hiç başıma gelmez dediğim şeyler yaşıyorum birkaç gündür.nasıl oldu?nerede hata yaptım da bunlar başıma geldi bilmiyorum.çok güzel bir aşkla evlendik.bu dünyada aşkımızdan daha üstün bir şey olamazdı. asla seni bırakmam derdi. ben sensiz yapamam yaşayamam derdi.benim de hatalarım vardı elbet kimseyle paylaşamadım sadece benim olsun istedim.bana ait olsun istedim paylaşmak değil.ailesiyle bile olsa.
ama o ailesine çok düşkündü benim hemen onları benimsememi bekledi sürekli surat astığımdan şikayet etti daha samimi olmamı istedi. ama benim yapım böyle değil. evdeki tek tartışmamız bunlardan oluyordu. En son geçtiğimiz günlerde evi terk etmeye kalkıştı eşyalarını toplamaya başladı ağladım yalvardım beni bu kadar severken nasıl terk edebiliyorsun? bu kadar kolay mı ayrılmak? sadece yüzümü astığım samimi olmadığım için insan karısından ayrılmak ister mi dedim? vazgeçmişti benden. her neyse gitmedi sonunda. ama ben de kırıldım bu sebeplerden bir daha nasıl düzelirim bilmiyorum. barışmasının tek şartı aileme yakın olacaksın samimi olacaksındı.her neyse şimdi ben bu adama nasıl güveneyim -bu arada hala gitmekle tehdit ediyor beni- çocuğum olursa hala gitmekten bahseder mi?kafam karmakarışık. güvenim sarsıldı elini asla bırakmam d,yen adam uçuruma attı beni yardım edin nolurrr
Şimdi bir kere sen o aileye yeni katıldın dolayısıyla öncelikle ailenin seni kucaklaması lazım bence. Eşin burada hatalı bir yaklaşım içerisinde yadırgamıyorum çünkü erkeklerin hepsi aynı canım.
Gerçekten surat asıyormusun? Evlilik hazırlıkları, sonrası vs... de seni üzdülerse içinden gelmiyor olabilir. Ama eşin yinede bu şekilde hareket etmemeli seni sevgiyle eğmeli, tehdit çok yanlış.
Ailesinin tutumu nasıl? Art niyet, laf çarpma var mı? Kendini ailenin büyüğü gibi görsen, idare etsen olur mu?
Birde yakınmısınız çok?
Çocuk meselesine gelince ben sıkıntılı evliliklerde çocuk faktörünün ortamı düzeltmektense dahada gereceği kanaatindeyim ama yinede adamına göre değişir. Kimisi daha çok evine bağlanır belki bilemiyorum.
Bende aynı süreçten geçiyorum ve bu hafta sonu arayı düzeltmek için kv' ye gideceğim. Ne yapalım adamlar annelerine düşkün. İdare etmekten başka seçenek yok cnm.
Bu arada üzülme lütfen, güçlü ol. Elinden geleni yap. Ailesi seni çok sinir etmiyorsa git iki gönüllerini al arkadaşım. Allaha emanet...
aynı seyı esınız sıze yapsa veya soyleseydı tum forumca bosanmanın sartlarını konusuyor olurduk degıl mı bıraz empatı lutfenhiç başıma gelmez dediğim şeyler yaşıyorum birkaç gündür.nasıl oldu?nerede hata yaptım da bunlar başıma geldi bilmiyorum.çok güzel bir aşkla evlendik.bu dünyada aşkımızdan daha üstün bir şey olamazdı. asla seni bırakmam derdi. ben sensiz yapamam yaşayamam derdi.benim de hatalarım vardı elbet kimseyle paylaşamadım sadece benim olsun istedim.bana ait olsun istedim paylaşmak değil.ailesiyle bile olsa.
ama o ailesine çok düşkündü benim hemen onları benimsememi bekledi sürekli surat astığımdan şikayet etti daha samimi olmamı istedi. ama benim yapım böyle değil. evdeki tek tartışmamız bunlardan oluyordu. En son geçtiğimiz günlerde evi terk etmeye kalkıştı eşyalarını toplamaya başladı ağladım yalvardım beni bu kadar severken nasıl terk edebiliyorsun? bu kadar kolay mı ayrılmak? sadece yüzümü astığım samimi olmadığım için insan karısından ayrılmak ister mi dedim? vazgeçmişti benden. her neyse gitmedi sonunda. ama ben de kırıldım bu sebeplerden bir daha nasıl düzelirim bilmiyorum. barışmasının tek şartı aileme yakın olacaksın samimi olacaksındı.her neyse şimdi ben bu adama nasıl güveneyim -bu arada hala gitmekle tehdit ediyor beni- çocuğum olursa hala gitmekten bahseder mi?kafam karmakarışık. güvenim sarsıldı elini asla bırakmam d,yen adam uçuruma attı beni yardım edin nolurrr
evleneli 6 ay oldu eminim sadece surat asma bahanesidir olayın. sıcak davranmamam olabilir, mesafeli durmam olabilir vs vs. benim içimde kopan fırtınanın nedeni bunlar değil beni bu kadar kolay terk edebilmesi. bu kadar kolay vazgeçebilmesi benden.hayatta en güvendiğim insanın benden bu kadar vazgeçebilmesi. yani ben de sinirle tamam naparsan yap deseydim bir daha asla bir araya gelemeyebilirdik beni çok iyi tanır çünkü.şimdi aramak bile gelmiyor içimden gün içinde eşimi. ama o da bana tırnak içinde bir şans verdi.bilemiyorum bu kadar zor olmamalıydı herşey
evleneli 6 ay oldu eminim sadece surat asma bahanesidir olayın. sıcak davranmamam olabilir, mesafeli durmam olabilir vs vs. benim içimde kopan fırtınanın nedeni bunlar değil beni bu kadar kolay terk edebilmesi. bu kadar kolay vazgeçebilmesi benden.hayatta en güvendiğim insanın benden bu kadar vazgeçebilmesi. yani ben de sinirle tamam naparsan yap deseydim bir daha asla bir araya gelemeyebilirdik beni çok iyi tanır çünkü.şimdi aramak bile gelmiyor içimden gün içinde eşimi. ama o da bana tırnak içinde bir şans verdi.bilemiyorum bu kadar zor olmamalıydı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?