bunlar gerçek mi ya?

aslında bende biraz buna vurdu yapmaya çalıştım. sosyal paylaşım sitelerinin tehlikesini anlatmak istedim. bakın ben özellikle aratmadım gündemde konuşulan gayet normal bir konuda ki resimden gördüm bu tarz şeyleri yan çocuklarında görmesi çok yüksek ihtimal düşünün küçük bir çocuk bunu gördüğü zaman bilinçaltına böyle ilişkilerin olduğunu yerleştirecek buda korkunç bir şey olcak. özellikke aratmaya gerek yok o kadar çok var ki böyle şeyler arattırmaya gerek yok bir anda karşımıza çıkabiliyor hemde hiç alakasız yerden.

Sosyal paylasim siteleri git gide tehlikeli olmaya basladi ozelliklede cocuklar icin,aslinda ben sosyal paylasim sitelerinde resim paylasilmasina karsiyim kiz olsun erkek. Olsun ne yazikki resimler calinip uygunsuz sitelerde kullaniliyor ozelliklede cocuk resimleri.

Sadece erkek değil kadın da kendine yakıştırmamalı bu çirkinliği...

Yalnız illuminati ye nasıl geldi konu :26: Dünyanın en eski örgütlerindendir,Leonardo da vinci üst düzey üyelerinde ve hatta uzun süre yöneticiliğini yaptı diye biliyorum... Kaostan yaratılacak düzen yolunda çalışmadan biridir,ahlaki yozlaşma.. Grup takılma,karısını başka erkekle sevişirken seyretmeler... eş değiştirme.. :ssz: :kkk: :kkk:

dünya hiç de iyi olmayan bir geleceğe doğru gidiyor :50: Bazen iyi ki çocuğum olmamış diyorum...Anne-babaların Allah yardımcısı olsun..

evet kadında bunu yakıştırmamalı kendine. her iki taraf içinde iğrençlik diz boyu. illuminatiye sanırım arkadaş beyin fırtınası yaptı ondan geldi konu.. sadece ihtimal bu tabi. ama ben bu tarz şeyler den kaynaklandığını düşünmüyorum.

Swinger çiftler.
İsimleri de var, yurt dışında daha yaygın.
Milliyette bi çift röportaj yapmıştı, ben de oradan biliyorum... Akıl sır ermiyor, inanasım gelmemişti benim de ama doğruymuş...

Artık çığrından çıktı herkes, bir eğlence merkezinin göbeğinde çalışıyorum, gruplar, eşcinsellik, eş değiştirmeler artık o kadar normal ki. Yıllardır birlikte çalıştığım çok da saygı duyduğum bir erkek arkadaşımın gruplara katıldığını öğrendim, üstelik evli ve eşi beş aylık hamile, şoka girdim. Ve bu böyle uluorta öğrendiğim bir şey, bana mail atmış arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum, sen benim dostumsun ama bu da cinsel tercihim, üç kadınla birlikte olmak bambaşka bir şey diye.

Dostluk bitti, artık sadece mesai arkadaşıyız, senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez dedim ama tiksindim. Sonra bir iş yemeğinde eşiyle karşılaştım, içim sızladı nasıl seviyor kocasını. İnsanların çoğu artık ikili hayatlar yaşıyorlar, her türlü ahlaksızlık tercih kabul ediliyor. Yaşam standartları arttıkça doyumsuzluk da artıyor. Hele internetin getiredikleri tartışılmaz bir dejenerasyon. Çok faydalı bir şey olmasına rağmen maalesef insanlar amacına uygun internet kullanmayı başaramadı. Bizden sonraki nesil için artık her şey daha zor. Çocuğu olan insanlar korkularında o kadar haklılar ki ....

Tüh!! karısının üç erkekle o bambaşka yı yaşamasına izin versin o zaman.. :47:

Toplum öyle batmış ki sadece kendinizi ve çocuğunuzu koruyabiliyorsanız en büyük işi başarıyorsunuz...

Sosyal paylasim siteleri git gide tehlikeli olmaya basladi ozelliklede cocuklar icin,aslinda ben sosyal paylasim sitelerinde resim paylasilmasina karsiyim kiz olsun erkek. Olsun ne yazikki resimler calinip uygunsuz sitelerde kullaniliyor ozelliklede cocuk resimleri.

kesinilikle çok tehlikeli alakasız tamamen yazılanları okuyup eğlendiğim bir konudan çıkan resim ve sonuç. bende resim paylaşma konusunda çok hassasım hiç bir paylaşım sitesinde resim yoktur gerek yok insanların beni görmesine zaten sosyal paylaşım sitelerini arkdaşlarımızı eşimizi dostumuz arkadaş olarak eklediğim siteler birde resim paylaşmaya ne gerek var.. çok tehlikeli çok

illüminatiye dayandığına eminim ben, üremeye karşılar, eşcinselliği kliplerde vs normal olarak empoze etmeye çalışıyorlar çünkü "yeni dünya düzeni" kurma çalışmalarında daha az beyin olmalı yıkamak için.

Swinger çiftler.
İsimleri de var, yurt dışında daha yaygın.
Milliyette bi çift röportaj yapmıştı, ben de oradan biliyorum... Akıl sır ermiyor, inanasım gelmemişti benim de ama doğruymuş...

ilk defa duydum bende bu sıfatın verildiğini bu tarz ilişkilere. türk insanı namusuna düşkündür diye bilirdik özellikle türk erkeği naralar atar eşine sen benim namussumsun diye.. gördük namussum dediğini.

evet kadında bunu yakıştırmamalı kendine. her iki taraf içinde iğrençlik diz boyu. illuminatiye sanırım arkadaş beyin fırtınası yaptı ondan geldi konu.. sadece ihtimal bu tabi. ama ben bu tarz şeyler den kaynaklandığını düşünmüyorum.

Böyle bir iğrençliğin tek bir nedeni olmaz zaten... Bir çok neden bir araya geliyor..bunlardan ancak biri bu örgüt..

Bir arkadaş demiş ya şimdi bize bu uç ve yuhh dedirten şeyler, gelecek nesillerde normal olacak benim tercihim diyecekler... Kıyamet yakın kıyamet... :ssz:

illüminatiye dayandığına eminim ben, üremeye karşılar, eşcinselliği kliplerde vs normal olarak empoze etmeye çalışıyorlar çünkü "yeni dünya düzeni" kurma çalışmalarında daha az beyin olmalı yıkamak için.

arkadaş konuya değinince bende şöyle bir baktım nedir ne değildir diye merkezi Kudüs olan bir dünya devleti kurmak istiyorlarmış ve izledikleri yollar ise ülkelerde bir şekilde karışıklık çıkartmakmış ve üremeyi engellemekmiş. yani buda olabilir olma ihtimali hiç yok diyemeyeceğim okuduğum kadarı ile azda olsa ihtimal var...

bence de kesinlikle illuminatiye dayanıyor. İyice yozlaştırılıyoruz değerlerimizi kaybediyoruz Allah böyleleriyle karşılaştırmasın... Çok dikkatli olmalıyız... Çok kötü bir devirdeyiz çokk.

Sasirmadim cunku sasirma kismini yillar once yasamistim...

Bir itiraf sitesinde yillar yillar once bu tur itiraflar okumustum.
Hem kadinlardan hem erkeklerden ...
Hatta diger uyeler itiraf sahiplerine demeklerini birakmamisti .

Burda bile gecen yillarda bir konu acilmisti.
Kadin esinin fantazisini paylasip normal mi diye soruyordu.
Fantazi ise soyleydi;
Adam esinin Taksim'de cirilciplak yurudugunu ve butun erkeklerin esine baktigini dusunmekten zevk aliyordu.

Yine baska bir fantazi de adam kadindan her birliktelik sirasinda baska biri olmasini, bir gun karsi komsusu, bir gun is arkadasi , bir gun herhangi bir unlu olmasini istiyordu .
Kadin da kabul ediyordu vs...

Kisinin zihniyeti zihniyet olmadiktan sonra ne desek bos...

Dunyanin civisi iyice cikti..

bu sapıklardan birinin bişeyini de ben bir yerde okumuştum bir karı-koca travestinin biriyle anlaşıyorlar travesti kadını, adam da travestiyi aynı anda ... tövbe tövbe. bu sapkınlığı nerede okudum hatırlamıyorum ama travestinin biri yazmıştı bunu adam da kadın da çok ünlüymüş isimlerini açıklamamıştı.

Bir itiraf sitesinde yillar yillar once bu tur itiraflar okumustum.

Fantazi ise soyleydi;
Adam esinin Taksim'de cirilciplak yurudugunu ve butun erkeklerin esine baktigini dusunmekten zevk aliyordu.

Yine baska bir fantazi de adam kadindan her birliktelik sirasinda baska biri olmasini, bir gun karsi komsusu, bir gun is arkadasi , bir gun herhangi bir unlu olmasini istiyordu .

höööh demekle yetiniyorum sadece en nadide cümleleri kullanamıyorum malum yasak... normal ilişki yaşamak ihtiyaçları karşılıyorsa bunların fantezi dünyasında dolaşmalarının arayışlar aramalarının anlamı ne.. evet cinsellik fizyolojik ihtiyaç ama kuru fasulye yiyende doyar köfte yiyende.. bunların durumu ihtiyaçla bağdaşmıyor iğrençlikle bağdaşıyor..

Böyle bir iğrençliğin tek bir nedeni olmaz zaten... Bir çok neden bir araya geliyor..bunlardan ancak biri bu örgüt..

Bir arkadaş demiş ya şimdi bize bu uç ve yuhh dedirten şeyler, gelecek nesillerde normal olacak benim tercihim diyecekler... Kıyamet yakın kıyamet... :ssz:

zaten en çok korkutan şey de bu beni. giderek normalleştirip kanıksatmaları topluma. özellikle medya bunu çok yapıyor giderek kanıksatmaya çalışıyorlar sapkınlıkları

bu sapıklardan birinin bişeyini de ben bir yerde okumuştum bir karı-koca travestinin biriyle anlaşıyorlar travesti kadını, adam da travestiyi aynı anda ... tövbe tövbe. bu sapkınlığı nerede okudum hatırlamıyorum ama travestinin biri yazmıştı bunu adam da kadın da çok ünlüymüş isimlerini açıklamamıştı.

bu insanlarda mide organı yok mu yaa. ne bileyim en ufak kokudan bile midem bulanır benim veya görüntüden.. hadi bunların beyinleri çalışmıyorda mideleri demi işlevsiz.. çok ilginç çook

interneti çok kurcalıyorum ben ama az önce gördüklerime inanamadım. twitterde facede felan erkekler eşlerinin çıplak resimlerini paylamış bir sürü kişide beğenmiş ayrıca videolarda var. çiftiz biz bizle ilişki yaşamak istermisiniz görüşelim vs yazıyor çok şaşırdım ya insan eşinin resimlerini paylaşırmı? gerçek mi bunlar ? alıntı resimler gibi durmuyordu banyoda yatak odasında çekilmiş resimler. bide adam eşimin halleri diye albüm yapmış höööh dedim ya.
türk değillerdir onlar. türkselerde eşleri değildir.

Bir itiraf sitesinde yillar yillar öncenbu tur itiraflar okumustum.

Fantazi ise soyleydi;

İtiraf ve ya fatezelerini paylaşmalari zaten uzun süredir olan bir şey hala var,
Fakat ben görüntülemeyi ilkez duyuyorum.

Bir tür grub olabileceğini soylemişdim ya, şöylede olabilir,

Evet, sevişme sahnelerini görüntüye aldilar, kadin gercekden bu cekimden haberdardır.
Bunu bir çok eşler belki yapiyordur, merak etikleri için ve nasıl göründüklerini izkemek icin.
Fakat adam bu görüntüleri gizlemiş ola bilir( yani silmedi). Karısıyla boşanma noktalarinda geldiklerinde, bu görüntüyü bir tehdit olarakda kullanmış ola bilir, bütün dünyaya rezil etmek icin koymuş olabilir, boşanma gerçekleşdiyse.

Yada dediğim gibi bir tür grubdur. Yoksa bunun bir açıklaması olamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu insanlarda mide organı yok mu yaa. ne bileyim en ufak kokudan bile midem bulanır benim veya görüntüden.. hadi bunların beyinleri çalışmıyorda mideleri demi işlevsiz.. çok ilginç çook

mide değil haymana platosu sapıklar ordusu

türk değillerdir onlar. türkselerde eşleri değildir.

Bunu bende düşünmüştüm, zadece öyle bir görüntü vermiş ola bileceklerini fallan.
Türk yada müslüman olduklarına bende inanmıyorum.
Amaçlı bir görüntü ama bilemeyiz, belki birdengesiz karisini rezil etmek içinde yapmış olabilir diyecegim,
Çünkü görüntülerin tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ki..
Büyük bir ihtimale ilki ola bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X