Bunlar doğum öncesi belirtisimi ?

Haftanızı şimdi gördüm son günler sanmıştım endişelenmeyin yaa son aylar artık zaten doğum olcağı zaman insan hissediyor ben doktorun kontrole çağırdığı zamandan bi gün önce doğum yaptım komple evi temizledim pazara çıktım hatta annemlere gittiğimde kedisi var o bile anlamıştı insana çok yaklaşmayan hayvan dibimden ayrılmadı acı acı miyavladı hep bende hissettim gün içinde hep anneme dedim bugün olacak heralde çünkü çok değişik bi ağrı normal zamanlardaki gibi değil anlıyosun öğlen gibi başlamıştı hafif ağrılar gece 12 dede suyum geldi güle oynaya hastaneye gittik yani uzattım doğum olduğunu anlarsınız vücudunuzu iyi gözlemleyin

:) çok tatlısın doğumu yaklaşan kadınlar enerji dolu olurmuş. Tüm evi tertemiz edermiş hatta buna doğum öncesi temizliği denirmiş bir makalede okumuştum seninde tam böyle olmuş vallahi :) bana annemi hatırlattın.
Kardeşime hamileyken tüm evi dip bucak temizleyip 3 cesit yemek yapıp bir güzel duş almış geceligini giymisti.
Tam ayağını kaldirdi yatağa uzanacak suyu gelmişti bende ozamanki akıl işte altına yaptı sanmıştım :))

O senin tatlılığın aynen annenizinki gibi olmuştu doktor cuma doğum olabilir cuma sabahtan gel dedi perşembe günü tüm temizliği yaptım yani cam dolap silme perde takma annem vardı çok yormak istemedim ameliyatlıydı oda evi temizledik pazara çıktık arabasını ben sürdüm eve gel yemek yap en son gece duş aldım geldim eşimin dizine uzandım doğurucam sanırım değişik ağrılar var dedim afedersiniz alttan bişey oldu anladım banyoya bi gittim allah suyum gelmiş zaten filmlerdeki gibi olmadı az bişey geldi eşime seslendim suyum geldi diye inanmadı çünkü kısa süre önce şakasını yapmıştım yine şaka yapıyorum sandı

Ay ben geçen gün limon keserken elimi kestim bağırdım heryer kan oldu ama gör benimki dustaymis odadan ne bulmussa giymis elinde canta doğuma mı gidiyoruz diyo :) zavallım tetikte bekliyor

Benim de toplanip kasilmasi 22.haftada başlamıştı. Nitekim serviks kisalmasi çıktı. 39.haftada dogum yaptım ama

Ay ben geçen gün limon keserken elimi kestim bağırdım heryer kan oldu ama gör benimki dustaymis odadan ne bulmussa giymis elinde canta doğuma mı gidiyoruz diyo :) zavallım tetikte bekliyor
Siz bide doğum zamanı görün eşinizi benimki zavallım ne yapacağını şaşırmıştı sancılar artınca bütün hırsımı ondan aldım doğuma girene kadar sesleniyorum noldu hayatım ne istiyosun adama kızıyorum ben böyle acı çekerken rahat oturma diye kaldırdım diyorum git ebelerle konuş sezeryana alsınlar diyorum oda garibim gidiyo konuşuyo kabul etmiyolar öncelik bebek oda gayet iyi durumda normal doğum olacak diyolar o gece bi kaç kere yolladım ikna etsin diye

Tatlım ılık bir duş al.hemen sonra göbüşünü bolca yağla.artık karnın için hangi yağı kullanıyorsan. bende çok çektim. bol bol yağlayınca beni inanılmaz rahatlatıyordu. dene gör bak. bişey kaybetmezsin canım.

Merhaba canım sen daha 20.haftandasın muhtemelen kese büyüdükçe baskı yapmaya baslamıstır yinede ihöal etme doktorunla görüş mutlaks. Heekesin hamileliği farklı oluyor. :*

Canım, bunlar rahim kasilmasi muhtemelen. 32. Haftadaymissin. Bu haftalarda başlar zaten. Çok yoğun ve seni rahatsız ediyorsa mutlaka bir kontrole git. Nst çekilsin. Henüz çekilmemiş olabilir ama Nst çekilirken bu toplanma ve gevşeme olduğu zaman göreceksin ki cihaz sancı gösterecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…