bunlar nasıl benim başıma geldi?

kaynananlarla samimi olmak istememeni anlayabilirimde,insanlara neden surat asıyorsun ki:44:

eşinle evlendin diye tapusunuda mı aldığını düşünüyorsun da sadece bana ait olsun diyorsun.ailesinden sakınmak niye.hastalıklı düşünceleriniz var.kendinize gelin lütfen

seni uçurumdan falan atmamış, sadece bunalmış hem de çok bunalmış belli ki.. arkadaşım sokaktan sahipsiz kedi yavrusu almadın, ne demek paylaşmak istemiyorum! ee eşinin ailesi de paylaşmak istememiş olabilir bu durumda.. "benim de hatalarım vardır" deyip o kadar rahat yazmışsın ki bu cümleyi, herhalde milletin "ama senin hakkın o derece saplantı" demesini bekliyorsun bilemiyorum.. eh, ailesi de eşine yakın davranıyorsa kıskanıp surat asman normal gelmiş sana..

Konu sahibi arkadaşım sorulara cevap verirsen cok memnun olacağım!! Kimin haklı kimin haksız olduğunu daha net anlayabiliriz!!

canım emın ol vazgecer.erkekler boyle işte aılelerı ıcın herseyı yaparlar ama bılmıyorlarkı artık sız bız bır aıleyız anlamyolar ıste .sankı bırtek onların aılesı var.senınde hosuna gıtmeyen bırsuru sey olmusturkı soğuksun.yanı onlar cok sıcak ta senmı soğuksun???

aşkımızda hep samimi gerçek olur ve yaşarız evliliğide öyle zannederiz ama evliliği sürdürmek için galiba biraz yalanı oynamak politik olmak gerekiyor bu devırde sevmıyorsanda istemıyorsanda ıstemıs gıbı yapacaksın idare edeceksın...aileye zorla sokulacaksın taraf bı yerde gözlerımı kaparım vazıfemı yaparım gibi oluyor..Allah hidayet versin her iki tarafada...

Sanırım eşinin ne olursa olsun seni bırakmayacağını düşündüğün için onun bu tavrı seni çok sarsmış. Senin ailesine karşı tutumunun gerçekten haksız olduğunu düşünüyor olmalı yoksa bu kadar net bir tepki vermezdi. Çocuk fikrin vazgeçilmez olmak içinse yanlış bir karar vermiş olursun. Biraz ailesiyle denge sağlamak daha iyi olabilir.

tespitler doğru hanımlar; gerçekten hiç benden vazgeçemez sanmıştım. kıskançlığımı yönetememiştim hislerimin herşeyin önüne geçmesine izin vermiştim. hatalarımı kabul ettim eşim affetti dün gece beni. umarım bundan sonra herşey güzel olur. destekleriniz için eleştirileriniz için teşekkürler.yaşım çok genç değil cahil değilim işte sosyal hayatta önemli konumlardayım ama hata yaptım kabul. sizden ricam bundan sonra aynı hataya nasıl düşmem hatamı tekrarlamam? verdiğim sözleri nasıl tutabilirim yönlrndirirseniz müteşekkir kalırım sizlere

canım evlilikte tecrübesizsin, daha 6 ay olmuş. bu tartışmalar çok normal...ilk seneler eşlerin kendi ailelerini ezdirmeme,laf söyletmeme halleriyle geçer.5-6 yıl sonra bi bakarsın eşinle ailelerinizi eleştiriyorsunuz
bi defa onu yetiştirmiş bu günlere getirmiş insanlara saygı duyacaksın.yarın çocuğun olduğunda hele ki oğlun olursa daha iyi anlıyacaksın ki evlat her yaşta evlat.senin ve eşinin arasını açmaya çalışmıyor, sana her fırsatta laf sokup iğnelemiyorlarsa bi sorun yok...evdeki huzurun için güler yüzlü , hoş sohbet olmanın bi zararı yok..her zama dip dibe olmak eşler için iyi olmuyor 1,5-2 sene sonra ailesine gitse ya da dışarı çıksa da kendi kendime kalsam dersin

oncelıkle esının aılesınden kımseyı kendıne rakıp gorme canım bır ınsanın hayatında herkese yer var bunu unutma anne baba kardes abı abla arkadas bunlar cok onemlı ama bunlar sana rakıp degıl esını bunların hıcbırınden kıskanmana gerek yok bunu sakın unutma esının aılesıne karsı guler yuzlu ve samımı ol o zaman degerın artar daıma tatlı dıllı yumusak ol kendınden sogutma hakkında olumsuz dusunmelerıne ızın verme genel olarak esının taleplerı normal yanı gıdıp beraber oturalım ben onlarsız yapamam demıyor bellı zamanlarda gorusun gıdın gelın onlardan sıze zarar gelmez eger kendını bu hae getırırsen ınan esının gozunde degerın cok artar ve o zaman gercekten tadından yenmez guzel bır evlılıgın olur ama dıger turlu gordun ıkınızde acı cekersınız ne gerek var kı onu bu denlı sevmen cok guzel allah muhabbetınızı arttırsın ama onu bır butun olarak gor 1 kısı degıl o aılesıde var kı sende oylesın 1 kısı degılsın degıl mı sonuc ıtıbarıyle esının ve aılesının makul taleplerını karsılamakta cekınme saygı sevgı olmalı gorusme konusma olmalı gezme munasebetı olmalı bunlar yasanacak kı kaynasacaksınız zamanla oturacak yerıne hersey hatanı farketmen guzel zaman ıcınde meyvesını alacaksın canım ıyılıgının bunları unutma rabbım yardımcın olsun

Bende eşimle çok tartışma yaşadım aile yüzünden inan bana zamanla düzeliyor.Eşinle durumunu samimiyetle anlat .ondan anlayışlı olmasını iste .

aman cnm sakın çocuk yapma bu adam bir kalemde siler . eşimden biliyorum bu erkekler çeker gider ve dönüp arkasına bakmaz . benim eşimde beni tehdit ediyo gitmekle . çocuğumuz var bu hiç bi şeyi değiştirmiyo. beni çok sever eşim ama bir kalemde sileceğine bahse girerim . yapısı öyle bu adamların. senin ileri gidip eşyalarını bile toplamış. ölç tart. ya bir gün durduramazsan ve giderse ne yapıcaksın. Bir kumar oynamalısın bu durumda gitmekle tehdit ettiğinde git o zaman diyeceksin. Belki gider döner gelir yalvarır. Belki gidemez sadece blöf yapıyodur. Bir daha da tehdit edemez seni. Ama bir üçüncü şık daha var. gider ve dönmez. Ben 10 senedir buriski almaya cesaret edemedim bunuda söylemeliyim.ama sakın o istiyor diye güler yüzlü olma. bugün onu ister yarın başka şeyi. her istediğini yapman mümkün değil. istediği olmayınca gitmekle tehdir eder. Tehditle olmayacağını göster ona bir şekilde. Allah yar ve yardımcın olsun

ne erkekler var ya
yani ailesi baskın geliyor seni aile yerine koymuyor. nasıl iş kafam almıyor gerçekten? tek olay aile mi? yani bu adama her şey müstehak var ya.. politika yap gitsin ama sonuna kadar politika onu bile şaşırt.. devam etmek için sebeplerin varsa eğer kendince o seninle oynacağına sen onunla oyna. erkekler gerçeken biraz salak gösterişte yakın ol bildiğini oku derim.

İnsan esini ailesinden nasil kiskanir anlam veremiyorum nasil bir ruh halidir
Kendi sahsima esim benim ailemden beni kiskansa onlara surekli surat yapsa sebepsiz ben o insanin akil sagligindan suphe ederim ve boyle bir insanla yaslanma fikri beni bosanmaya goturebilir

Sizin neden surat yaptığınızı anlamadım.Evlendiğiniz erkek ömrünün yarısını belki ailesiyle geçirmiştir onu büyüten delikanlı yapan anne babası.Ben erkeğimin anne babasına daha tanımadan tapıyorum böyle güzel evlat yetiştirdikleri için.Sevmesemde surat yapmam neden yapayımki ?

Asik suratli insani hic sevmem.
Heleki yazdiklarina göre tek suclari esinin ailesi olmalari, sana özel bir kötü davranislar sergilememisler anladigim kadariyla.
Benim esimin ailesi bana onlara sinir olmam icin bin ton sebep verdikleri halde ben suratimi asinca esim dünyalari basima yikmisti, senin esin yine iyiymis, sana bir sans daha vermis.
Ortada birsey yoksa durduk yere onlara düsman kesilmen cok anlamsiz.
Tecrübeye bagli olarak söylüyorumki, nezaman esimin ailesiyle aram cok iyi olsa, esimle aramda cok iyi oluyor, erkekler ailelerine cok bagli, kötü olanda ayni iyi olanda ayni.

Sanırım sadece surat asmak değil, sürekli ailesi hakkında söylenmekte vardır işin içinde değil mi?
Keşke işler bu hale gelmeden o şekilde yaklaşmasaydınız,
şimdi zorunlu bir yakınlık gösterisi yapabilecek misniz?

Üzücü bir durum, belki sorun sizde daha çok, ailesinden kıskanıldığını açıkca hissettirmek eşiniz için çok sıkıcı olmuştur

sadece buyüzden sana böyle davrandıysa sewgisini bi sorgulamak Lazım... ayrıca seninde ailesine olan tavrın nasıl tabi onu bilmiyoruz gerçekten soğuksan sürekli ister istemez erkeği etkiler bu ama evden gidicek kadar değil...
çocuk yaparsam gider mi demişssin :) lütfen çocuuğu adamı elinde tutmak için doğurmak isteme. gidicek olan adam 3 çocuğu bırakıp yine gidiyor biliosun ama senide anlıyorum şuan her türlü çıkış yoluna açıksın . Allahm sabır versin. ailesini sewmeye çalış madem bu adamı bukadar sewiosun

seni tehdit etmesine ne diye müsaade ediyorsun ki bırak gidiyorsa gitsin nasıl olsa tıpış tıpış döner kendini ne diye zayıf gösteriyorsun canım benim giden adama dur deme senin ne suçun var vıcık vıcık olmak zorunda mısın sanki ailesiyle çok biliyor eşin yani herkesin karakteri farklı sonuçta

Ben eşinize hak verdim
Biri beni ailemden kıskansa bana da bıkkınlık gelir çünkü
Kıskançlık değil hastalık sizin ki..

Çocuğum olursa yine gitmekle tehdit eder mi cümlenizden, çocuğu koz olarak kullanacağınızı anladım. Lütfen bu yüzden anne olmayın, bir evlat istediğiniz için evlat sahibi olun.

Ortalık acaba çocuk olunca düzelir mi ile yapılan çocuklarla dolu zaten..

canım merak edıyorum esının aılesıyle anlasamıyosun oyuzdenmı suratın asık oluyo yoksa onlar gayet ıyı ve normal senmı kıskanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…