• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

ee madem her şeyin farkındasın "bunlar normal mi" diye neden konu açıyorsun."normal mi?" normal olup olmadıgının bile farkında değilsin sen.biz normal deseydik ne olacaktı normal mi olacaktı?

Peki başlığın altındaki içerikte neden ayrılmak istediğim bunu ona söylediğim falan yazıyor? normal olmadığının farkındayımki ayrılmak için çabalıyorum demekki dimi, biri bana çıksın bu normal desin diyecek olsaydım onu burda övmeye çalışırdım, biri normal desede bende hayatıma kaldığım yerden devam etsem içim rahatlasa diye düşünürdüm dimi? ne kadarını okudun bilmiyorum ama benim zaten ilk yazımdan son yazıma kadar ayrılmak istediğim yazıyor, ayrıca ilk yazımda yani üyelerin hiçbiri okumadan yorum yazmadan öncede ben yazının içeriğinde böyle birşey yaşıyorum ama seviyorumda napsamki bunlar normal dimi dediğim bir cümle yok olamazda. sadece başlığımda var imalı manada yazdığımı düşünmüştüm normal değil babında ki zaten okuyuncada o şekilde bir manada yazdığım belli oluyor çünkü seviyorum aşığım ölüyorum normal diyin sizin onayınızla içim rahatlasın süredüreyim bu ilişkiyi gibi bir çabam yokki, öyle bir düşüncem yok zaten.

Madem farkındaydın 2 sene neyi bekledin görmek için çocukları geçtim ki ben birikim yapaydın dedim kötü mü dedim hadi onuda geçtim kendini bile kullandırmışsın arabaya tek binememeler falan
madem herşeyi biliyorsun bunların normal olmadığını mı bilemiyorsun
neyse ya hayat sizin güle güle kullanın

ben size veya üyelere bunlar normalmi diye sormuşmuyum şu 17 sayfa içerisinde,
iyiki başlıkta bir kinaye olarak yazayım yani bakın bunlar normal değil bende ayrılmaya çabalıyorum demeye çalışmışım, ama herkeze tek tek kendimi ifade etmeye çalışmak baya zor burda o yüzden gerçekten fikir verebilecek arkadaşlar varsa onlar yazarsa sevinirim, sizde güle güle kullanın hayatınızı herkez gibi

hayatta sadece akıllı olmak yetmezmiş...fikirli olmakta şartmış...Allah akıl fikir versin diye boşuna dememişler....

neyi okudunuzda allahın bana akıl fikir vermesi gerektiğini buraya yazıyorsunuz,
baştan iki cümle sondan iki cümle okuyanlar yazmasınlar lütfen çünkü faydanız yok bari moral bozmayın

Bence bu kadar yazışmadan sonra konu sahibesinin kendini daha doğru ifade etmesi ile konuya şu şekilde devam edelim derim.

Konu sahibesi birlikte olduğum kişinin bakın ne kadar anormal davranışları var ben ondan ayrılmak istiyorum ama bu tarz birinden ayrılırken nasıl zarar görmeden kurtulabilirim demiş gibi düşünelim derim.

Muhtemelen korktuğuna göre burda bize anlatamadığı şeylerde olabilir.

herkez bu denli anlayabilseydi durumu keşke

Şu çocukların rızkını yedirme konusuna katılmıyorum. Para vermişse, ailesine yollamışsa vs vs ne olmuş ki? Geri kazanılır. Hanımefendinin kaybettiği tek şey şu an maddiyat. Keşke hepimiz sadece maddi zararlarla kurtulabilsek, evlendikten sonra adamın 3 kuruşluk olduğunu anlasa daha mı iyi olacaktı sanki. Belki olumsuz bir durum gibi duruyor ama maddi kayıp sayesinda adamın gerçek yüzünü anlıyor. Bir beladan korumuş, başının gözünün sadakası olmuş olur inşallah.

Bir an önce aileni durumdan haberdar etmelisin bence. Bir tedbir de onlar alsınlar.

bu adam sizi alenen kullanıyor:50:

daha önce yaşadığınız evlilikten ve tecrübelerinizden sonra nasıl böyle bir ilişkiye devam edebiliyorsunuz anlamadım,duygusal boşlukta falan mısınız?

kendinizden daha fazla ödün vermeyin bu ilişkiyi noktalamanız sizin hayrınıza olur.

Eşinden boşanmış olman önüne gelen ilk tipe eyvallah etmen anlamına gelmez :47: Aksine kendine güvenen ve kararlı bir kadın olduğunu gösterir.

Ne yapıyorsun arkadaşım, kendine gel...

Anneside kim oluyormuş? İkinci el ne demek?

DERHAL ayrıl bu adamdan ne olur. Neden böyle yapıyorsun?

Seni kullanıyor. Boşanmış olduğun için kendine güvenin zedelenmiş ve bunu karşındaki insana hissettirmişsin. Oda gerçekten ahlaksızmış.

Umarım kurtulursun bu parazitten :19:

okurken tiksindim erkekliğinden(!),
siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz?
bariz belli adam sizi sömürüyor.
baksanıza kavgadan sonra bile aklı kartta,parada...
üstelik sizin üstünüze vazife mi ki açıktan sigortasını yatırıyorsunuz,
ailesine para gönderiyorsunuz?
ne hali varsa görsün.
adam belli ki dolandırıcı,sizi sevdiğini zannetmiyorum.
sizden de yüz bulunca azıttıkça azıtmış.
kaçabildiğiniz kadar kaçın bu yaratıktan.
kendiniz için olmasa bile evlatlarınız için yapın bunu.

ayakları bu kadar yere basan,kimsenin maddi yardımına muhtaç olmayan bir bayanın bir erkeğin himayesine asla ihtiyacı yoktur.

yaşınız çok genç, çocuk sevgisini de tatmışsınız,ilerde karşınıza muhakkak size paranız için değil siz olduğunuz için değer verecek biri

çıkacaktır.

ayrılma kararını da vermişsiniz zaten,o kadar ortalığı kırıp dökeceğini düşünüyorsanız bence 1-2 günlük bir koruma falan

ayarlayabilirsiniz,sapkın davranışları olacaksa polise şikayet edersiniz.

bu maddi rahata alışmış biri muhakkak bocalayıp saldıracaktır diye düşünüyorum.

ya Allah aşkına sen çocuk musun niye korkuyosun sen bu korkulara devam edersen gider o adamla evlenirsin hayatını mahveder ölmekten beter olursun bide ona banka kartını mı veriyosun para çeksin diye adam hem seni kullanıyo hemde hakaret vs görüyosun çok yanlış şeyler yapıyosun bi de bunlar normal mi diyosun. sence normal mi bunlar bide evlenip ayrılmışsın bazı şeylerden ders alman lazım adam şimdiden yüzünü göstermiş şimdiden böyle yapan ilerde neler yapmaz bi de çocuğun varmış onu düşün bari. aileside istemesin bırak ben sanki senin oğluna çok mu meraklıyım deseydin

bir gün buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti,

benim 2 çocuğum var eşimden ayrıldım, şuanda bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyorduk fakat ben artık emin değilim, geçmişteki acı tecrübemden dolayı çok temkinli davransamda onu tanıyamadımmı acaba diyorum, ailesi beni istemiyor, annesi oğluna yakıştırmıyor beni, ben üniv. mezunu finans sektöründe çalışıyorum. Kendisinin bir mesleği yok fakat bu benim için hiç bir zaman önem arz etmedi, eşimle ayrıldıktan 1 yıl sonra karşılaştık ilişkimiz böyle başladı. 2 yıldır çalışmıyor bende evden yürütüyorum işlerimi. Nedeni kıskançlık. Aşırı kıskanç bende öyleyim. Ama arabada giderken bile camdan dışarı bakınca, kime baktın birine baktın diye günlerce kavga ediyor benimle, artık paranoya oldum bu durumlardan dolayı. asla dışarı o olmadan çıkamam yasak. Haber vermeden bakkala dahi gidemiyorum. Güvenini sarsacak hiç birşey yapmadım ama o hasta ruhlu gibi, kendine güvenmiyorki başkasına güvensin. Maddi durumum iyi, ailesine çalışıyorum diyor, onun sigortasını dışardan ben ödüyorum, ailesine her ay maaş gibi para gönderiyorum onunla. Tabiki ailesi çalışıyor maaşını getiriyor zannediyor. Arabamı benim tek başıma kullanmam yasak. Ama benim arabamı alıp kendisi tek kullanma özgürlüğüne sahip. Kavga bile etsek arıyor param kalmadı diyor, ben vermiyorum ama bu davranışı bile yetiyor bana. İlişkimizde birlikte olabilmek için büyük zorluklar atlattık beni sevdiğini düşünüyordum o tüm erkeklerden farklı geliyordu bana. Ama sanırım yanıldım. Bir kaç gün önce doğum günümdü, doğum günümden bir gece evvel tartıştık, bana doğum günün kutlu olsun yazdı mesajla. Hadi dedim kavgalıyız ondan böyle. Ertesi gün yaş günümde barıştık fakat o gün akşama kadar yüzyüze tebrik bile etmedi. Bense onun yaşgününde neler yapmıştım ona. Ondan ise bana koca bir hiç geldi. Dayanamayıp söylediğimde, aklımdan çıkmış dedi. ama aklından çıkmış olamaz çünkü gündüz ben ona dedim bugün doğum günüm insan bir kutlar diye ve duvardan ses geldi ondan gelmedi. verdiği değer bu demekki. Annesine gittim onaylarını alabilmek adına, ben oğluma ikinci el kadın almam dedi, oğlunu göklerde görüyo beni yerde. Kim kime layık değil orası tartışılır. Evlenince çocuklarını göremezsin demeye başladı bende şartel attı evlenmicem o halde seninle dedim. Tartıştık evden giderken hala benim bankamatik kartımı alıyo yanına, param yok para çekcem diyo. Aldım elinden vermedim bu defa. Tartışmalarımızda hep geçmişimi yüzüme vuruyor bundan çok rahatsızım onada söylüyorum bunu yapmaktan hiç vazgeçmiyor. Ben çocuklarımı taksiyle gezdiriyorum kendisi benim arabamla geziyo. Artık çok sıkıldım çok yoruldum. Bu ilişki için çok emek verdim çok maddiyat döktüm ortaya. Ama artık annemin lafları kulaklarımda çınlamaya başladı. O adam paracı paranı yer bırakır seni diyip duruyordu çok kızıyordum.
Dün gece son hamle oldu bana türlü türlü hakaretler ediyor terbiyesizmişim, nankörmüşüm, lan diye hitap ediyor bana.
O ne istediyse hep öyle yaptım ben, saçını kısa kestir dedi belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim, habire değişik renklere boyattırıyo saçım yandı artık, solaryuma gir diyo giriyorum sana bronzluk yakışmıyo diyo. onun için 67 kg dan 49 a indim. spora gittim rejim yaptım. Allaha şükür eli yüzü düzgün güzel bir bayanım ama sürekli verdikçe yaptıkça daha fazlasını istiyo.
Ayrılmak istiyorum ama korkuyorum, inadına gidip arabayı vurabilir bir yere. gelip evi kırıp dökebilir çok sinirli.

Not: Lütfen uslupsuz kişiler yorum yazmasın, burda derdimi paylaşıyorum, yargılayın diye yazmıyorum...
ANNEN ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR.Bu adam seni sevmek şöyle dursun önemsemiyor hiçbir şekilde .Kıskançlık adı altında seni sömürüyor kıskanan sever zannederler ya... bu kıskançlık değil ! senin taksiyle gezmenden kıskanması gerekmez mi? taksi şoförü var neticede ama arabanda sen yalnızsın bu nasıl mantık nasıl kıskançlık? para istemeye utanır bir erkek bu kişide gurur yok istiyor bir erkeğin gururu önde gelmeli ben yaparım demeliyken tam tersi.Ayrılmak istesen belki tehdit eder bilemiyorum ama evlenecek bir tip değil gibi ne yap et zarara uğramadan kurtar kendini .Birde ailesine bakcan ooohhh yağlı kapıyı bulmuş canım para ile gelen sevgi olmaz sifonu çek gitsin oyle sevgiyi.Çok mu safsın bilemedim ki?:44:

Konuyu üşenmedim en başından itibaren okudum.
Allah aşkına bu memleketin savcısı var, hakimi var, polisi var, parası olana özel koruma var.
Kimse sahipsiz değil kapı gibi devlet var. Arkanızda aileniz var.
Aklım başımda, param cebimde, mesleğim elimde olacak, elin adamı gelip beni korkutacak, büyük konuşmayayım ama uçururum adamı. Üstelik tensel bir durumumuz da yok, üstümde hak iddia edecek. Madem paran var öyle siteler var ki; güvenlik kuş uçurtmuyor.
Konu bana gerçekci gelmiyor, eksik bir şeyler var, ayakları yere basan kadınsınız, bu kadar çaresiz olunmaz.

Son düzenleme:
okurken bile afakanlar bastı böyle bir insanın nasıl olurda normal biri olduğu söylenebilir ki:47: bence siz ayrıldıktandan sonra boşluğa düşmüşsünüz sizi sevecek ve koruyacak birine ihtiyaç duymussunuz ve bu sahsa denk gelip ruh ikiziniz sanmışsınız .çünkü normal koşullarda insan dayanamaz niye hep ben der.onu da gectım annesı bı de yakıstıramamış kusura bakmasında öyle birine sizin tırnağınız bile cok :19:üzgünüm ama böyle biri ayrılmakta istemez allah yardımcınız olsun büyük erkek tanıdıklarınız varsa yardım isteyin polis savcı her zaman koruyamıyor malesef gözünü korkutacak biri lazım :18:

konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum,

bu adamdan korkmanıza hiç gerek yok çünkü elinde hiç bir imkanı olmayan cep harçlığını bile sizden alan bu adam size hiç bir şekilde zarar veremez. parayla ne alakası var demeyin birincisi herhangi bir davalık olma durumunda mahkeme ve avukat masrafını karşılayamayacağının bal gibi farkındadır o toplara girmek istemez. ikincisi elinizde her türlü imkan var istediğiniz an istediğiniz semtte ev tutar, telefon numaranızı değiştirir ve gizlice taşınırsınız. istese de size ulaşamaz. hatta arabaların plakaları bile değiştirilebilir gerekirse.

çocuklarınızı zaten tanımıyor, umarım okullarıyla ilgili bilgi de vermemişsinizdir. ailesine durumu bildirmemeniz taraftarıyım ilk etapta. eğer herhangi bir tehdit ya da peşinizi bırakmama durumu olursa ailesine haber verebilirsiniz. annesi de madem sizi istemiyormuş "oğlunuz peşimi bırakmıyor sahip çıkın yoksa polise giderim" deme zevkine de varmış olursunuz.

sinip korkmanıza hiç gerek yok, mağdur kadınlar maalesef ki maddi imkanları olmayan kadınlar. siz güçlüsünüz bu anlamda, karşınızdaki sizden çekinsin. bol şanslar...

ohhhhhh ne ala,adam kendini ...... saymış.aslında açıkça yazmak isterim de konu sahibi çemkirebilir:ssz:

Butun bu karmasada cocuklar nerde ablacim ?
O da evlwnmisin cocuk dogurmusun bosanmisin hayata atilmisin bumudur aldigin dersin verdigin yaniti Allah askina

Yazik sanada ya bu kadar bozuk olsa erkekler hic birimiz evli olamazdik ya iki kilo sut icin inek beslemissin resmen bakkaldada var lutfen hic bir erkek bu kadar emege d_e_g_m_e_z
Ustelik ailesine 2 senedir kabullendirmeyi dusunenemis bir erkege hic degmez

O anlattiginiz bogaz masa vs muhabbeti varya onu bana esim yapmisti
Ben kadin halimle cok param olsa yapmaya utanirdim valla az once iki kilo sut icin inek demistim ama suru demeliydim ,ama bakkaldada var diyorum

Allahin belasi adam ....
Sinir oluyorum böyle sahiplenme adina kadini hirpalayan adamlara insallah en kisa zamanda kurtulursun cnm

Arabayı bi'de o asalak adamın üstüne yapmışsınız bi'dönem parayı bol buldunuz galiba.
Adam resmen paranın peşinde bunu görmemek için çok toy olmanız gerekir ama siz koskoca iki çocuk annesi bi'kadınsınız.
Açıkcası bu kadar kör gözle bakıp hala gelip burda bunlar normal mi demeniz bile çok çok anormal.
Adam resmen sömürüyo iyi huyları da vardı diyeceksiniz eee ağza arada bal çalmadan olmuyo bu işler.

madem maddi durumun iyi özel güvenlik koruma görevlisi talebinde bulun sana istediğin kadar koruma görevlisi versinler böylece sende bu adamdan kurtulmuş olursunuz taşınmak içinde internette bir sürü kiralık ya da satılık nasıl tercih edersin bilmiyorum bir sürü konut türleri var hatta resimli bul onlardan bi tane işte

Son düzenleme:
Back
X