bunlar hamilelik belirtisi mi lütfen yardım =S

:umursamaz: demek ki katil olmak istiyorsun o zaman buyur katil ol çok basite indirgemeyin ltfen şu an çok mantıklı konuşmuyorsun bunu hemen sevgilinle ve ailenle paylaş onlar daha sağlıklı yol bulabilirler 50 şaındaki insanı öldürmekle bebeğini öldürmek aynı şeyy iyi düşün doğru karar ver ve tek temmennim aldırmaman bebeği:Saruboceq:

sevgilinede durumu mutlaka anlat kürtaj olmadan önce. netıcede bı cana kıymaktan bahsedıyosun..

Kolay hamile kalanlar için aldırmak bu kadar basit bir durum işte.........:dilcikar:

evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S

tabiki kızanlar olacak o yavrunun ne sucu var önlemini alırken dıkkat etseydin bir cana kıyacaksın cana haberin varmı.resmen bir canı öldürmüş olacaksın zevkin uğruna insanlar ne kadar rahat ve vurdum duymaz böyle.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

allh allhh ee ilk kürtajdan sonra ikinci gebelik zor oluyo diyolarr öle değilmi kızlar yanlışmı biliyorummm

canım hiç merak etme evlenmeden ikinci kürtajıda olur arkadaş bu ona ders olmaz yani.rabbim isteyen kullarına versin sankı sevdiği insanla evleneceğinin garantisi var hemen atlamıs.inanın çok sinirlendim 4 yıldır ben bebeğim olsun diye rabbime yalvarıp ağlıyorum böyle insanlarada hemen cana kıyma yolunda zevkleri için

Bu mesajın yıllarca bebek sahibi olmak için maddi manevi her şeyini ortaya döken insanlarla dalga geçer gibi olmuş..:umursamaz:
"Çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm, ama kürtaj olucam....":enbuyukkk:

çok zor bır durum...ideallerın yarım kaldı dıye duşunuyorum..gecen aylarda daha tam ayaklarının uzerınde duramadan bebek sahıbı olmakla ılgılı reklam yapmıslardı..
yazıkkı ıdeallerın yarım kalmazmı...
kürtaj olursan bebege yazık olmazmı...
bence kurtaj olcaksan çok dıkkatlı ol...bır daha aynı hataya düşme... kurtajdan sonra özellıkle ılk kürtaj çok rısklı bılıyorum..tekrar bebek sahıbı olmak açısından...inşallah boyle bırseyde olmaz...
evlı ıken çıft çızgıyı görmek başkadır... eşine sarılırsın...ailene eşine dostuna haber verırsın...mutlulugu paylasırsın...ama burda hersey yarım kalmıs...bebek var ama saklanmak zorunda...umarım hakkında hayırlısı. olur..

hepinizin mesajlarını okudum estafurullah kimseyle dalga geçmek için yazmadım bunları benim durumumu anlatabilceğim kimsem yok o yüzden burdan bilgi almaya çalışıyorum keşke bi bebeğin canına kıycağıma kendi canıma kıyabilsem ama benim sevgilim ilk günkü şefkatli adam değil hamile olduğumda şiddet uygulamaktan çekinmeyen birisiymiş..ben yargılanmak pahasına burada yaşadıklarımı anlatıyorum çünkü tek istediğim birilerinin bana yardım etmesi çünkü bu durumun buralara kadar nasıl geldiğini ben biliyorum..lütfen bu kadar can yakıcı olmayın...

evlenmeden ilişkiye girersen olacağı bu canım.çok sevdiğin aşık olduğun adam demek seni sevmemiş ve seni sadece cinsel arzuları için kullanmış.seni yargılamak suçlama değil....kesinlikle aynı hatalara başkaları düşmesin diye bunlar....
tamam şimdi sevgiliden ayrılıyosun bebeği aldırıyosun..... sorun halloluyormu....? buraya nasıl geldiğini bilmediğimizi söyledin ama biliyorum.bundan sonra ne yapacağını bilmiyorum daha 20 yaşındasın bundan sonra nolacak.. emin ol olan sana olacak... hayat burada yazılanlardan da acımasız....

ben suanda hamıleyım ve hamıle kalmak ıcın 4 yıl ugrastım
ama sana ne kızabılırım nede yergılayabılırım.
daha dıkkatlı olsaydın dıcem ama bu satten sonra anlamı yok
cıkmazdasın ama gece gündüz Allah a dua et sana
cıkıs yolu göstermesı ıcın bence sevglınle adam akıllı konus
belkı fıkırlerı degısır.ama tahmın ettıgım kadarıyla
ailen böyle bır olayı kabul edıcek gıbı olsalar zaten
onlara acıklardın.ınsanları tanımak cok zor ama hatalarda ınsanlar ıcın
yanı bısey dıyemıyorum.. insallah hersey ıyı olur hakkında hayırlısı olsun canım...

iyi dileklerde bululanlara çok teşekkür ederim olan ne bana ne ona ne bunları okuyup üzülen sinirlenenlere oluyor....olan sadece bana ve bebeğe olucak lütfen bilgilenmek istediğim için burdayım tekrar tekrar canımı yakmayın nolur!!!!!!!!!!

Arakadaşlar ahkam kesmek nekadar kolay karşınızda madur durumda bi insan var. Tabiki kendide istememiştir böyle birşeyin başına gelmesini düşündüğünüz kadar vrdum duymaz olsa burdan bilgi edinmeye kalkmazdı. Belliki tecrübesiz genç bir arkadaşımız. Ayrıca nedemek evlenmeden önce ilişkiye girersen olacağı bu bu yargı hakkını kim kime veriyor anlamadım. 1,5 yıllık evliyim eşimle 5 yıldır birlikteyiz son 4 yıldırda (yani evlenmeden önceki 2,5 senede dahil ) aynı evi paylaşıyoruz. Ayrıca ilk birlikte olduğum erkekde eşim değildi hiçbir sorunda yaşamadım. Birçok arkadaşımın başına geldi evlilik öncesi hamilelik. Maalesef kürtaj oldular şimdi hepsinin sağlıklı çokcukları var. ılk kürtaj konuşulduğu gibi tehlikeli değil sadece doğru düzgün bir yerde olmak şartıyla. Yani allah kimseyi kasap bir doktorun eline düşürmesin.Bunları söylerken tabiki aman ne olcak aldır gitsin manasında söylemiyorum. Ama evli olupda kürtaj olmak zorunda kalan insanlarda var lütfen etrafınızdakileri yargılarken bukadar acımasız olmayın. Hayatta herşey insanlar için olayın boyutunu sadece yaşayan bilir hiçbirşey dışardan gözüktüğü gibi değildir.Ayrıca bu gibi drumlar hiç ummayacağınız yakınlarınızın hatta kendi kardeşlerinizin yada kendinizin bile başına gelebilir

Ayrıca lolam yukarıda yazdıklarım seni savunmak için değildi belliki yapmışsın bi cahillik korunuyorduk diyosun demekki yeterli bir korunma yöntemi değilmiş. Maalesef toplumumuzun sorunu bu herşey ayıp olduğu için gençlerimiz doğru düzgün bilgilenemiyor. Bundan sonra herşeyi iyice araştırırsın umarım. Maalesef insanın başına 5 dakikalık zevk uğruna hayat boyu pişman olabileceği şeyler geliyor. Durumunun ayrıntılarını bilmiyorum ama herzaman ikinci bir yol muhakkak vardır bunu iyice düşün ve kararını öyle ver. Allah yardımcın olsun.

tamam o zaman sorun yok gitsin doktora sorsun ne kadar ağrı olur kürtajda diye. kaldırabileceği bir ağrıysa kürtajını olsun. şimdiden geçmiş olsun.
(ben yorumumu kendi değer yargılarıma göre yaptım. )

çok üzüldüm.. keşke önceden bir düşünseydin.. keşke daha dikkatli korunsaydın.. o zavallı yavru ödeyecek şimdi bunların tüm cezasını
bir çok insan var burada yıllarca uğraşıp bir umutla olan tek bebeklerini de ilk ayında kaybeden... kürtaj kelimesi tabii ki de tepki çekiyor.
ben de 20 yaşındayken eşimle beraber yaşıyordum. seni yargılamıyorum ama canım madem hamile kalabilecek kadar güvensiz bir yöntemle korunuyordun... neden hiç düşünmedin ya olursa diye... yazık değil mi o günahsız cana

merhaba arkadaşlar.ben 1 yıllık evliyim ve korunmayı daha bu ay bıraktık.adetime 9 gün var.acayip uyku hali ve iştahsızlık var,hiç böle olmamıştım.hamilelik belirtisiolabilirmi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…