Bunlar doğum öncesi belirtisimi ?

Senin doğuma cok az kalmış rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla evinize gelin ikinizde inşallah.
Bende senin haftaları görürsem ne mutlu haftalar ilerledikce korku oluyo valla..
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim bizim durumumuzda olan ve olmak isteyen herkese kolaylık versin. Korku hamileliğin başından beri oluyo zaten. Hamilelik haberini alınca : acaba bana tutunacak mı? İlerleyen zamanlarda : acaba gelişebiliyor mu, sağlıklı mı? Son zamanlarda da : aman erken doğmasın, gelişimini tamamlamış olsun gibi bi sürü korku oluyor. Biz içimizi ferah tutalım. Allah'ın dediği olur. Tabi tedbiri de elden bırakmayalım. Çok bilinçli çok araştıran olmak lazım. Şu haftaya gelene kadar ne sayfalar yutuyo anneler.

Bebeğinin hareketlerini hergün say bunu ihmal etme çok önemli son haftalarda. En fazla 10 kez tekme atmali. Son haftalarda çok uyur bebekler bazı anneler bundanda panik oluyor hareket etmiyor diye ama saymakta fayda var. 5 yıl önce doğum yaptım bazı şeyleri unuttum ama tek unutmayacagim bebeğin hareketlerinin sayilmasiydi.

Valla canım sabah uyanıyorum sonra bu saat oluyo anca uzanıyorum işte.
Çok fazla koşuşturma içindeyim desem yeridir..
Galiba haklısın dikkat etmek lazım çok yormamak lazım bedeni..
Bazen ayakta durduğumda oluyor kasılma dik duramıyorum resmen direk dizlerimi kırarak duruyorum 5 10 saniye anca geçiyor öyle.

Size de hayırlı doğumlar Allah sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin

Bu bir sorunmu bilmiyorum ama çok hareketli maşallah.
10 değil 20yi bile geçtiği oluyor canım.
Bazen uyumuyor sanki hiç diye düşünüyorum cunku gece bile tekmeyle uyandiriyor

Kaç haftalık doğum yaptın. Benim bebeklerim ikiz erken doğum riski var 26+4 deyim bende

Dinlenmek gerekiyo ama iste bazen uygun ortamda gerekiyo bunun icin.ben de sabah 6 dan beri ayaktayim mesela.ve suan feci sekilde toplanmaya basladi benim de.artik otur yeter diyo resmen cocuk.
Senin en azindan baska cocugun yok.o nedenle yormamaya calis yine de kendini.her ne kadar zor olsa da

Bu bir sorunmu bilmiyorum ama çok hareketli maşallah.
10 değil 20yi bile geçtiği oluyor canım.
Bazen uyumuyor sanki hiç diye düşünüyorum cunku gece bile tekmeyle uyandiriyor

Hareket etmesi çok güzel maşallah mutlaka sayın hareketlerini. Kendinizi çok yormayin bol bol dinlenin.

Seninde az kalmış canım hayırlısı ile doğsun bebişin doğumda aklına gelirse banada dua et :)

Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah şimdi farklılık gösteriyor mu bilmiyorum ama doğum başladığında karnınız da belinizde hafif bi ağrıyla başlar kalçalarınız da ağrı varmı peki böyle değişik bi ağrı sanki bütün gün yürümüşsünüzde öyle bi ağrı bacaklarda ve kalçanızda

Amin inşallah canım.
Yani kalçam ve belimde hafif sızı var ama ağrıyor duramıyorum ağrıdan şeklinde değil.
Mesela şuan uzanıyorum sürekli sol veya sağ tarafıma yattığım icin kalçada ve belde ağrı oluyor sanırım.
Ama gün içinde iyiyim, sadece kasılma ve baskı hissi çok fazla okadar

Rahimde baskı vardı geçen hafta doktorum progestan iğne fitil verdi. Geriledi biraz. Ikiz olduğu için tek bebek gibi olmuyor.

Ama senin haftalarda rahimde baskı normal gibi geldi sanki bende de olurdu bebek yukarı çıktıkça geçiyor bu defa da kaburga mide ağrısı başlıyor

Merhaba. Konuyu okurken yorumunuzu gördüm de ben. O dediğiniz adet olacakmış gibi ağrı bende oluyor bazen. Sanki karımın alt kısmi yumurtaliklarim sanırım çatlıyor gibi.şuan da da kalbim sıkısiyor. Bugün çok sıkıştı. İçimde yaniyor 3 gündür. Şuan nefes almakta zorluk yaşıyorum. Konu açacaktım ama inan ki kivraniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…