evet var öyleleri, biz bu adamlara halk arasında go..ş diyoruz
:)))))))))))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var öyleleri, biz bu adamlara halk arasında go..ş diyoruz
facede twitterda nasil rastladın ki?
yani ortak arkadaş olmayınca pat diye çıkmaz ki bunlar
özellikle kurcalamak lazım merak etmek:26:
Karşı binanda sapık bir adam...İnternette karşına çıkan edepsiz görüntüler...
Baya şanssızsın vesselam.
sevgili arkadaşlar bazı böyle sapıklar var facede twtrda yüklenen resimleri alıp bu şekilde gösteren sonrada insanlara bak utanmaza birde kapalı dedirtmek için bazı böyle masum kişilerin resimlerini alıp yayınlıyorlar ... bu herkesin başına gelebilir.............dikkat.....
bu konunun dert kısmını anlamaya çalışıyorum canım
sana nasıl yardımcı olabiliriz?
cinsel içerikli konularla boğuşuyorsun hep![]()
yardım edin diyen olmadı zaten gerçek mi diye sordum. ayrıca nerde cinsellikle uğraştım hey Allah ım.. arkadaşım iyi misin sen. erkek damgası vurcaksan hiç çabalama. erkek olmadığımı kanıtlarım..
yok canım türk ya hatta resmin birinde köy evi gördüm.
bu konunun dert kısmını anlamaya çalışıyorum canım
sana nasıl yardımcı olabiliriz?
cinsel içerikli konularla boğuşuyorsun hep![]()
Kezin kadınlarından bu Çekimden haberleri yok!
Bana tuaf geldi!
Hangi bir erkek bunu yapa bilir, hangi amaçla?
Doğrusu bir Müslümanın bunlarin yapacağın inanmak istemiyorum, fakat öyle şeyler gördük, öğrendikki artik emin olamıyorumda!
Doğacak çocuklarındandami utanmuyorlar...
sakin ol canım, bu ne şiddet
gözünle görmüşsen gerçektir de mi ama?
erkeklik damgası demeyelim ben erkekleri severim damga kelimesi ağır olur![]()
pudar rımmel londan kullanıyorum hiç önermem. saç için Barcelona yağını kullanıyorum şiddetle öneririm. kirpiklerime badem yağı ve susam yağı kullanıyorum. fondötenim maybellıne affınıton güzeldir tavsiye ederim. sinameki kürüde cidden çok işe yarıyor. saç boyasın da loreal tek geçerim kolestonun renkleri koyu çıkıyor.
yanlışlıkla yazmışsın da bu konunun linkii verebilir misin? ben de böyle bir konu arıyorum. ürün yorumlarıyla ilgili![]()
yanlışlıkla yazmışsın da bu konunun linkii verebilir misin? ben de böyle bir konu arıyorum. ürün yorumlarıyla ilgili![]()
çoğu kadın poz vermiş ama. iki erkeğin arasında gördüm bir kadını. haberi olmayanda vardır da yani erkek nasıl yakıştırır kendine bilmedim ben