bunlar hamilelik belirtisi mi lütfen yardım =S

lolam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
28
0
86
İzmir
merhaba öncelikle adetim bir hafta gecikti kasıklarım felaket ağrıyor göğüslerim büyüdü ve sertleşti sürekliuyumak istiyorum halsizlik var iştahm çok açık ama ağzımdada değişik bir tat varmış gibi hissediyorum!!! öncelikle bunlar gerçekten hamilelik belirtisi mi hamile olmama ihtimalimde var mı???

Canım halsizlik ve göğüslerde büyüme-hassasiyet hamilelik belirtleri arasında yalnız bunların bir çoğu adet öncesi belirtilerle de çakışıyor... hamile olan arkadaşlarımızın dediği göğüs büyümesi oluyor fakat südyen bile giyerken acıma ve uçlarında büyüme görülüyor. bence bu kadar tedirgin olacağına eczaneden bir idrar testi alıp sabah ilk idrarınla test yap.zaten 1 hafta gecikmişsin..eğer gebelik çıkmazsa doktora git hemen söktürücü ilaç yazar.

internetten hamile kalmak için doğru gün diye bişey buldum onu hesapladığımdada ilişkiye girdiğim gün çıkıyor =S bunlar güvenilir hesaplamalar mı bilmiyorum ama kaç haftalık hamile olunduğuda hesaplanıyormuş ona göre de 1haftalık hamileyim ( eğer hamileysem ) test aldım belki adet olurum diye beklemiştim ama epey gecikti..söktürücü ilaçtan da bahsedermisin gerçeken hiçbir bilgim yok=((

ya benim adetime bir hafta var ama arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi

Canim insan istedigi zaman en ufak seyi hamilelik belirtisi olarak görebiliyor, bunu kendimden biliyorum. Adetim geciktigi zaman umutla belirtileri ariyorum kendimde ama en kesin yok gebelik testi. Bir hafta gectigine göre gebelik testi yapabilirsin hem emin olursun daha iyi olur canim.

en büyük hamilelik belirtiisini yasamısın 1 hafta geckmissın test yapsana cnm ne bekliyosun daha ohooooooo bn simdiye 10 tane yapmısıtm :)

canm idrar testinde cıkmasa bile kanda baktırmadan soktürücü içme bide o o kdarda iyi bisiy degil sonra vucut alısıyo o olmadan adet olamıyosun bekle adetinni gelmesini bnce hamilesin ama degilsende acaba hamilemiyim die düsndügün içinde gecikebilir

olabilirdeeeeeeeeee bazen de insan kendini çok dinliyo ve stresten bu belirtiler oluyo kendini çok kaptırmadan biraz istersen biraz daha bekleyip test yaptır canımmm....hayırlısı olsun

bencede arkadaşlarımında dediği gibi belirtilerle uğraşacağına bir test al yap için rahatlasın canımmm daha fazlada bekleme 1 hafa geçmiş sonuçta hamile gibi görünüyosun hakkında hayırlısııı

arkadaşlar bende aralık 5.de regl oldum olmadım arası bişey oldu çok şiddetli ağrılarım oldu bitti ve dünden beri kasıklarım ve belim ağrıyor gaz problemim var göğüslerimde hassasiyet uçlarda büyüme var ayaklarım hep üşüyor ben de anlamış değilim umarım hamileyimdir diyip kendimi kandırıyorum belki ama çok istiyorum yaaa tahmini regl 30 yada 1i diye düşünüyorum ama belli de olmaz çünkü her ay değişiyor ya 26.28.30 gibi oluyor tarihleri tutmuyor

çok teşekkür ederim (ilaç hakkında bilgi için ayrıca teşekkürler) hamile olmaktan korkuyorum sanırım o yüzden bekliyorum :s artık hayırlısı bu işi kesin öğrenmeden olmayacak yoksa kendimdeki her şeyi hamileliğe yorucam :)

evet arkadaşlar test yapınca sizinle paylaşacağımı söylemiştim bu sabah test yaptım üstüne doktora da gittim ve sonuççççççç : çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm yani durum pozitif! buna sevinmem lazım ilk defa hamile kalıyorum hemde sevdiğim birinden ama şimdi daha büyük bir sorunum var kürtaj olmalıyım :SS

nedenn kürtaj oluyorsunn canımm yargılamakk istememm amaa herhaldee bekar olarakkkk kaldınnn

evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S

Hay Allahım yarabbim bu kadar kolaymı yaniii???

evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S

aaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı

evlenn dicemm ama öğrencisin sanırımm, senin özel hayatına kimse karışamazdaa ama tedbirini keşke ii alsaydınn cana kıycan resmenn nasıl yapıcaksın :sinifsinif:

allh allhh ee ilk kürtajdan sonra ikinci gebelik zor oluyo diyolarr öle değilmi kızlar yanlışmı biliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…