Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

vallaha imrendim canım yaaaa heleki makyaj malzeme takımına hep böyle bişi istedim ama olmadı alamadık inş ben alıcam güle güle kullan masallah diyelim

canım iyiki verdin linki yaaa bu güzelliği kaçırmak istemezdim,resmen bir çok şeyimiz aynı:) ve herşey kırmızı siyah beyazdan oluşuyor bittim çeyizine yaaaaaaaaaa mevlam ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.. aslında hepsinin markasını ve nerden aldığını soracam ama okadar çok şey varki:S
mesela kırmızı derin bi teflondan bişey var,adı ne bilmiyorum,onu nerden aldın? ben kırmızı teflon bulamadında:S çok zevklisin ya

Söylemeyi unuttum snein dikiş kutusunu gördüğümde çok beyenmiştim geçen bir yerde rastladım bende aldım Çok hoş oldu içide dolunca buraya eklediğin içinde sağol cnm banada fikir vermiş oldun..

çok teşekkür ederim
amin inşallah
kırmızı minik teflondan bahsediyorsun sanırım onu ucuzluk mağazaları oluyorya japon pazarı gibi ordan 4 milyona almıştım
başka sormak istediğin varsa aklıma geldiğince cevaplayabilirim..

Aminnn çok teşekkür ederim
Rica ederim sende güle güle kullan dikiş kutunu inşallah..

Canım gerçekten çok zevklisin herşeyini mutlukla kullan

Söylemeyi unuttum snein dikiş kutusunu gördüğümde çok beyenmiştim geçen bir yerde rastladım bende aldım Çok hoş oldu içide dolunca buraya eklediğin içinde sağol cnm banada fikir vermiş oldun..

canım battaniyeyide bekliyoruz .. :)
güle güle kullan bu arada:81:

Ne mutlu, tamamlamışsınız her şeyinizi.
Hepsi birbirinden güzel. Çok beğendim. Güle güle kullanın.

MaaşAllah SubhanAllah yaa, hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşAllah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…