merhaba öncelikle adetim bir hafta gecikti kasıklarım felaket ağrıyor göğüslerim büyüdü ve sertleşti sürekliuyumak istiyorum halsizlik var iştahm çok açık ama ağzımdada değişik bir tat varmış gibi hissediyorum!!! öncelikle bunlar gerçekten hamilelik belirtisi mi hamile olmama ihtimalimde var mı???
merhaba öncelikle adetim bir hafta gecikti kasıklarım felaket ağrıyor göğüslerim büyüdü ve sertleşti sürekliuyumak istiyorum halsizlik var iştahm çok açık ama ağzımdada değişik bir tat varmış gibi hissediyorum!!! öncelikle bunlar gerçekten hamilelik belirtisi mi hamile olmama ihtimalimde var mı???
evet arkadaşlar test yapınca sizinle paylaşacağımı söylemiştim bu sabah test yaptım üstüne doktora da gittim ve sonuççççççç : çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm yani durum pozitif! buna sevinmem lazım ilk defa hamile kalıyorum hemde sevdiğim birinden ama şimdi daha büyük bir sorunum var kürtaj olmalıyım :SS
Hay Allahım yarabbim bu kadar kolaymı yaniii???evet arkadaşlar test yapınca sizinle paylaşacağımı söylemiştim bu sabah test yaptım üstüne doktora da gittim ve sonuççççççç : çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm yani durum pozitif! buna sevinmem lazım ilk defa hamile kalıyorum hemde sevdiğim birinden ama şimdi daha büyük bir sorunum var kürtaj olmalıyım :SS
evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S
evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?