Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adam komada değil de biri bana senin yaptığını yapsa komaya sokarım onu.. herkes ayrılın demiş ama ben tam birbirinizi bulduğunuzu düşünüyorum, ayrılmayın..
Kusıra bakmayın ama siz sadece şiddet kısmını görüyorsunuz sonrasını gördünüz mü madem mağdur neden arayıp küfürler tehditler hakaret ediyor gitsin alsın darp raporu
Ben hayatımda böyle kıvırma görmedim pessss :/
*yumruk attım ona denk geldi*
*tokat atmam imkansız ama attığım tokat boynuna denk gelmiş*
*ben yaralamak istemedim bot öyle yapmış*
ya bildiğin bunları yazmış konu sahibesi...
Mantıksızlığa bakarmısınız? Yumruk sallıyor adama denk geliyor, tokat atıyor ama sıkıntı yok zira en fazla boynuna denk gelmiş sonuçta boyun hayati bir organ değil!, adamı zaten bot yaralamış kızın hiçbir suçu yok, bot saldırgan :/
Yanlis anlamiyoruz siz yaptiginiz igrencligi mesrulastirmaya calisiyorsunuz. Savunmalar ayni Ahmet Kural'in ki gibi
Bugun bana erkek arkadasim veya hemcinsim ufak bi itme, kakma olsa gider siksyet ederim. Ve sikayet etmem icin illa komada olmama gerek yok, kolumu bacagimi koparmasina gerek yok, havaya savurdugu yumrugunun illa gozumde kasimda kan patlatmasina gerek yok. Vurdu mu vurdu itti mi itti. Umarim bir daha barismaz bir an once tedavi olur huzura kavusursunuz.
Sen adama saldır yarala ama kendimi kaybettim de! Adam aynı şekilde kendini kaybedip iki laf söyledi hediyeyi kırdı diye affedemiyorum triplerine gir!
Bu nedir ya...