bunlar sorun mu yani??

ayy canım yaa üzüldüm sizede:(
bizim durum bambaşka yerlere gitti ve çok karışık saçma bişey ama anlatayım zaten evde tek olunca iyice kötü oluyorum kimseylede konuşamıyorum..ben hemşireym ailem nişanlım başka şehirde ama 3 saat arası sıksık görüşüyorz ben devlet memuruyum nişanlım geçen yıl okulu bitti özel sektörde başlıcak benim tayin gibi bi şansım yok oyüzdende...hani dedim ya sanada bizim evlenmemiz şimdilk mümkün değil fln gibi..çünkü önce atama konusunu halletmemiz lazım geçen akşam karşılıklı yer değiştirmek için mersinden bi kadın aramış emekli olcakmış 1 ay sonra nişanlımla nasıl sevindk anlatamam şükür sonunda bitcek bu ayrılık falan ama kadın para istiyo bizde en fazla nekadar isterki istesede vercektk bugn nişanlım kadınla görüşmüş 20 bin istiyormuş...
nasıl yıkıldım anlatamam insanlarda vicdan diye bişey kalmamış ihityacımız var zor durumdayız diyee nasıl sömürcem onun peşindeler benm birikmiş krediden fln param var ama az yani babam bi kuruş bile vermiceksin madem oğulları için versinler diyor kayınbabm 3'e bölcekmiş işte bikısmını ben babam bide o ödücekmiş babam duysaa neler der neler:14:
zaten karşıydı dedğim gibi herşey düzelmişti şimdi bu durum herkesi berbat etti ayy bende çok üzülüyorum kayınbabamın durumuu çok iyi ben veririm hepsini ama düğünde yapcam dedi akşam ben aslaa söylemedim verin diyee ben zaten ayda 8 gün nöbetim var gidiş geliş yaparım fln diyorum ama nişanlımla biz ne zorluklar çektik o üni.tedeyken ben hep zor durumunda yardım ettim bidefa zor durumda kaldık annesini aradım habersiz ondan babasına söylesin diyee onu bile söyleyemedi öylede bi adam..
sankii neyin düğününüü yapcak ben burdayken allahım iyice sinirim bozuldu yaa:((

yok artık yuhh 20 bin miii ?? ya hiçç takılmayın böyle şeylere bence bende devlet memuruyum ve nişanlımda özel sektör benm ve bildiğim kadarıyla nişanlının işe girip bi süre çalışması gerek (neydi süre unuttum şimdi ya), daha sonra sen eş durumdan tayin isteyebiliyorsun zaten en azından nikahı yapında o süreyi doldurun, bu sürede de atın kenara paranızı biriktirin o 20 binle mis gibi evinizi kurarsınız ne kendi ailene ne de eşinin ailesine gerek kalır ya düşünüldüğünde adamında şimdi 20 bin lira verip sonrada düğün yapması hakkaten zor olur yaw :S

yok artık yuhh 20 bin miii ?? ya hiçç takılmayın böyle şeylere bence bende devlet memuruyum ve nişanlımda özel sektör benm ve bildiğim kadarıyla nişanlının işe girip bi süre çalışması gerek (neydi süre unuttum şimdi ya), daha sonra sen eş durumdan tayin isteyebiliyorsun zaten en azından nikahı yapında o süreyi doldurun, bu sürede de atın kenara paranızı biriktirin o 20 binle mis gibi evinizi kurarsınız ne kendi ailene ne de eşinin ailesine gerek kalır ya düşünüldüğünde adamında şimdi 20 bin lira verip sonrada düğün yapması hakkaten zor olur yaw :S

evet canım işe girip 4 yıl sgk priminn yatırmış ve son 2 yılındada aynı iş yerinde çalışması gerekiyo ben 23 yaşındayım okadar uzun beklemek istemiyorum istemiyoruz daha doğrusu...
kadında vicdan diyee bişey kalmamış zaten emekli ikramiyesi alcaksın 10bin dese ben seve seve vercektm ama şimdi aslaa kabullde etmicem kayınbabamın vermesiini yarın bigün herhangi bizmanda söylemesii bile beni daha çok yıkar...bende nişanlıma bizim mutluluğumuzu görmek 20binden daha değersizmiş dedim tutamadım napiim kendimii ayy çok kızıyorum insanlar saçma sapan şeylerde 20bin ne önemsiz ama bizim için hayat meselesi oldu...akşam nişanlımladaa kavga ettik bakalım nolcaz artık!!

Son düzenleme:
evet canım işe girip 4 yıl sgk priminn yatırmış ve son 2 yılındada aynı iş yerinde çalışması gerekiyo ben 23 yaşındayım okadar uzun beklemek istemiyorum istemiyoruz daha doğrusu...
kadında vicdan diyee bişey kalmamış zaten emekli ikramiyesi alcaksın 10bin dese ben seve seve vercektm ama şimdi aslaa kabullde etmicem kayınbabamın vermesiini yarın bigün herhangi bizmanda söylemesii bile beni daha çok yıkar...bende nişanlıma bizim mutluluğumuzu görmek 20binden daha değersizmiş dedim tutamadım napiim kendimii ayy çok kızıyorum insanlar saçma sapan şeylerde 20bin ne önemsiz ama bizim için hayat meselesi oldu...akşam nişanlımladaa kavga ettik bakalım nolcaz artık!!

ay çözülür umarım canım ya :/ ya neticede özel sektörmüş nişanlın senin şehrinde bi iş bulma olasılığı yok mu?

canım ya çok üzüldüm sana. çevremdede çok oldu bu şekilde yer değiştirmeler ama en fazla yol masrafları taşıma vs. karşılandı bu ne ya resmen insanları zor durumda sömürüyorlar. kesinlikle vermeyin. üstelik daha yaşınız çok genç bende çok severek evlendim 27 yaşında güzelde bi evliliğim var ama keşke biraz daha gençliğin bekarlığın tadını çıkarsaydım dediğim zamanlar oluyor. acele etme. kayınpederinde haklı resmen hiç tanımadığı birine sizin için başlık parası ödeyecek adam. sabredin birşey kaybetmezsiniz.

24 yaşındayım, bie evin tek kızıyım. dolayısıyla aileme çok bağlıyım bu zamana kadarda hep onların onaylayacağı biriyle birliktelik yaşamak istedim ve de tam anlamıyla bulduğuma inanıyorum. önce anneleri tanıştırdık evet herşey normaldi, devamnda bayramda tanışmaya geldiler ancak kayınpederim bi süpriz yapıp beni istedi, babamlar çok şaşırdı tabi ve amacımız tanışmak bi aile büyüklerimze soralım diyip kibarca erteledi bu ilk sorun oldu :S karşı taraf oldukça gerildi.. herneyse geçtik ortam iyileşti biraz o cak ayında evde nişanımız oldu, çok çok eğlendik söz çikoltamız çiçeklerimiz herşey harikaydı. evde olacağı için özel bir kamera yada resim olayına girmedik. ve tüm resimler erkek tarafının kamera ve makineleryle çekildi. 1 hafta sonra bizde bohça götrmeye gittik oğlan evine ve dolayısıyla makinele ronlarda olduğu için en güsel resm,imiizi çıkartırıp masaya koymuşlar. aman tanrım annemm nasıl bir tepki gösterdi anlatamam. bize de çıkarmaları gerekmiş nasıl bizede vermezlermiş. hava atıyorlarmış bütün gece surat astı, çok gergin bir gece geçirdik kimse anlama veremdi tabi açıklama yapmak bana kaldı :S onlar geri döndü ben tek yaşıyorum 3 gündüğr aroyırum benmlede konuşmuyor, bgn görüştük " keşke kaçsaydında bunları yaşamasaydım" diyor. :(( komşular gelmiş ne resim ne video ne çikolata kalmış sanki benm kızım nişanlanmış gibi değil diyor :( onca masraf zahmet eğlence oldu borçlarımla kaldım bi resim bile vermednz diyor :((( nasıl bi sorun bu ya sorun mu ki bu ??** bukadr büyütülmeli mi saçma ya... düğünü erteleyn diyor bide :( btn gün ağla ağla içim dışıma çıktı, nişanlımda bilmiyor nasıl davranmamız gerktiğini.. inanın yazarken utandım ya sorun die ama anneme göre büyük bi sorun!!!!!

anneler nişan düğün zamanları bu şekilde davranabiliyorlar ne yazık ki. kolay mı kıymetlilerini paylaşıyorlar ele karışıyorlar zor tabi onlarıda anlamak lazım. anneciğin şimdi "ben bu günlere getirdim bi el oğlu kızın aklını başından aldı benide gözü görmüyor" diye düşünüyor annene daha sıkı sarıl şimdi onun sana çok ihtiyacı var.
benim annemde o zamanlar telefonda konuşurken laf arası dil alışkanlığı "tamam hayatım" demişim ki annemin yanında asla demezdim oda kazara duymuş ben uyuyor sanıyorum. ay bana bütün gün trip yaptı bi surat bi surat en sonunda patladım "ne oluyo sana "diye. bi döktü incileri ki hiç sorma. şimdide eşime adıyla seslensem "ne oldu kavga mı ettiniz yoksa" diye soruyor. canım annem ya..

Back
X