo dan söz acılınca hakkını helal et
Canım helal olsun, beğenin içinde teşekkür ederim... Ama Batmanın herşeyi ucuz :)

valla ucuz mu bılmem ama kargo cok tutmadı o yüzden bu kadar temız urunlerı kaçırmasın benım bebeğime olsa alırdım 4 yas artık bızımkı buyudu canım senı takıp edeyım valla ben hatice mnn oldum bol bol hayırlı satıslar

X