cnm sen sadece 22 yaşındasın, bu kadar sıkma canını, hem yeni evlenmişsiniz bugünlerin keyfini çıkarın..hem borçlardan bahsediyorsun peki allah şifa versin herşeyden önce de, sen hem maddi hem de manevi olarak çocuk sahibi olmaya hazır mısın?? belki doğru bir zaman değildir canım..moralini bozma ,biraz bebek konusuna ara ver, borçlarınızı da halledin, sonra tekrar uğraşırsınız bu konularla..kusura bakma yazarken haddimi aşmak istemem..ama daha yaşın o kadar küçük ki, hayata bu kadar olumsuz bakma canım..önünde kocaman kocaman yıllar var..çoğumuz da üniversiteyi ilk senede de kazanamadık..şimdi mezun olduk da noldu işsiziz çoğumuz o kadar emeklerden sonra..yani sen tek değilsin cnm..kendini yalnız hissetme..hayatta herkesin bazı konularda şansızlıkları bazı konularda da şanslı olduğu şeyler var ama hep başka başka...allah herşeyin hayırlısını versin..herşey de bir kısmet bir hayır var..buna mutlaka inan..kendini üzme..hayat aşkını karşına çıkarmış mutlu bir yuva kurmuşsun gerisi de gelir allahın izniyle..şu an çok üzgün olduğunu anlayabiliyorum ama lütfen mantıklı düşün canım..inancını kaybetme..
bir şey daha söyleyeceğim, bebek konsunda değil ,ama diğer konularda hayatta bazen çok istediğimiz şeylerin olmaması aslında bizim için şanstır bunu ancak zaman geçince anlarız, düşünsene çok istediğimiz herşey gerçekleşseydi ne kadar kötü olurdu..çok istiyoruz ama bilmiyoruz ki belki de kendimize dert çağırıyoruzdur..belki de hayırlı olmayacaktır..yani onun için de hiçbir şeyi çok istememek gerek herşeyin hayırlısı de herzaman..ben hep öle derim..karamsar anlarımda hep bunu düşünürüm..sana da böyle düşünmeni tavsiye ederim..
bir şey daha söyleyeceğim, bebek konsunda değil ,ama diğer konularda hayatta bazen çok istediğimiz şeylerin olmaması aslında bizim için şanstır bunu ancak zaman geçince anlarız, düşünsene çok istediğimiz herşey gerçekleşseydi ne kadar kötü olurdu..çok istiyoruz ama bilmiyoruz ki belki de kendimize dert çağırıyoruzdur..belki de hayırlı olmayacaktır..yani onun için de hiçbir şeyi çok istememek gerek herşeyin hayırlısı de herzaman..ben hep öle derim..karamsar anlarımda hep bunu düşünürüm..sana da böyle düşünmeni tavsiye ederim..
Son düzenleme: