bu erkekler ne sanıyor anlamadım sakın eşiniz öyle istiyor diye onun dediği gibi bir insan olmayın bu demek değilki (eşinizin ailesi demiyorum çünkü ailesi artık sizsiniz) saygı da kusur etmeyin ama içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın ama kıskanmanıza gerek yok kendiniz olun herşeyden önce bırakın o sizin mutlu olmanızın yollarını arasın hep kadınlar fedakar nedir bu ya
erkeklerin emzikten ayrıldığının farkına varması lazım
bence sende de biraz kabahat var, hepsini okumadım mesajların ama.
eşinin ailesi senin ailen demektir bu bir gerçek. sevmesen de saygı göstermek durumundasın. Haftada 1 kez de olsa araman gerek. Büyüklerimiz boşuna dememiş adamla değil ailesiyle evleniyorsun diye.
Benim eşim aileme samimiyet göstermese surat assa ben de ilişkimi gözden geçirir eşimi uyarırdım, aileler çok önemli.
ilginç bir ayrılık sebebi ama bence eşinizz sizi değişmeye zorlamak içinde bu yolu deniyor olabilir.
bence bir de onun tarafından bakın ve samimi olmaya çalışın ailesiyle bakalım ne olacak?
Malesef esimizin ailesine karsi soguk davrandigimiz zaman kotu gelin konumuna dusebiliyoruz o yuzden haftada bir kerede olsa arayip sorun bide onlara karsi soguk bile olsaniz bunu esinizin yaninda yapmayin yansitmayin siz esinizin yaninda onlara surat asarsaniz esiniz sizin onlara haksizlik ettiginizi dusunecektir ne olursa olsun kaynananizi karsiniza almayin size tavsiye saygida kusur etmeyin ama kendinizide ezdirmeyin bence esinizle adam akilli konusun bu yuzden yuva yikilmaz esiniz evden gitmek istediginde ona karsi koymasaydiniz keske eminim oda sizin kararliliginizin ciddiyetinizin farkina varmis olurdu ve gitmezdi eminim sizi ailesine karsi degistirme cabasina girmis bes belli
bence sende de biraz kabahat var, hepsini okumadım mesajların ama.
eşinin ailesi senin ailen demektir bu bir gerçek. sevmesen de saygı göstermek durumundasın. Haftada 1 kez de olsa araman gerek. Büyüklerimiz boşuna dememiş adamla değil ailesiyle evleniyorsun diye.
Benim eşim aileme samimiyet göstermese surat assa ben de ilişkimi gözden geçirir eşimi uyarırdım, aileler çok önemli.
Mlsf Turkıye ıcın dedıgınız doğru ama normalde eş kışinin aılesınden once gelmeli ve asıl ailesi o saatten sonra onunla kurduğu aile olmalı.....fakat bu ülkede hep özellkle erkegın alılesı evlılıge müdahil ve erkeklerde ılıslkıyı basıretlı yonetemıyorlar; analarıyla karıları arasındaki dengeyı koruyamıyorlar....sonuçta ne oluyor ortada dağılan bır yuva ve gozu yaslı bır kadın&cocuk......buradan sesleniyorum aılesınden bağımsız kısılık geliştıremeyen, bu dünyada sdc aılesıyle bır varlık kazanabılen sorunlıu erkek modellerı evlenmeyın kardesım evvleennnnmmeeeyıınnn kımse sızı büyütmek besıgınızı sallamak zorunda degıl....
aman cnm sakın çocuk yapma bu adam bir kalemde siler . eşimden biliyorum bu erkekler çeker gider ve dönüp arkasına bakmaz . benim eşimde beni tehdit ediyo gitmekle . çocuğumuz var bu hiç bi şeyi değiştirmiyo. beni çok sever eşim ama bir kalemde sileceğine bahse girerim . yapısı öyle bu adamların. senin ileri gidip eşyalarını bile toplamış. ölç tart. ya bir gün durduramazsan ve giderse ne yapıcaksın. Bir kumar oynamalısın bu durumda gitmekle tehdit ettiğinde git o zaman diyeceksin. Belki gider döner gelir yalvarır. Belki gidemez sadece blöf yapıyodur. Bir daha da tehdit edemez seni. Ama bir üçüncü şık daha var. gider ve dönmez. Ben 10 senedir buriski almaya cesaret edemedim bunuda söylemeliyim.ama sakın o istiyor diye güler yüzlü olma. bugün onu ister yarın başka şeyi. her istediğini yapman mümkün değil. istediği olmayınca gitmekle tehdir eder. Tehditle olmayacağını göster ona bir şekilde. Allah yar ve yardımcın olsun
Aynen arkadaşımın dedıgı cok doğru benımkı gıttı işte adam anam da anam köylüm de köylüm diyen ayrımcı, mantıkdışı düşenen, katır ınatlı, muthış sabıt fıkırlı, dolayısıyla hıc bır konuda orta yolu bulmak ıstemeyen bırı ve evet beklenen son; sonunda yıne cektı gıttı ve son perde bu kez bu evlılık bıttı...bu saatten sonra yollarıma güller dökse onumde ağlayıp yalvarıp yakarsa (kaldı kı yapmaz hıc bır zmn yapmadı da) nafıle artık gerı dönülmez yoldayım, benım için de bıttı, hayatımın ıcıne ettı, benı sap gıbı yarı yolda bıraktı, terkedıp gıttı en nıhayetınde... Allahtan bu adamdan cocugum yok, yıne verılmıs sadakam varmış...haa bu yastan sonra tekrar evlılık de cok zor yas olmuş 38, çalışmıyorum sdc kıra gelırım var, cevre hıc olmadı ztn, bu işler oyle kurs ortamlarından fln da cok cok zor, kımse kendı bır yastan sonra kendı hemcınsıyle bıle arkadaşlık kurmak ıstemezken ooohoooooo....neyse her sey kader, kısmet tabıı, 'ne senın yuzun guldu, ne ıçıme sindi, olmayınca olmuyor....' hesabı siz anlayın işte....
Huuu neredesın konu sahıbı???? sen de mı FAKE sin yoksa? hayret bır sey ya hakıkaten sız de farkındasınızdır arkadaşlar bazıları buraya gelıp konu açıp sonra ortalıktan yok oluyorlar...ve anlattıkları hıkayeler de enteresan bır sekılde ya bazılarımızın hıkayesıne cok benziyor ( bırılerı bızlerı kendı yakınları sanıyor, ortaya yem atıp ağzımızdan laf alıp denemeye çalışıyor gerçekten o kışı olup olmadığımızı, bır sey böyle olmayadabılır oladabılır, neden olmasın dünya cok kucuk..) ya da nasıl dıyım o kdr mantıksız, uçuk kacıkki olayın kendısı veya ıcındekı sahıslar ınsan kuşkulanıyor....neyse her işin doğrusunu bır Alllah bılır sonuçta...
benim abim de benzeri bişey yaşadı bizde kaldı birkaç gün. surat yapmak için çok geçerli sebeplerin var mı bilmiyorum ama eşinin seni sevdiğini söylüyosun onun hatırı için ailesine samimi olabilirsin yapım bu demek işin içinden çıkarmaz seni. Evlilik dediğin şeyde aileleri gözardı edemezsin. Merak ediyosan söyleyeyim yengem ve abim şuan gayet iyi. Yengem bizi sevdiğinden mi yoksa eşini kaybetmeyi istemediğinden mi bilmiyorum ama artık surat yapmıyor soğuk durmuyor ve sırf güleryüzünün hatırına her şey düzeldi.