• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

neyin eleştirisindesiniz anlamıyorum ama belliki tüm sayfaları okumamışsınız, kulaktan dolma aradan okuduklarınızla yazıyorsunuz. Borsacı= demir gibi bir mantık, ne yaşarsa yaşasın etkilenemeyecek bir bünyemi demektir, kusura bakmayın ama çok saçma bir yorum yapmışsınız, üstelik tüm sayfaları okusaydınız çocuklarımın benim yanımda oldukları o adamı tanımadıklarını, ve dün akşam çocuklarımla ilgili söylediği laftan sonra ayrılmak istediğimi söylediğimi yanı çocuklarım bir yana dünya bir yana dediğimi görürdünüz. ya konuya tam hakim olup yorum yazın yada hiç yazmayın

tüm sayfaları okumamın nasıl imkanı olsun ki? ama sen ayrılmak istediğini dile getirmiş olsan da için hala o insandan yana. buraya konuyu taşımışsın. eleştirmiyorum kaldı ki eleştirebilirim de bu ayrı bir konu da.. ortada bariz hatalar var bence siz de bunu görebilecek yapıdasınız ama gönül ferman mı dinlemiyor demek lazım.

tüm sayfaları okumamın nasıl imkanı olsun ki? ama sen ayrılmak istediğini dile getirmiş olsan da için hala o insandan yana. buraya konuyu taşımışsın. eleştirmiyorum kaldı ki eleştirebilirim de bu ayrı bir konu da.. ortada bariz hatalar var bence siz de bunu görebilecek yapıdasınız ama gönül ferman mı dinlemiyor demek lazım.

işte okumadığınızdan hala kendinizce hatalı şeyler yazıyorsunuz, ben yazdım aşk falan kalmadı onu istemiyorum en az zararla bu durumdan çıkmak istiyorum diye. siz hala gönlün ondan yana yazıyorsunuz. ne diyebilirimki size...

Bunlar normal mi demişsin ya, hayırrrrrrrrrrrrr hiç birisi ama hiçbirisi normal değil.

Siz kendi ayakları üstünde duran bir anne bir kadınsınız, böyle çıkarcı, kendini bilmez insanlarla işiniz olmasın mümkünse.

şaşkınlıkla okudum konunuzu,
eşiniz bile olmayan birine fazla fedakarlık yapmamışmısınız sizcede?
bazı erkekler hem nankördür hemde verdikçe fazlasını isterler,yüzsüzlerdir.
güzel bir işin,çocukların varken neden başına dert alıyorsun ki?
bu pisliği çıkar hayatından ve paranı değil seni gerçekten seven birisiyle beraber ol..

Açıkça evinden kov, yanında güvendiğin biri olsun

Gerekirse polisle attır

Ya da evde olmadığında çilingir çağır kilidini değiştir

Zorluk çıkarırsa ailesine söyle, oğlunuzu başımdan alın de gerekirse rezillik çıkar

Sağlam dur karşısında çekinirsen üzerine gelir, ortada nikah yok zorla mı kalacak, haneye tecavüz suçtur, süründürürler adamı

Konuyu okurken işsiz dediğinde zaten film kopuyor aslında.Bu başlı başına ayrılma sebebi.Aama malesef adamın gözünü parayla sen boyamışsın.Onu asalaklığa alıştırmışsın,romantizmin doruğunu yaşatmış milyarlar dökmüşsün,80 binliralık arabanı zamanında üstüne yapmışsın,sigortasından maaşına herşeyi ödemişsin,yetmememiş anasına danasına bakmışsın.Altına arabanı vermişsin.Sana geçmişini kötü bir geçmiş gibi yüzüne vurmasına,çocuklarınla arana set kurmasına,seni her an başka erkeklerle aldatacak pozisyonda hafif bir kadınmışsın gibi nerde oludğunu kanıtlamanı istemesine,ambargolar koymasına izin verdiğin adamdan ne bekliyordun ki? Bu adammı doğum gününü önemseyecek,bu adammı sorumluluk alacak.Zaten en başından belliymiş.Hani insanlara kızıyorsan ya çocuğunun rızkı olayına...Bir çocuğa maddi anlamda herşeyi almak ayrı birşey,rızık ayrı birşey.Allah bize çalışmamızın karşılığını verirken,o kazancın içinde çocuklarımızın rızkıda var.Yani bizim sahip olduğumuz herşeyde çocuumuzun rızkı var.Mirasın da anlamı budur zaten.Yani o altına verdiğin arabada da evlatlarının rızkı var.İnsanların anlatmaya çalıştığı bu sana.Hemen parlama herkese.Yaşadığın şeylere göre yorum yapıyorlar.

Yazdıkalrından anladığım kadarıyla iyi bir annesin esasında.Ayakların da yere basıyor ama sanırım hayata karşı biraz dik başlı fakat duygusal olarak zaafları yüksek bir insansın.Bence mantığın bu adamı reddediyor ama kalbinde tam da bitirememişsin.Bu adam böyle oluk oluk akıtan insanı kaybetmek istemez.Sen ters teptin mi yalvar yakar olur.Sen de yine inanabilirsin.Eski eşinle yaşadığın olumsuzlukların yansıması sanırım bu.Duygusal açıdan boşlukta olduğundan bu adama fazla verici fazla fedakar oldun.

Hem sana bulaşır diye korkuyorsun gece taşınmayı,izini kaybettirmeyi düşünüyorsun hem de ailesine onu rezil etmek istiyorsun.Yani onu iyice sana karşı diş biletip,çamura taş atıp üstüne mi sıçratmak istiyorsun.Bırak rezil olmuş olmamış.Adam zaten baştan aşağı rezil.Utanacağını mı sanıyorsun.Utansa bu asalak hayatı yaşar mı?Bu adam senden yaşça küçük mü? Sen şimdi annesine oğlunuza ben baktım size ben para gönderdim deyince,ay kızım afedersin onun adına özürdileriz mi diyeceklerini sanıyorsun.Vermeseydin,yapmasaydın,sen nasıl kadınsın,işsiz güçsüz adama bu kadar güvendin biz mi zorladık demeyecek mi sanıyorsun.

Aşk yok,cinsellik yok,romantizm yok,anlayış hoşgörü yok,maddi manevi desteği yok,sana verdiği değer yok.Eeee yani sen şimdi paranla birine daha bakıyor,hem de kendi paranla kendine eziyet çektiriyorsun.Adam sana her türlü psikolojik baskıyı yapıyor,evine girip kırıp döküyor bi de çatır çatır paranı yiyor.

Arabanın anahtarını almak için entrikaya gerek yok.Adama çık hayatımdan dersin,trafiğe bir şikayetine bakar,arabayı bağlatıp altından çekip almak.Önemli olan senin ne istediğin ve duruşun.

Dışarı çıkamıyorum diye birşey yok ki. Çık rahatsız ederse polis çağır bir yapar iki yapar sonra cesaret edemez. Savcılığa suç duyurusunda bulun yazdığı mesajları arama kayıtlarını filan göster.

mesajları falan duruyor zaten, ben en iyisi kardeşimi çağırayım durumu aileme anlatsın, avukatımı arıyım mesajların dökümünü alsınlar tehdit mesajı dolu şu iki gündür telefonum. kaçmadan taşınıcam, taşınırken çocukları anneme bırakıyım babam kardeşim avukatım gelsin eve, avukat zaten polisle gelecektir sanırım. onların nezaretinde taşınıcam. Takip etmemesi içinde, önce eşyaları depoya koyarım anneme giderim direk, bir kaç ay sonra evi kendim bulur taşınırım rahat rahat. sanırım en iyisi böyle olacak.

mesajları falan duruyor zaten, ben en iyisi kardeşimi çağırayım durumu aileme anlatsın, avukatımı arıyım mesajların dökümünü alsınlar tehdit mesajı dolu şu iki gündür telefonum. kaçmadan taşınıcam, taşınırken çocukları anneme bırakıyım babam kardeşim avukatım gelsin eve, avukat zaten polisle gelecektir sanırım. onların nezaretinde taşınıcam. Takip etmemesi içinde, önce eşyaları depoya koyarım anneme giderim direk, bir kaç ay sonra evi kendim bulur taşınırım rahat rahat. sanırım en iyisi böyle olacak.

Ya su mesajina bakinca sen cok akilli bi kadinsin zaten. Ustesinden gelemeyecegin bi durum degil.bundan sonraki iliskinde daha temkinli ol lutfen bu kadar asiri fedakar olma parani cocuklarindan baskasina yedirme kolay gelsin

Ya su mesajina bakinca sen cok akilli bi kadinsin zaten. Ustesinden gelemeyecegin bi durum degil.bundan sonraki iliskinde daha temkinli ol lutfen bu kadar asiri fedakar olma parani cocuklarindan baskasina yedirme kolay gelsin

akıllıyım ama işte sindirdi beni, tek ihtiyacım cesaret edip ilk adımı atabilmek onuda bu akşam kardeşimi çağırarak başlatıcam allahın izniyle

İnşallah kurtulursunuz.

Ancak sonrasında lütfen kendi değerinizi fark edin.Sizin boşanmış ve 2 çocuklu olmanız ilişkilerinizde sürekli alttan almanızı gerektirecek eksiklikler değil.Bir erkeğin sizi istemesi için onu paraya boğmanız gerekmiyor.

Burda bizleri azarlayabiliyorsunuz yani hakkınızı savunmak adına sözünüzü hiç esirgemiyorsunuz ama sevgilinizin karşısındaki sizin ifadenizle sinik duruşunuz sanırım duygusal ilgiye olan ihtiyacınızdan.Elbette haklısınız ama umarım bundan sonra sizin ve çocuklarınız için doğru olan seçimler yaparsınız.

ayrıldım demiyorum ayrılmak istediğimi söyledim üzerime yürüdü diyorum, bu noktadada adamın psikopatlığını sizlerle paylaşıp bunu nasıl yaparım diye sormak istedim, gece taşınmak gitmek tek çözüm gibi dursada belki farklı bir fikir alırım sizlerden diye, sizlerle paylaştım,

bu adam seni taşındığın yerde de bulur canım sonuçta akrabalarının annenin evini biliyor
oralara gittiğinde takip edebilir bence onu dışarda bir mekana davet et ve orada konuş en azından etrafta birileri
olacağından sana zarar veremez.eğer gizlice evi taşırsan onu zıvanadan çıkartabilirsin.
eğer ayrılmak istemezse şikayetçi olacağını hatta bu zamana kadar yediği paraları geri almak için
dava açacağını söylersin.bence para lafını duyunca deperalarak kaçar senden:)

Resmen içim daraldı okurken.
Tabiki normal değil hatta dehşet verici bence ilk mesajda yazdıkların.
Ama son bir iki mesaja baktım-şu an vaktim az tamamına bakamadım:))-ayrılmaya çalışıyormuşsun.
Kesinlikle en doğru karar.Ama o zaman konu başlığın bu olmamalıydı.
Bu başlık yorumları etkiliyor.
YAni aklım almıyor insanın bazen basireti bağlanıyor demek ki.
Adama çalışmıyor ve sen onun sigortasını yatırıp ailesine para gönderiyorsun.
Kurtar kendini canım ne yap et gerekirse adli çözümler bu ama bu asalak
adamdan kurtar kendini.

bir gün buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti,

benim 2 çocuğum var eşimden ayrıldım, şuanda bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyorduk fakat ben artık emin değilim, geçmişteki acı tecrübemden dolayı çok temkinli davransamda onu tanıyamadımmı acaba diyorum, ailesi beni istemiyor, annesi oğluna yakıştırmıyor beni, ben üniv. mezunu finans sektöründe çalışıyorum. Kendisinin bir mesleği yok fakat bu benim için hiç bir zaman önem arz etmedi, eşimle ayrıldıktan 1 yıl sonra karşılaştık ilişkimiz böyle başladı. 2 yıldır çalışmıyor bende evden yürütüyorum işlerimi. Nedeni kıskançlık. Aşırı kıskanç bende öyleyim. Ama arabada giderken bile camdan dışarı bakınca, kime baktın birine baktın diye günlerce kavga ediyor benimle, artık paranoya oldum bu durumlardan dolayı. asla dışarı o olmadan çıkamam yasak. Haber vermeden bakkala dahi gidemiyorum. Güvenini sarsacak hiç birşey yapmadım ama o hasta ruhlu gibi, kendine güvenmiyorki başkasına güvensin. Maddi durumum iyi, ailesine çalışıyorum diyor, onun sigortasını dışardan ben ödüyorum, ailesine her ay maaş gibi para gönderiyorum onunla. Tabiki ailesi çalışıyor maaşını getiriyor zannediyor. Arabamı benim tek başıma kullanmam yasak. Ama benim arabamı alıp kendisi tek kullanma özgürlüğüne sahip. Kavga bile etsek arıyor param kalmadı diyor, ben vermiyorum ama bu davranışı bile yetiyor bana. İlişkimizde birlikte olabilmek için büyük zorluklar atlattık beni sevdiğini düşünüyordum o tüm erkeklerden farklı geliyordu bana. Ama sanırım yanıldım. Bir kaç gün önce doğum günümdü, doğum günümden bir gece evvel tartıştık, bana doğum günün kutlu olsun yazdı mesajla. Hadi dedim kavgalıyız ondan böyle. Ertesi gün yaş günümde barıştık fakat o gün akşama kadar yüzyüze tebrik bile etmedi. Bense onun yaşgününde neler yapmıştım ona. Ondan ise bana koca bir hiç geldi. Dayanamayıp söylediğimde, aklımdan çıkmış dedi. ama aklından çıkmış olamaz çünkü gündüz ben ona dedim bugün doğum günüm insan bir kutlar diye ve duvardan ses geldi ondan gelmedi. verdiği değer bu demekki. Annesine gittim onaylarını alabilmek adına, ben oğluma ikinci el kadın almam dedi, oğlunu göklerde görüyo beni yerde. Kim kime layık değil orası tartışılır. Evlenince çocuklarını göremezsin demeye başladı bende şartel attı evlenmicem o halde seninle dedim. Tartıştık evden giderken hala benim bankamatik kartımı alıyo yanına, param yok para çekcem diyo. Aldım elinden vermedim bu defa. Tartışmalarımızda hep geçmişimi yüzüme vuruyor bundan çok rahatsızım onada söylüyorum bunu yapmaktan hiç vazgeçmiyor. Ben çocuklarımı taksiyle gezdiriyorum kendisi benim arabamla geziyo. Artık çok sıkıldım çok yoruldum. Bu ilişki için çok emek verdim çok maddiyat döktüm ortaya. Ama artık annemin lafları kulaklarımda çınlamaya başladı. O adam paracı paranı yer bırakır seni diyip duruyordu çok kızıyordum.
Dün gece son hamle oldu bana türlü türlü hakaretler ediyor terbiyesizmişim, nankörmüşüm, lan diye hitap ediyor bana.
O ne istediyse hep öyle yaptım ben, saçını kısa kestir dedi belime kadar olan saçımı kısacık kestirdim, habire değişik renklere boyattırıyo saçım yandı artık, solaryuma gir diyo giriyorum sana bronzluk yakışmıyo diyo. onun için 67 kg dan 49 a indim. spora gittim rejim yaptım. Allaha şükür eli yüzü düzgün güzel bir bayanım ama sürekli verdikçe yaptıkça daha fazlasını istiyo.
Ayrılmak istiyorum ama korkuyorum, inadına gidip arabayı vurabilir bir yere. gelip evi kırıp dökebilir çok sinirli.

Not: Lütfen uslupsuz kişiler yorum yazmasın, burda derdimi paylaşıyorum, yargılayın diye yazmıyorum...

acıkcası okurken daraldım 'boyle bir insan olabilir mi' diye.. siz ki daha once olumsuz bir evlilik yasamıssınız ikili iliskilerde daha tecrubeli olmalısınız ve dikkatli olmanız gerekir.. ilk sayfayı okudum sadece muhtemelen yeterince yardımcı olan fikir veren olmustur ama zaten cevapları yazınızda gizli siz de farkındasınızdır boyle bir insan!dan kurtulmanız gerektiginin... yazık gunah daha fazla kullandırtmayın kendinizi cok uzucu :(

daha önceki açılan konulara yapılan yorumlardan dolayı yazıp yazmamakta tereddüt etmiştim ama yazmasam daha iyiymiş, biriniz hasta dersiniz biriniz çocuğunun rıskını veriyosun dersiniz, neye göre yorum yapıyorsunuz üstelik birde acil şifalar diliyorsunuz, bu yaşadıklarımın normal olduğunu düşünsem zaten buraya yazıp sizlerden fikir almak istemezdim veya adama ayrılmak istediğimi söylemezdim hayatıma devam ederdim. Neymiş demekki normal olmadığını bende biliyormuşum fakat sizlerle durumu paylaşmak dertleşmek istemişim, tüm bunları süzgeçten geçirmeden bana bunu yazdığınız için ben size acil şifalar diliyorum....

Buradan sonrasını artık okumayacağım.
Anlattıklarınıza şaştım kaldım bende herkes gibi..
Adam sizi sevmiyor sadece sizi eve tıkıp paranızla gününü gün etmenin derdinde.
Psikopatın teki sakın bu saatten sonra muhatap olmayın.
Sizi tehdit ederse polise gidin.
Ama arkadaşların yazdıkları doğru bu kadar olayın sindirilme baskısı olduğunu anlamamışsınız.
Kesinlikle psikolojik destek alın bu kadar sömürülmeye rağmen hala bu adamı çekiyorsanız kesinlikle normal bir düşüncede değilsiniz..
Kıskandığından değil belki başkasını görür de onun ne mal olduğunu anlamanızdan korktuğu için kısıtlamış sizi.
Seven adam bu değil kesinlikle..
Anlattıklarınız tamamıyla kadın parası yiyen onu milletten soyutlayıp bu dünyada sadece kendisi var sansın diye zulüm eden bir zamparayı tanımlıyor.
Adam ne rahat kadın çalışsın dünya kadar para kazansın adam tıksın onu eve yesin parasını gezsin arabasıyla..
Oh ne ala memleket..

Konuyu yarisina kadar okudum da
adam 2 yildir issiz sigortasini siz yatiriyorsunuz.
ailesine giden para sizden,
kendi arabaniza bile tek binemiyorsunuz.
Ortada bariz sizi kullanan bir adam var .
Siz zaten icinizi giciklandiran seylenden dolayi konu acmissiniz
ve farkindasiniz .
Lutfen evlenmeyin
Kimseyi beslemek zorunda degilsiniz .
Ha deseniz ki bana gercekten hakettigim degeri veriyor.
Ama o da yok .
Cunku bu adam sizin paranizi seviyor .
Hic bir ihtiyacini karsilamayin bakalim o zaman asil cirkin yuzu ortaya cikar...

ayrıldım demiyorum ayrılmak istediğimi söyledim üzerime yürüdü diyorum, bu noktadada adamın psikopatlığını sizlerle paylaşıp bunu nasıl yaparım diye sormak istedim, gece taşınmak gitmek tek çözüm gibi dursada belki farklı bir fikir alırım sizlerden diye, sizlerle paylaştım,

Bu adam sizi sevmiyor,değer vermiyor.
Kıskanması da sırf altın yumurtlayan tavuğu elden kaçırmamak için.

Sizin yapacağınız en kestirme şey,mali durumunuzun bozulduğunu söylemek olabilir.
Borsada yüklü para kaybettiğinizi ve artık düzenli para veremeyeceğinizi söyleyin.
Arabayı istediği zaman vermeyin,bana lazım deyin.Bu hakkı kendinizde görün artık.
Bu şekilde kapıyı kapatırsanız kendiliğinden uzaklaşır.

Bir de özür dileyerek söylüyorum,cinsellik yaşıyorsanız bunu da bir bahane ile kesin.
İşler yüzünden moralim bozuk veya afedersiniz yumurtalıklarım iltihap olmuş gibi birşeyler uydurun.

Sizden fayda sağladığı kapılar kapanınca,ayrılığı o kadar sorun haline getirmeyecektir.

Madem cok kısanc erkeklık taslıyor calıssın senın paranı o getırsın. Sen onun masraflarını karsılayınca erkeklık gururu kabarmıyor ama ?

Bunlar koftıden kıskanclıklar adam sızı somuruyor.

Ben artık hemcinslerimin ilişkiye emek vermekten ne anladığını ciddi ciddi merak etmeye başladım.

Adam bir tek "Ben senin paranı yiyorum." dememiş, bir o kalmış.

Back
X