- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
Geldi konuştum aileme anlattı dün annem babam aradı, ailesini aramak istediler bilmiyorum aradılarmı konuşmadım henüz, ona mesaj attım beni bir daha arama sorma diye, bana msj attı kalan kredi kartı borcumu ve bu ayki ssk yı da öde diye, bende çalış öde gurursuz adam yazdım kapadım telefonumu. kardeşim kendi hattını bana verdi giderken, yarında annem babam gelecekler eve. o gelse bile babam yanımda olacak bekliyorum yarın ola hayrola. Bugün içinde annem çık bize gel dedi oraya geçicem orda kalıcam. Babam sen bana bırak dedi kafasında ne var bilmiyorum,
canım sen buraya yazılan olumsuz şeyleri kafana takma. ben seni anlıyorum. takip ediyorum. gelişmeleri yaz. saçma sapan şeyler yazanları da takma. onlar hep öyle canım. öpüyorum kendine iyi bak.
ben sanırım geç farkettim kullanıldığımı beni sevmediğini, aşkım gözümü kör etmiş annem uyardı ben dinlemedim, dün akşam söyledim zaten senle kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum diye, üzerime yürüdü, daha önce saçımı tutup çekmişti bir hafta saç diplerim ağrımıştı, nedeni ise, neden evlendin iki çocuk yaptın, ya kendine yediremiyorsan git bekar bul onla evlen, zaten bildiğin birşey için bana neden sorun yapıyorsun. belliki kendi içinde yediremiyor psikolojide sorun var ama kabul etmiyor.