evet arkadaşlar test yapınca sizinle paylaşacağımı söylemiştim bu sabah test yaptım üstüne doktora da gittim ve sonuççççççç : çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm yani durum pozitif! buna sevinmem lazım ilk defa hamile kalıyorum hemde sevdiğim birinden ama şimdi daha büyük bir sorunum var kürtaj olmalıyım :SS
evet arkadaşlar test yapınca sizinle paylaşacağımı söylemiştim bu sabah test yaptım üstüne doktora da gittim ve sonuççççççç : çoğunuzun istediği çift çizgiyi gördüm yani durum pozitif! buna sevinmem lazım ilk defa hamile kalıyorum hemde sevdiğim birinden ama şimdi daha büyük bir sorunum var kürtaj olmalıyım :SS
evet malesef bekarım ve aldırmak zorundayım tabi bana kızanlar olucak neden önlem almadın filan diye tabiki korunuyodum ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor işte şimdi önemli olan bundan sonrası :S
allh allhh ee ilk kürtajdan sonra ikinci gebelik zor oluyo diyolarr öle değilmi kızlar yanlışmı biliyorummm
Arakadaşlar ahkam kesmek nekadar kolay karşınızda madur durumda bi insan var. Tabiki kendide istememiştir böyle birşeyin başına gelmesini düşündüğünüz kadar vrdum duymaz olsa burdan bilgi edinmeye kalkmazdı. Belliki tecrübesiz genç bir arkadaşımız. Ayrıca nedemek evlenmeden önce ilişkiye girersen olacağı bu bu yargı hakkını kim kime veriyor anlamadım. 1,5 yıllık evliyim eşimle 5 yıldır birlikteyiz son 4 yıldırda (yani evlenmeden önceki 2,5 senede dahil ) aynı evi paylaşıyoruz. Ayrıca ilk birlikte olduğum erkekde eşim değildi hiçbir sorunda yaşamadım. Birçok arkadaşımın başına geldi evlilik öncesi hamilelik. Maalesef kürtaj oldular şimdi hepsinin sağlıklı çokcukları var. İlk kürtaj konuşulduğu gibi tehlikeli değil sadece doğru düzgün bir yerde olmak şartıyla. Yani allah kimseyi kasap bir doktorun eline düşürmesin.Bunları söylerken tabiki aman ne olcak aldır gitsin manasında söylemiyorum. Ama evli olupda kürtaj olmak zorunda kalan insanlarda var lütfen etrafınızdakileri yargılarken bukadar acımasız olmayın. Hayatta herşey insanlar için olayın boyutunu sadece yaşayan bilir hiçbirşey dışardan gözüktüğü gibi değildir.Ayrıca bu gibi drumlar hiç ummayacağınız yakınlarınızın hatta kendi kardeşlerinizin yada kendinizin bile başına gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?