Bunlar nasıl cocuk?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanımlaraz once ev cok sicak balkona çıkıp oturayim dedim çıktım bir iki dakika gecti sokakta bisiklet suren iki kiz bizim yan apartmanın onune geldiler onlarda bizim sokakta oturuyor 1.katin balkonunda oynayan onlardan daha kucuk cocuklar vardi durup dururken bunlara satasmaya basladilar bi tanesi balkonun dibine gelip cocuklara tükürdü (balkon alcak) sonra bisiklete binip evlerine dogru giderken teki bagiriyor anne bunlar bizi dovdu diye bende bekliyorum anneleri gelirse balkondaki cocuklari koruyacam neyse sonra bunlar bi daha geldiler balkonun onune bu seferde salak kizlar salak kizlar diye bagirip kactilar bunu yapanlar zengin cocuklari balkondakiler fakir icim acidi resmen.
Bunlar nasil cocuk bu nasil cocuk yetistirmek. Resmen cocuklara baktigimda masum iki kiz degil de seytanlasmis varliklar gördüm.

İnsanoğlu hep böyledir işte kendinden “ezik” gördüğünü hep aşağılamaya çalışır. Halbuki kendisi de eziktir ve daima onu da ezecek biri bulunur. Ama ben olayın zenginlik fakirlik olduğunu pek sanmıyorum. Eğitim ailede başlar. Demek ailelerinde de iş yokmuş...

Eğitimi para vermiyor maalesef ..akilsiz ebeveyn üretimi baştan savilmis iki şımarık kız görmüşsün .aslında hata onlara bisiklet verip sokağa salanda
Bu mahalleye yeni tasindik eski mahallede hic cocuk yoktu carsi iciydi burada cocuklar hep sokakta anne babalari nasil güveniyor anlamiyorum biri alip gitse ne yapacaksin yani

Bu mahalleye yeni tasindik eski mahallede hic cocuk yoktu carsi iciydi burada cocuklar hep sokakta anne babalari nasil güveniyor anlamiyorum biri alip gitse ne yapacaksin yani
O da var ama herseyden önce insan gibi yetiştirmek lazım . Vicdanlı, merhametli, sağ duyulu ,cömert ,yardımsever falan filan işte ..böyle çocukların ebeveynlerine acıyorum .

Çocuk iste ben 36 yasindayim cocuklugum mahalle sokaklarinda oynamakla gecti boyle cocuk coktu fakir zengin ayrimi yaptiklarini sanmam cocuk iste gıcık vermisler kendi çaplarinda ..Siz bi elinizi yuzunuzu yıkayın takılıcak bir mevzu yok ortada..

Demek ki sizde bisikleti olup millete tukuren bi cocukmussunuz ben hic boyle bi cocuk olmadim

bunun zenginlikle fakirlikle ilgisi yok ki.
cocuk eğitimi , cocuk terbiyesi dediğimiz şey , varlıkla değil anne babanın ahlak, terbiye, yetiştirilme şekliyle başlayıp.
çevresindeki insanların
görüştükleri insanların
onların cocuklarinkiyle devam ediyor.
sonra okul
öğretmeni
sınıf arkadaşları
v.s v.s
yani malesef günümüzde sadece ahlaklı anne , baba olmak bile bazen güzel ahlaklı cocuk yetiştirmeye yetmiyor.
herkes kendi çocuğunun iyiliğini düşünse aslında bütün bir nesili kurtarmaya yeter ama malesef önce ebeveynlerin kurtarılmaya ihtiyacı var.
kendi payıma düşeni yaptığımı düşünüyorum çocuklarım adına
ama emin olun onlar için ,
o türüküp , hareket eden çocukların geleceğinden daha çok endişe ediyorum.

Demek ki sizde bisikleti olup millete tukuren bi cocukmussunuz ben hic boyle bi cocuk olmadim
Yok ben hic kimseye tükürmedim bisikletim de olmadı ama tüküren salak diyen cocuklar o zaman da vardı 80 li seneler simdi de var ..Öğretmenim okulda çok cocuk var tüküren salak diyen vb.hatta birbirine giren ama 5dakika sonra yemek sırasında sarılan kucaklaşan yani demem o ki salak demekle kötü cocuk olunmuyor ..Bana sataşın diye de yorum yapmadim aslında uzulmeyin normal seyler demek istedim ama karşı fikir gorup saldırıya kalkıştıniz bakın onları elestirdiniz ve yetiskin olup saldırdınız hemen :)

:) egitimci olup bunu normal gormeniz ayri ironi

Çocuklarimıza okullarda kreslerde vuran cocuklar var iten ezen ellerinden bir seyleri alan..Bi
:) egitimci olup bunu normal gormeniz ayri ironi[/QUOTE
Napalim birbirine salak diyen çocukları uyarıyoruz ama sizi kesmedi zindana mi atalim..Acilen bir iş bulun ki balkon hikayelerini abartmayin..

Yaw cocuk adi ustunde. Bu kadar anlam yuklemek yanlis

Herkes benim cocuguma kimse diyemez benim cocugum en özel mantiginda.oturduğum yerlerde bizzat gördüm.hatta bi arkadasim misafirlige gitmis çocuğu durmamis aglamis ev sahibi kiz aglama bakalim annene bi yemek yedirmedin demis normal bi sekilde.vayy bunu benim cocuguma nasil der bi daha o eve asla gitmem !!! Hi örnek daha başka bi arkadasimim evine misagir gelmis kadin tirnagini yemis arada vayy benim cocugumda tirnak yemeyi ogrenecek bi daha evime gelsin istemem mantik bu arkadaslar #!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…