- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam
Kızlar eşim çok değişik biri problemli kendi ailesiyle alakalı bişey olduğunda neşeli, benim tarafımla alakalı bişey oldğunda suratı beş karış oluyor.
Dün pikniğe gittik. görümcemle beraber benim hazırlanmamı bekliyorlardı. siz inin geliyorum dedim. EŞim inmemiş beni beklemiş kapıda inseydin ya sen dedim. SEni bekledim diye yüksek sesle tersleyerek çıkıştı. Tamamda ne bağırıyorsun dedim. Bağırmadım bekledim işte dedi.. NEyse dedim oraya gittik foto çekinelim dedim of puf tamam dedi. ( Kendisiyle zorla fotoğraf çekiniyorum , ama kardeşi çektiğinde bende olsam karede başka başka açılardan sınırsız çektirir neyse ) Oturduk dedim ki bana gelince çok isteksiz çektiriyorsun dedim çektiriyorum sonuçta isteksizde olsam o da bişey değil mi dedi :O susadım yanımda para yoktu kuzenimin eşiyle beraberdik sonra ikimizde eşlerimizden para istemeye gittik hayatım bozuk paran var mı dedim? Yok artık burdada suya para mı vercez dedi. Kuzenim verdi sonra bozuk paralarını bize.. Eşimde 10 tl vardı çıkarttı al al dedi . yok dedim almadım.. sonra aldık suları görümceme falan verdim. geldik oturduk 1 saat sonra falan arkamda görümcem eşimden su için para istedi çıkarttı kardeşine verdi 10 tl ( versiin problem değil Ama bana gelince niye öyle yaptı ) su için bozdurmiyım dedi. Olsun nolcak dedi eşimde. Çok sinir oldum. sonra hava soğudu bana hırkanı giy sonra ben uğraşıyorum dedi arabanın oraya gittik. çantası vardı eşimin piknik yaptığım yere getirmişti. Bana onu sordu bilmiyorum ki dedim bıraktığın yerdedir dedim. Senin üzerine zimmetlemem mi lazım bakman için bilmem ne bişeyler söyledi. Niye kızıyorsun ki dedim ordadır dedim . Bıraktığı yere gtiik sonra ordaymış hatta kuzenim bişey olur diye arabasına koymuş. Dedim ki işin gücü beni azarlamak ben stres topunum bana gelince para yok benden hariç herkese para var. Ne alaka bilmem ne dedi sen benden bozuk para istemiştin ama dedi. Bozuk param var mıydı yok muydu dedi olabilir dedim bende... Eve geldik suratına bakmadım.. Yattık sırtıma sırtını dayadı geri çektim kendimi dayansana hayatım sırtını dedi istemiyorum dedim. Sabahta öptü giderken .. Ama hala bana bi açıklaması yok. Kızkardeşinden tırsıyo onun kalbini kırarım diye ama beni hiç öyle düşünmüyor. Sürekli baskı ve terslemesi var bıktım artık. Şimdi mesaj atmış hiç içimden gelmiyor ona yakın davranmak. Beni kırmaması üzmemesi için nasıl davranmam lazım inanın hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.....