bunlar sorun mu yani??

ya en basidi benım annem ıste.evlendım hamıle kaldım sevınmedı bıle.neymıs erkenmıs.neyse acım bana yeter kaybettım bebegı..sonra annemlerı ziyarete gıttıgımde söyledıgı ılk söz korunacakmısım.bıraz zaman gecsınmıs.bırbırımızı tanımalısymısız.daha gencmısım cocugu kendıme ayak bagı yapmıycakmısım hemen.delirtti ama benı.oldu anne sen bana söylersın tamam kızım artık hazırsın hadı bır cocuk yapın ben hemen çalışmalara baslarım.sen neden karısıyosunkı ıstersem yarın yaparım ıstersem 10 yıl sonra dedım.kızdı hemen kırıldı.ama bıryere kadar ınsan sabredıyor.dayanamıyosun ensonunda.hayat benım hayatım koca benım kocam cocuk benım cocugum.

gerçekten miii ayy çok üüzldüm ya :( hoş benmkinide bıraksan o dereceye ulaşırız yani biz de.. işte böyle olmasındansa en başından ipleri ele almak şart görünüyor. peki şimdi nasıl durumlar annenle yani??

peki sen ne yapıyorsun? yani dengelemek konusunda iki tarfı, bilmiyorum ki snaırım ben fazla duygusal davranıyorum gerktiğinde resti çekmek gerek galiba

bende olsam çekemem kı resti dengelemk konuusnda derken? ne konuda napyorum:26: biz annemle o konulara daha girmedik :1:

gerçekten miii ayy çok üüzldüm ya :( hoş benmkinide bıraksan o dereceye ulaşırız yani biz de.. işte böyle olmasındansa en başından ipleri ele almak şart görünüyor. peki şimdi nasıl durumlar annenle yani??

bastan eşimle iyi değildi.soguktu muhatap olmuyodu.ama eşim büyük bir sabırla kandıllerde vs aradı ben demeden aklıma bıle gelmeden benden önce aradı kutladı.dupdururkende arayıp hallerını hatırlarını sordu.şimdi iyiler.ama olmasalar bıle saygı gösterdıklerı sürece kanka olmalarına gerek yok :) ben mutluyum sonucta.onunla uyuyorum onunla uyanıyorum.her sabahra iyiki diyorum annem evde kendını yerse o onun canının kıymetını bılmemesınden :) ortada takılıcak bişey yok çünkü..bebek konusunda şimdi birsey demıyor.bende istedıgım zaman yapıcam allah nasip ederse.alıp kucagına elbet sevecek.benım formulum.istedıklerımden vazgecmemek.kırılıyolar evet ama kabullenıyorlar.sonucta ben mutluyum.annem de benım adıma mutlu olmayı öğrenecek..sende onu sevımusun o insan senın birlikte olmak ıstedıgın ınsanmı onunlamı yaslanacaksın aynı yastıgamı basını koyacaksın.omu hasta oldugunda yanında olacak.onunlamı ömrünü gecıreceksın.ozaman aranıza 3.kişileri sokmamalısın canım.bu annen de olsa böyle.

hı yok demiştin ya benm annemde pek normal birisi olmadığı için falan die dedim aynı dertten muzdaribiz herhalde o bakımdan :)

anladım canım :) annem durudk yere dert çıkartan sürekli benı kontrol eden en ufak bişeyden kıl kapıp yanlış anlayan ve çok sabit fkirli dar görüşlü bi insan o konularda noluruz Allah bılır :27:

bastan eşimle iyi değildi.soguktu muhatap olmuyodu.ama eşim büyük bir sabırla kandıllerde vs aradı ben demeden aklıma bıle gelmeden benden önce aradı kutladı.dupdururkende arayıp hallerını hatırlarını sordu.şimdi iyiler.ama olmasalar bıle saygı gösterdıklerı sürece kanka olmalarına gerek yok :) ben mutluyum sonucta.onunla uyuyorum onunla uyanıyorum.her sabahra iyiki diyorum annem evde kendını yerse o onun canının kıymetını bılmemesınden :) ortada takılıcak bişey yok çünkü..bebek konusunda şimdi birsey demıyor.bende istedıgım zaman yapıcam allah nasip ederse.alıp kucagına elbet sevecek.benım formulum.istedıklerımden vazgecmemek.kırılıyolar evet ama kabullenıyorlar.sonucta ben mutluyum.annem de benım adıma mutlu olmayı öğrenecek..sende onu sevımusun o insan senın birlikte olmak ıstedıgın ınsanmı onunlamı yaslanacaksın aynı yastıgamı basını koyacaksın.omu hasta oldugunda yanında olacak.onunlamı ömrünü gecıreceksın.ozaman aranıza 3.kişileri sokmamalısın canım.bu annen de olsa böyle.

evet anlıyorum yok ben de o konuda çok güveniyorum nişanlıma daha 1 ay olmadı nişan olalı bikere anne demedi hep annecim diyor, ama annem evlenince değişeceğini düşünüyor ya bi insan evlenince değişme ihtimaline karşı şimdikten ters davranır mı hey yarabbimm...

evet anlıyorum yok ben de o konuda çok güveniyorum nişanlıma daha 1 ay olmadı nişan olalı bikere anne demedi hep annecim diyor, ama annem evlenince değişeceğini düşünüyor ya bi insan evlenince değişme ihtimaline karşı şimdikten ters davranır mı hey yarabbimm...

işin zor :) annen senın sevgını kıskanıyor ona olan..işin zor işin zor işin zor...taviz verme yoksa işin zor..

anladım canım :) annem durudk yere dert çıkartan sürekli benı kontrol eden en ufak bişeyden kıl kapıp yanlış anlayan ve çok sabit fkirli dar görüşlü bi insan o konularda noluruz Allah bılır :27:

ahhh sanki benmkini tarif ettin he, aynen aynen benmkide öyleydi sonra damat adayını çıkarınca karşısına bi durgunlaştı bekledi bekledi bekledi.... bir hata gördüğünde allllaaaahhhh allaahhhhh die damadına savaş açtı :(

ahhh sanki benmkini tarif ettin he, aynen aynen benmkide öyleydi sonra damat adayını çıkarınca karşısına bi durgunlaştı bekledi bekledi bekledi.... bir hata gördüğünde allllaaaahhhh allaahhhhh die damadına savaş açtı :(

:(( desene sende geleceğimi göryorum :1:

:)) sanırım öyle. ama inşş sen bunları yaşamazsın, gerçi bende çok kötü bişi yaşamdım ama (yani bana göre) dilerim su gibi akar giderr işlerin ;)

iyi dileklerin için tşkler canım :71: umarım sende sevdiceğinle mutlu mesut yaşarsın ve biran önce unutulur umarım :27:
ben anneme çok bağlıyım ama o benı pek sevmez ve anlamaz inan ben daha beterlerını yaşarım canım :52:

Bütün yazıları tek tek okuyamadım canım sadece ilk yazına baktım,sanırım annen nişanlına tepkili. Başında istemedi mi onu?
Fotoğrafları çift çıkarıp sizede verseler daha uygun olurdu tabi ama çokda sorun değil yan,neticede stüdyo çekimi değilki.
Sizin tarafın elini bağlayan mı oldu çekmeyin diye,seninkilerde çekseymiş o zaman. Kardeşlerin kuzenlerin fotoğraf çekip çıkarsaymış,erkek tarafınada verecekmiymiş?
Kusura bakma ama annen sanırım sorun arıyor,böyle havadan nem kapıyosa düğünü ertelemen çok tehlikeli olur,annen daha nelere alınır kırılır bilemem.
Allah yardımcın olsun.

ayyy amaan allahım hep mi böyle bizde ekimde nişanlandık ama ne nişan öncesi sonrası hiç hayalimdeki gibi geçmedi...bizimde evde olcaktı son anda işte bizim evin bahçesinde oldu neymiş annem kabarık elbise giymemişim zaten herşey apartopar oldu hiçbişey anlayamadım birde ben şehir dışındaydım öylee biakşam hepsinii almaya çalıştık fln aklımdakiler olmadı yetmedi gibi annem olsun kzım nolcak demedi iştee yok kabarık nişanlık giymemişim yok babam nişanlımın ailesi kimseyi çağırmayın demiş fln ki yok öylee çok büyük yapmayalım dediler osadece...
şimdii düzeldiler ama insanın içinde kalıyor herşey bence anneler en iyisi olsun hep herşey dörtdörtlk kafalarındaki onların istediğii gibi olsun istiyor sıkma canını düzelir inş.:)zamanla alışırlar kolay değil kız vermek:))

24 yaşındayım, bie evin tek kızıyım. dolayısıyla aileme çok bağlıyım bu zamana kadarda hep onların onaylayacağı biriyle birliktelik yaşamak istedim ve de tam anlamıyla bulduğuma inanıyorum. önce anneleri tanıştırdık evet herşey normaldi, devamnda bayramda tanışmaya geldiler ancak kayınpederim bi süpriz yapıp beni istedi, babamlar çok şaşırdı tabi ve amacımız tanışmak bi aile büyüklerimze soralım diyip kibarca erteledi bu ilk sorun oldu :S karşı taraf oldukça gerildi.. herneyse geçtik ortam iyileşti biraz o cak ayında evde nişanımız oldu, çok çok eğlendik söz çikoltamız çiçeklerimiz herşey harikaydı. evde olacağı için özel bir kamera yada resim olayına girmedik. ve tüm resimler erkek tarafının kamera ve makineleryle çekildi. 1 hafta sonra bizde bohça götrmeye gittik oğlan evine ve dolayısıyla makinele ronlarda olduğu için en güsel resm,imiizi çıkartırıp masaya koymuşlar. aman tanrım annemm nasıl bir tepki gösterdi anlatamam. bize de çıkarmaları gerekmiş nasıl bizede vermezlermiş. hava atıyorlarmış bütün gece surat astı, çok gergin bir gece geçirdik kimse anlama veremdi tabi açıklama yapmak bana kaldı :S onlar geri döndü ben tek yaşıyorum 3 gündüğr aroyırum benmlede konuşmuyor, bgn görüştük " keşke kaçsaydında bunları yaşamasaydım" diyor. :(( komşular gelmiş ne resim ne video ne çikolata kalmış sanki benm kızım nişanlanmış gibi değil diyor :( onca masraf zahmet eğlence oldu borçlarımla kaldım bi resim bile vermednz diyor :((( nasıl bi sorun bu ya sorun mu ki bu ??** bukadr büyütülmeli mi saçma ya... düğünü erteleyn diyor bide :( btn gün ağla ağla içim dışıma çıktı, nişanlımda bilmiyor nasıl davranmamız gerktiğini.. inanın yazarken utandım ya sorun die ama anneme göre büyük bi sorun!!!!!

ay annesi kızından ayrılamazmış :)
havadan nem kapıyor suyuna gitmek lazım ama her dediğine de he dememek lazım denge önemli

Bütün yazıları tek tek okuyamadım canım sadece ilk yazına baktım,sanırım annen nişanlına tepkili. Başında istemedi mi onu?
Fotoğrafları çift çıkarıp sizede verseler daha uygun olurdu tabi ama çokda sorun değil yan,neticede stüdyo çekimi değilki.
Sizin tarafın elini bağlayan mı oldu çekmeyin diye,seninkilerde çekseymiş o zaman. Kardeşlerin kuzenlerin fotoğraf çekip çıkarsaymış,erkek tarafınada verecekmiymiş?
Kusura bakma ama annen sanırım sorun arıyor,böyle havadan nem kapıyosa düğünü ertelemen çok tehlikeli olur,annen daha nelere alınır kırılır bilemem.
Allah yardımcın olsun.

evet bencede, bu yüzden ertelemyi çok da düşünmüyorum babmdan da onay çıktığı için hafta sonu gidip günümüzü alıyoruz, çok üzgünüm isterdm o da bu dönemde benmle paylaşsın ama inan ki annemle telde konuşurken bile korkuyorum artık gene azarlıcak sorun çıkarıcak die :( okadr saçma şeylere takılıyor çünkü püüüffff

:53: şaşırdım canım ya. annenin tepkisi çok fazla olmuş. belki evleniceksin falan ya duygusallaşmıştır ne bilim üzüntüsü sana kızgınlık olarak geliyodur :26:
umarım halledersiniz yani bu sorun sayılmaz bence

ayyy amaan allahım hep mi böyle bizde ekimde nişanlandık ama ne nişan öncesi sonrası hiç hayalimdeki gibi geçmedi...bizimde evde olcaktı son anda işte bizim evin bahçesinde oldu neymiş annem kabarık elbise giymemişim zaten herşey apartopar oldu hiçbişey anlayamadım birde ben şehir dışındaydım öylee biakşam hepsinii almaya çalıştık fln aklımdakiler olmadı yetmedi gibi annem olsun kzım nolcak demedi iştee yok kabarık nişanlık giymemişim yok babam nişanlımın ailesi kimseyi çağırmayın demiş fln ki yok öylee çok büyük yapmayalım dediler osadece...
şimdii düzeldiler ama insanın içinde kalıyor herşey bence anneler en iyisi olsun hep herşey dörtdörtlk kafalarındaki onların istediğii gibi olsun istiyor sıkma canını düzelir inş.:)zamanla alışırlar kolay değil kız vermek:))

valla yalnız olmadığımı bilmek nasıl rahatlattı anlatamam bu dönemde benm nazlanmam stresli olmam gerek benm annem bana hiç fırsat bırakmıyor sağ olsun, valla kaşınmaya başladım üzüntüden bişi çıkıo galiba :(

Back
X