balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.953 6.450 358 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #201 Everdeen .!.: hiç psikopata bağlama:)allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiinnn...
Everdeen .!.: hiç psikopata bağlama:)allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiinnn...
Pink_Women Hoppalaaa tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 3.973 3.452 83 36 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #202 parkbyull .!.: Valla olabiliyor hurafe diyenler halt etmiş..duşuneceğiniz bence dut lekesi olmasın dize ait olmayan dutları yemek olsun bence...heleki hamile bir annenin daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum..hani mevsimide gidip alabilirdiniz bir marketten. Genişletmek için tıkla... Benide düşündüren tek şey bu oldu Ne garip baktım yazmışsınız tekrar etmeyeyim dedim
parkbyull .!.: Valla olabiliyor hurafe diyenler halt etmiş..duşuneceğiniz bence dut lekesi olmasın dize ait olmayan dutları yemek olsun bence...heleki hamile bir annenin daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum..hani mevsimide gidip alabilirdiniz bir marketten. Genişletmek için tıkla... Benide düşündüren tek şey bu oldu Ne garip baktım yazmışsınız tekrar etmeyeyim dedim
Everdeen pamuğum selenim Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 2.511 1.460 158 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #203 Kırmızı yanaklı bir kızım oldu:)) hurafeymiş
Sudbanazenin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2015 1.611 1.468 48 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #204 Everdeen .!.: Kırmızı yanaklı bir kızım oldu:)) hurafeymiş Genişletmek için tıkla... Allah bagislasin hayirli salih evlat olsun insallah Konunuzu okumustum sahidwn merak ediyordum
Everdeen .!.: Kırmızı yanaklı bir kızım oldu:)) hurafeymiş Genişletmek için tıkla... Allah bagislasin hayirli salih evlat olsun insallah Konunuzu okumustum sahidwn merak ediyordum
Ayse2016 my angel Kayıtlı Üye 6 Ekim 2015 1.632 1.075 53 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Everdeen #205 Everdeen .!.: Kırmızı yanaklı bir kızım oldu:)) hurafeymiş Genişletmek için tıkla... Ay ben de yedim kirmizi dut ilk defa de burada gordum boyle bisey insallah kizimda da bise olmaz)
Everdeen .!.: Kırmızı yanaklı bir kızım oldu:)) hurafeymiş Genişletmek için tıkla... Ay ben de yedim kirmizi dut ilk defa de burada gordum boyle bisey insallah kizimda da bise olmaz)