ayy canım yaa üzüldüm sizede
bizim durum bambaşka yerlere gitti ve çok karışık saçma bişey ama anlatayım zaten evde tek olunca iyice kötü oluyorum kimseylede konuşamıyorum..ben hemşireym ailem nişanlım başka şehirde ama 3 saat arası sıksık görüşüyorz ben devlet memuruyum nişanlım geçen yıl okulu bitti özel sektörde başlıcak benim tayin gibi bi şansım yok oyüzdende...hani dedim ya sanada bizim evlenmemiz şimdilk mümkün değil fln gibi..çünkü önce atama konusunu halletmemiz lazım geçen akşam karşılıklı yer değiştirmek için mersinden bi kadın aramış emekli olcakmış 1 ay sonra nişanlımla nasıl sevindk anlatamam şükür sonunda bitcek bu ayrılık falan ama kadın para istiyo bizde en fazla nekadar isterki istesede vercektk bugn nişanlım kadınla görüşmüş 20 bin istiyormuş...
nasıl yıkıldım anlatamam insanlarda vicdan diye bişey kalmamış ihityacımız var zor durumdayız diyee nasıl sömürcem onun peşindeler benm birikmiş krediden fln param var ama az yani babam bi kuruş bile vermiceksin madem oğulları için versinler diyor kayınbabm 3'e bölcekmiş işte bikısmını ben babam bide o ödücekmiş babam duysaa neler der neler
zaten karşıydı dedğim gibi herşey düzelmişti şimdi bu durum herkesi berbat etti ayy bende çok üzülüyorum kayınbabamın durumuu çok iyi ben veririm hepsini ama düğünde yapcam dedi akşam ben aslaa söylemedim verin diyee ben zaten ayda 8 gün nöbetim var gidiş geliş yaparım fln diyorum ama nişanlımla biz ne zorluklar çektik o üni.tedeyken ben hep zor durumunda yardım ettim bidefa zor durumda kaldık annesini aradım habersiz ondan babasına söylesin diyee onu bile söyleyemedi öylede bi adam..
sankii neyin düğününüü yapcak ben burdayken allahım iyice sinirim bozuldu yaa(
yok artık yuhh 20 bin miii ?? ya hiçç takılmayın böyle şeylere bence bende devlet memuruyum ve nişanlımda özel sektör benm ve bildiğim kadarıyla nişanlının işe girip bi süre çalışması gerek (neydi süre unuttum şimdi ya), daha sonra sen eş durumdan tayin isteyebiliyorsun zaten en azından nikahı yapında o süreyi doldurun, bu sürede de atın kenara paranızı biriktirin o 20 binle mis gibi evinizi kurarsınız ne kendi ailene ne de eşinin ailesine gerek kalır ya düşünüldüğünde adamında şimdi 20 bin lira verip sonrada düğün yapması hakkaten zor olur yaw :S