çocuklarınız bu durumdan haberdar mı peki
hayır onu tanımıyorlar, ben nikah masasına oturacak noktaya gelmeden çocuklarıma böyle birşeyden bahsetmek anlatmak istemedim, iyide yapmışım onların psikolojisi etkilenmeden bitiricem allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklarınız bu durumdan haberdar mı peki
Evet öyleymişBen konuyu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum yani bu adam şimdi evlenince seni çocuklarınla görüştürmem demiş ya o zaman bu çocukları evden gönder demek istemiş demek ki yani ben bir insan evladının bu kadar ileri gidebileceğini düşünemediğim içi heralde dedim ayrı yaşıyorlarda görmeye gidemezsin demek istedi.
hayır onu tanımıyorlar, ben nikah masasına oturacak noktaya gelmeden çocuklarıma böyle birşeyden bahsetmek anlatmak istemedim, iyide yapmışım onların psikolojisi etkilenmeden bitiricem allahın izniyle
Bence burada esas önemli konu bu kişi bu adamdan nasıl kurtulacak?
.... Senin konunu kendime yakın hissettim. ...
Uyan ve arkana bakmadan kaç, çoluk çocuğunun rızkını yedirme kimseye
Nikahlansanız ne olacak ömür boyu çalışıp adamı ve ailesini mi bakacaksın. Genceciksin, kötü bir tecrube yaşamışsın ama bu resmen kullanılmak. Tabi ki kıskançlık yapacak, senin aklın başka bir yere kayarsa kime yaslanacak böyle. Yazık etme kendine, bu tip bir ilişki yaşamaktansa yalnızlık daha evladır. Yazacak çok şey var ama üzülmeni istemem. Yazık emeklerine ve giden vaktine
bak ne güzel yazmışsınız emeğine yazık diye, ben ona diyorum bu ilişki için ne emekler harcadım bana nasıl nankör dersin diye, o bana diyorki asıl nankör sensin asıl ben emek harcıyorumemek dediğide tuttu annesinin karşısına çıkardı beni istemeyeceklerini bile bile, buymuş emeği, ailesini arkasına alıyomuş
![]()
Böyle bir adamla evlenmeniz asrın hatası olur. Bu adamdan kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. Peşinizi hemen bırakacağını da sanmam çünkü çok çıkarı var sizin üzerinizde, bunlardan elbette kolay kolay vazgeçmeyecektir. Siz en başta bir annesiniz, o kişiye olan sevginizi kesinlikle bir tarafa bırakmalısınız. Şayet bu adamdan kurtulmazsanız size de çocuklarınıza da hayatı zindan eder.Diyelim ki o kişi sizin seçiminiz olacağı için elimle ettim boynumla çekerim diyebilirsiniz ama çocuklarınıza bunu yaşatmaya hakkınız yok. Çocuklarınızın iyiliğini bir kenara bırakarak aşkı meşki düşünecek lüksünüz yok maalesef.
aşk falan yok zaten kalmadı bende uyandım artık farkettim herşeyi, çocuklarım bu dünyada benim için herşeyden üstündür, ne durumda olursam olayım önce onlar gelir benim için, bütün çabam bu yüzden zaten, iyikide çocuklarım onu tanımıyorlar bilmiyorlar,
Artık çevremizde öyle garip ilişkiler duyuyorum ki onlara bakınca konu sahibinin üzerine bu kadar gidilmesini anlayamadım, konu sahibi sırılsıklam aşık olmuş karşısındakini de adam zannetmiş ve olması gerekenden çok daha fazla ödün vermiş ama bunlar sadece maddi yönden olmuş, şimdide hatasını anlamış kurtulmak istiyor. Kendi söylediğine göre cinsellikte yaşamamış, ya bunların yerine adamla imam nikahı kıyıp (şimdilerde zinayı bu şekilde kapatmak oldukça moda) çocuklarının yaşadığı evde o adamla yaşasaydı, adam hem çocuklarına hem arkadaşa olmadık eziyet etseydi daha mı iyiydi. Konu sahibi demiyor ki ben onun aşkından ölürüm ayrılamam, en az zararla nasıl ayrılmalıyım diyor, sert dille eleştirmeden, zaten zorda olan birine yol göstermek daha doğru değil mi ?
Artık çevremizde öyle garip ilişkiler duyuyorum ki onlara bakınca konu sahibinin üzerine bu kadar gidilmesini anlayamadım, konu sahibi sırılsıklam aşık olmuş karşısındakini de adam zannetmiş ve olması gerekenden çok daha fazla ödün vermiş ama bunlar sadece maddi yönden olmuş, şimdide hatasını anlamış kurtulmak istiyor. Kendi söylediğine göre cinsellikte yaşamamış, ya bunların yerine adamla imam nikahı kıyıp (şimdilerde zinayı bu şekilde kapatmak oldukça moda) çocuklarının yaşadığı evde o adamla yaşasaydı, adam hem çocuklarına hem arkadaşa olmadık eziyet etseydi daha mı iyiydi. Konu sahibi demiyor ki ben onun aşkından ölürüm ayrılamam, en az zararla nasıl ayrılmalıyım diyor, sert dille eleştirmeden, zaten zorda olan birine yol göstermek daha doğru değil mi ?
Adam resmen sizi kullanıyor ve maaş ödemek sigortasını ödemek ne yabaşıma ağrılar girdi silkelenip kendinize gelin arkadaşım