24 yaşındayım, bie evin tek kızıyım. dolayısıyla aileme çok bağlıyım bu zamana kadarda hep onların onaylayacağı biriyle birliktelik yaşamak istedim ve de tam anlamıyla bulduğuma inanıyorum. önce anneleri tanıştırdık evet herşey normaldi, devamnda bayramda tanışmaya geldiler ancak kayınpederim bi süpriz yapıp beni istedi, babamlar çok şaşırdı tabi ve amacımız tanışmak bi aile büyüklerimze soralım diyip kibarca erteledi bu ilk sorun oldu :S karşı taraf oldukça gerildi.. herneyse geçtik ortam iyileşti biraz o cak ayında evde nişanımız oldu, çok çok eğlendik söz çikoltamız çiçeklerimiz herşey harikaydı. evde olacağı için özel bir kamera yada resim olayına girmedik. ve tüm resimler erkek tarafının kamera ve makineleryle çekildi. 1 hafta sonra bizde bohça götrmeye gittik oğlan evine ve dolayısıyla makinele ronlarda olduğu için en güsel resm,imiizi çıkartırıp masaya koymuşlar. aman tanrım annemm nasıl bir tepki gösterdi anlatamam. bize de çıkarmaları gerekmiş nasıl bizede vermezlermiş. hava atıyorlarmış bütün gece surat astı, çok gergin bir gece geçirdik kimse anlama veremdi tabi açıklama yapmak bana kaldı :S onlar geri döndü ben tek yaşıyorum 3 gündüğr aroyırum benmlede konuşmuyor, bgn görüştük " keşke kaçsaydında bunları yaşamasaydım" diyor.

( komşular gelmiş ne resim ne video ne çikolata kalmış sanki benm kızım nişanlanmış gibi değil diyor

onca masraf zahmet eğlence oldu borçlarımla kaldım bi resim bile vermednz diyor

(( nasıl bi sorun bu ya sorun mu ki bu ??** bukadr büyütülmeli mi saçma ya... düğünü erteleyn diyor bide

btn gün ağla ağla içim dışıma çıktı, nişanlımda bilmiyor nasıl davranmamız gerktiğini.. inanın yazarken utandım ya sorun die ama anneme göre büyük bi sorun!!!!!