hiç başıma gelmez dediğim şeyler yaşıyorum birkaç gündür.nasıl oldu?nerede hata yaptım da bunlar başıma geldi bilmiyorum.çok güzel bir aşkla evlendik.bu dünyada aşkımızdan daha üstün bir şey olamazdı. asla seni bırakmam derdi. ben sensiz yapamam yaşayamam derdi.benim de hatalarım vardı elbet kimseyle paylaşamadım sadece benim olsun istedim.bana ait olsun istedim paylaşmak değil.ailesiyle bile olsa.
ama o ailesine çok düşkündü benim hemen onları benimsememi bekledi sürekli surat astığımdan şikayet etti daha samimi olmamı istedi. ama benim yapım böyle değil. evdeki tek tartışmamız bunlardan oluyordu. En son geçtiğimiz günlerde evi terk etmeye kalkıştı eşyalarını toplamaya başladı ağladım yalvardım beni bu kadar severken nasıl terk edebiliyorsun? bu kadar kolay mı ayrılmak? sadece yüzümü astığım samimi olmadığım için insan karısından ayrılmak ister mi dedim? vazgeçmişti benden. her neyse gitmedi sonunda. ama ben de kırıldım bu sebeplerden bir daha nasıl düzelirim bilmiyorum. barışmasının tek şartı aileme yakın olacaksın samimi olacaksındı.her neyse şimdi ben bu adama nasıl güveneyim -bu arada hala gitmekle tehdit ediyor beni- çocuğum olursa hala gitmekten bahseder mi?kafam karmakarışık. güvenim sarsıldı elini asla bırakmam d,yen adam uçuruma attı beni yardım edin nolurrr
evleneli 6 ay oldu eminim sadece surat asma bahanesidir olayın. sıcak davranmamam olabilir, mesafeli durmam olabilir vs vs. benim içimde kopan fırtınanın nedeni bunlar değil beni bu kadar kolay terk edebilmesi. bu kadar kolay vazgeçebilmesi benden.hayatta en güvendiğim insanın benden bu kadar vazgeçebilmesi. yani ben de sinirle tamam naparsan yap deseydim bir daha asla bir araya gelemeyebilirdik beni çok iyi tanır çünkü.şimdi aramak bile gelmiyor içimden gün içinde eşimi. ama o da bana tırnak içinde bir şans verdi.bilemiyorum bu kadar zor olmamalıydı herşey
aman cnm sakın çocuk yapma bu adam bir kalemde siler . eşimden biliyorum bu erkekler çeker gider ve dönüp arkasına bakmaz . benim eşimde beni tehdit ediyo gitmekle . çocuğumuz var bu hiç bi şeyi değiştirmiyo. beni çok sever eşim ama bir kalemde sileceğine bahse girerim . yapısı öyle bu adamların. senin ileri gidip eşyalarını bile toplamış. ölç tart. ya bir gün durduramazsan ve giderse ne yapıcaksın. Bir kumar oynamalısın bu durumda gitmekle tehdit ettiğinde git o zaman diyeceksin. Belki gider döner gelir yalvarır. Belki gidemez sadece blöf yapıyodur. Bir daha da tehdit edemez seni. Ama bir üçüncü şık daha var. gider ve dönmez. Ben 10 senedir buriski almaya cesaret edemedim bunuda söylemeliyim.ama sakın o istiyor diye güler yüzlü olma. bugün onu ister yarın başka şeyi. her istediğini yapman mümkün değil. istediği olmayınca gitmekle tehdir eder. Tehditle olmayacağını göster ona bir şekilde. Allah yar ve yardımcın olsunhiç başıma gelmez dediğim şeyler yaşıyorum birkaç gündür.nasıl oldu?nerede hata yaptım da bunlar başıma geldi bilmiyorum.çok güzel bir aşkla evlendik.bu dünyada aşkımızdan daha üstün bir şey olamazdı. asla seni bırakmam derdi. ben sensiz yapamam yaşayamam derdi.benim de hatalarım vardı elbet kimseyle paylaşamadım sadece benim olsun istedim.bana ait olsun istedim paylaşmak değil.ailesiyle bile olsa.
ama o ailesine çok düşkündü benim hemen onları benimsememi bekledi sürekli surat astığımdan şikayet etti daha samimi olmamı istedi. ama benim yapım böyle değil. evdeki tek tartışmamız bunlardan oluyordu. En son geçtiğimiz günlerde evi terk etmeye kalkıştı eşyalarını toplamaya başladı ağladım yalvardım beni bu kadar severken nasıl terk edebiliyorsun? bu kadar kolay mı ayrılmak? sadece yüzümü astığım samimi olmadığım için insan karısından ayrılmak ister mi dedim? vazgeçmişti benden. her neyse gitmedi sonunda. ama ben de kırıldım bu sebeplerden bir daha nasıl düzelirim bilmiyorum. barışmasının tek şartı aileme yakın olacaksın samimi olacaksındı.her neyse şimdi ben bu adama nasıl güveneyim -bu arada hala gitmekle tehdit ediyor beni- çocuğum olursa hala gitmekten bahseder mi?kafam karmakarışık. güvenim sarsıldı elini asla bırakmam d,yen adam uçuruma attı beni yardım edin nolurrr
hiç başıma gelmez dediğim şeyler yaşıyorum birkaç gündür.nasıl oldu?nerede hata yaptım da bunlar başıma geldi bilmiyorum.çok güzel bir aşkla evlendik.bu dünyada aşkımızdan daha üstün bir şey olamazdı. asla seni bırakmam derdi. ben sensiz yapamam yaşayamam derdi.benim de hatalarım vardı elbet kimseyle paylaşamadım sadece benim olsun istedim.bana ait olsun istedim paylaşmak değil.ailesiyle bile olsa.
canım merak edıyorum esının aılesıyle anlasamıyosun oyuzdenmı suratın asık oluyo yoksa onlar gayet ıyı ve normal senmı kıskanıyosuntespitler doğru hanımlar; gerçekten hiç benden vazgeçemez sanmıştım. kıskançlığımı yönetememiştim hislerimin herşeyin önüne geçmesine izin vermiştim. hatalarımı kabul ettim eşim affetti dün gece beni. umarım bundan sonra herşey güzel olur. destekleriniz için eleştirileriniz için teşekkürler.yaşım çok genç değil cahil değilim işte sosyal hayatta önemli konumlardayım ama hata yaptım kabul. sizden ricam bundan sonra aynı hataya nasıl düşmem hatamı tekrarlamam? verdiğim sözleri nasıl tutabilirim yönlrndirirseniz müteşekkir kalırım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?