• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
konuyu sonuna kadar okudum aılenıze anlatmıs oldugunuza cok sevındım ,
adam o kdr caresız kı hala derdı para yazıklar olsun bunda sızın korktugunuz gbı araba ya eve zarar verecek yurek yoktur kesınlıkle hem hıcbırsey yapamaz elınızde mesaj dokumlerı var yatrdgınız sıgortalar var devlet surundurur onu tehdıt davası actıgınızda ...
aılenızın tum bu olanları ogrendıkten sonra tepkısını merak ettım ben ?
bazı yorumlar cok yersız geldı bana ayrılıyorum nasıl ayrılablırım nasıl kurtulcam dedıkce nasıl para yedırdın demısler ısı gucu olan bı ınsansınız gıden para olsun onemlı olan huzurlu mutlu olmak bundan sonra sı ıcın daha temkınlı davranırsıınız zaten

diğer arkadaşların verdiği cevaplara bakmadan yazıyorum ama onlarında benimle aynı şeyleri düşündüğüne eminim.
bu adam seni sadece paran için kullanıyor ve sen buna göz göre göre göz yumuyorsun. senin kendinle zorunmu var. kendine hiç mi saygın yok. saçmalama nolursun bırak o adamı. bırak vursun arabanıda ona yedireceğin parayla yenisini alırsın zaten. anneside ayrı bi saygsızmış asalak oğlunu nerelere kondurmuş gözünde. yapma etme eyleme.

bence sizin 3. bir kocaman bir cocuğa ihtiyacınız yok.
açıokçası işsiz olduğunu okuduktan sonra devam etmedim konuya.
bir erkek çalışmıyorsa tembelse melek olsa çekilmez.
asıl mesele bu.
bir boşanmadan sonra daha mantıklı kararlar almanız lazım.

ay gıcık oldum konuya ,85.000 tl lik araba ,hemde 2 tane ,milyarlar dökülen lazer show,800 tl lik ayna ,laptop ,sıfır telefon ,çocukların hesabındaki paralar ,hep maddiyattan bahsetmişsiniz ,allah daha çok versin borsa oyunlarından ,keşke bu paraları emekle kazansanız ,bilgisayar başından değil , o zaman acırdım üzülürdüm ,ama ortada bir emek yok adamda gördüğü için bol bol yiyor ,ayrıca hoşunuza giden yorumlara hoş cevaplar ,gitmeyene tekrar okusana ,sen beni tanıyomusun v.s gibi yorumlar yapıyorsunuz ,çok itici ,çok para kazanıyorsunuz ama bakın kar etmiyor dimi ,insanda huzur olsun gerisi boş
valla evime giren asgari ücreti tercih ederim bunca huzursuzluğa ..:20::20:

insanlar kendileri yaşamadan durumun vahimiyetini anlayamazlar
aşk denen illetin damarlarına kadar işlediği için bunu yaptığını hatandan geç uyandığını anlamaları çok zor
kötü olan hiç bişeyi takma
ve bu kadar aciz bir adam inan kaba kuvvetten başka hiç bi halt yapamaz
ailende artık arkandaysa o kaba kuvvet de işe yaramaz
silkele at yakandan bide üzerine basıp geç hakkı bu çünkü
ayrıca burda bilip bilmeden anlamadan o psikolojiyi yaşamadan empatı kurmadan eleştiren kınayan üyeler şunu bilmeliderler ki

ALLAH'IM ÖYLE BÜYÜKTÜR Kİ KINADIĞI Bİ DURUMU ONA YAŞATMADAN CANINI ALMAZ...

Burada üyelere çemkirdiğin kadar afilli sevgiline çemkirseydin bunların hiçbirini yaşamayacaktın :ssz:

Çatır çatır yazıyorsun,kendini savunma mekanizmanda iyi gibi duruyor buradan..Gözü açık olduğun sana tedavi ol diyenlere verdigin sinkâflı cevaplardan belli..

Valla asıl anormal olan kk hatunları ki hep bir agızdan sana GÖZÜNÜ AÇ ! diyorlar..

harikasın kontes ,valla bravo :46::46::46::46::46:

ben sırf benim onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye bebek koyunda tekne kiraladım romantik bir masa yaptırdım, boğaz köprüsünün altına lazerle adımızı yazdırdım seni çok seviyorum yazdırdım ona muhteşem 2 saat yaşattım aşkımı anlasın diye. Kendisinin bile ağzı açık kaldı milyarlar döktüm bunu yaptım üstelik bunu yaptığımda özel bir günde değildi sıradan bir gündü. adam bana yaş günümde mesaj atıyo

işte, karşımızdaki kişi bizim düşündüğümüz gibi düşünüp hissetse, süper ötesi kusursuz ilişkiler evlilikler olurdu...verdiğiniz değere karşılık kaba saba biri.üzüldüm ne diyeyim ki

ne bi de ssk yı borcu öde mi yazmış, ne sanıyor sizi bu adam sevgi falan yok onda sevgi varsada verdiklerinizle birlikte ortadan sevgi çekilmiş yerini karşındakini saf sanma konumuna getirmiş...pes yaa

2.evlılıgı dusunuyorsunuz adam çalışmıyor ve aılesı sızı ıstemıyor..bır kez daha düşünün derim..ben olsam bıtırırdım dusunmeye gerek bıle yok..karıyerınız yerınde 2 cocuk var daha ne olsun

insanlar kendileri yaşamadan durumun vahimiyetini anlayamazlar
aşk denen illetin damarlarına kadar işlediği için bunu yaptığını hatandan geç uyandığını anlamaları çok zor
kötü olan hiç bişeyi takma
ve bu kadar aciz bir adam inan kaba kuvvetten başka hiç bi halt yapamaz
ailende artık arkandaysa o kaba kuvvet de işe yaramaz
silkele at yakandan bide üzerine basıp geç hakkı bu çünkü
ayrıca burda bilip bilmeden anlamadan o psikolojiyi yaşamadan empatı kurmadan eleştiren kınayan üyeler şunu bilmeliderler ki

ALLAH'IM ÖYLE BÜYÜKTÜR Kİ KINADIĞI Bİ DURUMU ONA YAŞATMADAN CANINI ALMAZ...

eminim aynı şeyleri boşandıgı kocası için de hissetmiştir ama şimdi bir dokunun neler söylüyor ve şundan da eminim ki dulum ama bekarım özgürüm havalarıyla tekrar birine tutulur.bağımlılık yağmış meret hatunda

eminim aynı şeyleri boşandıgı kocası için de hissetmiştir ama şimdi bir dokunun neler söylüyor ve şundan da eminim ki dulum ama bekarım özgürüm havalarıyla tekrar birine tutulur.bağımlılık yağmış meret hatunda

Agzını topla öyle konuş yeter bu ne yaa sen kimsinki benim iffetime namusama laf söylüyorsunda o erkekten bu erkeğe koşuyormuşum gibi yorum yazma cürretini kendinde görüyorsun adablı konuş !!!!

konuyu sonuna kadar okudum aılenıze anlatmıs oldugunuza cok sevındım ,
adam o kdr caresız kı hala derdı para yazıklar olsun bunda sızın korktugunuz gbı araba ya eve zarar verecek yurek yoktur kesınlıkle hem hıcbırsey yapamaz elınızde mesaj dokumlerı var yatrdgınız sıgortalar var devlet surundurur onu tehdıt davası actıgınızda ...
aılenızın tum bu olanları ogrendıkten sonra tepkısını merak ettım ben ?
bazı yorumlar cok yersız geldı bana ayrılıyorum nasıl ayrılablırım nasıl kurtulcam dedıkce nasıl para yedırdın demısler ısı gucu olan bı ınsansınız gıden para olsun onemlı olan huzurlu mutlu olmak bundan sonra sı ıcın daha temkınlı davranırsıınız zaten

ailem bana destekçi oldu sağolsunlar, annemle kalıyorum bir kaç ay sonra kendi düzenimi kurucam allah nasip ederse. pazar günü babamlar beni götürmediler kendileri gittiler kaldığım eve, o da gelmiş bana hepsini anlatmadıklarını biliyorum ama sanırım o adamın beni korkuttuğu kadar bir halt yiyebileceği yok, kardeşim sadece babam halletti o senın kılına zarar veremez dedi, ne konuştular bilemiyorum.

ay gıcık oldum konuya ,85.000 tl lik araba ,hemde 2 tane ,milyarlar dökülen lazer show,800 tl lik ayna ,laptop ,sıfır telefon ,çocukların hesabındaki paralar ,hep maddiyattan bahsetmişsiniz ,allah daha çok versin borsa oyunlarından ,keşke bu paraları emekle kazansanız ,bilgisayar başından değil , o zaman acırdım üzülürdüm ,ama ortada bir emek yok adamda gördüğü için bol bol yiyor ,ayrıca hoşunuza giden yorumlara hoş cevaplar ,gitmeyene tekrar okusana ,sen beni tanıyomusun v.s gibi yorumlar yapıyorsunuz ,çok itici ,çok para kazanıyorsunuz ama bakın kar etmiyor dimi ,insanda huzur olsun gerisi boş

yorum yapmıcam size komik olmuşsunuz bu yorumunuzla, ayrıca borsa ve emek harcamıyorsun lafı dahada komik sizin nasıl bir mesleğiniz varsa bu da benim mesleğim nasıl o konuda uzmanlaşmadan mesleğini düzgün icra edemezsen borsada aynıdır, eski bankacıyım ve borsayı öyle grafik okumayı bilmeyen finans bilmeyen teknik temel grafik indikatör vs. bir ton şey bilmeyen analiz yapamayan adam yapamaz :1: aybetmeye mahkumdur ben bilgimi kafamı kullanarak gece çocuklarımı uyutup grafikler üzerinde çizimler analizler yaparak o parayı kazanıyorum. gülüyorum size

ayrıca burda ana konu zaten psikopatlığı ve para o yüzden hep paradan bahsetmişsin demen daha da komik olmuş sen ve senin gibilere kızmıcam gülücem :9:

arkadaşlar annemin evindeyim çocuklarımla, babamlar gittiler ben gitmedim pazar günü, içeriği tam anlatmadılar bana babam halletti dedi kardeşim, babam konusunu bile açmıyor anlatmıyor bana. genede tedbir olarak bugün avukatıma dilekçe vericez öğleden sonra. Savcılığa tehdit ettiğine dair suç duyurusunda bulunacağız. En hayırlı ve doğru olan aile büyüklerimle en önemlisi babamla paylaşıpta çözmekmiş hiç zarar görmeden çıktım o evden, emir demiri kesti resmen. Allaha şükürler olsun bitti.

Son düzenleme:
arkadaşlar annemin evindeyim çocuklarımla, babamlar gittiler ben gitmedim pazar günü, içeriği tam anlatmadılar bana babam halletti dedi kardeşim, babam konusunu bile açmıyor anlatmıyor bana. genede tedbir olarak bugün avukatıma dilekçe vericez öğleden sonra. Savcılığa tehdit ettiğine dair suç duyurusunda bulunacağız. En hayırlı ve doğru olan aile büyüklerimle en önemlisi babamla paylaşıpta çözmekmiş hiç zarar görmeden çıktım o evden, emir demiri kesti resmen. Allaha şükürler olsun bitti.

Geçmişler olsun diyorum öncelikle kazasız belasız atlattınız inş. :)demekki hava gazıymış tehditleri iyiki böyle bir yol denediniz sahipsiz sandı sizi terbiyesiz adam varmı öyle beleş yaşamak layığını buldu:ssz: bence şimdi özgürsünüz esaret hayatından kurtuldunuz çocuklarınız ve ailenizle belki ilerde sizi siz olduğunuz için seven biriyle mutlu mesut yaşamanız dileğiyle ..Birde şu saçma sapan yorum yapan arkadaşlara laf edemeden geçemicem yahu nerenle okuyosunuz konuyu ya ne alakasız yerlerden tutuyonuz ,anlatılanı tekrar tekrar soruyonuz ,zannımca kasten sinir etmek için yapıonuz işiniz gücünüz yokmu yav insanlar zaten darda birde siz komik olup bunaltmayın böyle olayı:4: farklı yöne çekmek isteyenlerden bıktım!!!!

Size erişimini engellemişsiniz, arkanızda büyüklerin olduğunu da görmüş anlamış, bundan sonra sadece biraz dikkatli ve temkinli olun yeter diye düşünüyorum. Gerekli konuşmayı babanız yapmıştır size tavsiyem ne derse desin ne yaparsa yapsın asla ne görsün ne de sesinizi duysun, sadece babanızla veya annenizle muhattap olsun olacaksa.

Kurtulmanıza sevindim. Ne asalak adammış yalnız hala sigortamı kart borcumu öde diyebiliyor.

Bundan sonra işinize ve çocuklariniza yogunlasirsiniz
Zor ve takip gerektiren kafa patlatilan bir işiniz var
Bazilarinin dediği gibi bilgisayar başından oturdugunuz yerden para kazandığınızi dusunmuyorum. Insanlar yillarca ekonimi finans egitimi alip tecrubeleri ve birikimleriyle bu işi yapiyorlar. Oyle herkesin harci degil yani. Gülün geçin bence de bu tarz yorumlara:1:

Son düzenleme:
Yorumlara dikkat ediniz lütfen, yorum yaparken eleştirmek başkadır, haddi aşıp hakaret etmek başkadır, eleştirmemiş hakaret etmişsiniz.

Back
X