- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
konuyu sonuna kadar okudum aılenıze anlatmıs oldugunuza cok sevındım ,Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
adam o kdr caresız kı hala derdı para yazıklar olsun bunda sızın korktugunuz gbı araba ya eve zarar verecek yurek yoktur kesınlıkle hem hıcbırsey yapamaz elınızde mesaj dokumlerı var yatrdgınız sıgortalar var devlet surundurur onu tehdıt davası actıgınızda ...
aılenızın tum bu olanları ogrendıkten sonra tepkısını merak ettım ben ?
bazı yorumlar cok yersız geldı bana ayrılıyorum nasıl ayrılablırım nasıl kurtulcam dedıkce nasıl para yedırdın demısler ısı gucu olan bı ınsansınız gıden para olsun onemlı olan huzurlu mutlu olmak bundan sonra sı ıcın daha temkınlı davranırsıınız zaten