Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

Nesrin o kedili çaydanlığa tabaklara fincanlara ve çatal kaşıklarına bayıldım resmen
Çok güzeller güle güle kullan.
Görümcen acep nerden aldı yaaa:86:

Canım evet mat olandan
Ben seti 115 liraya oluşturdum
12 adet paşabahçe çay bardağı 15 (6 tanesi 7.5'tu)
12 adet çay tabağı 35
1 adet tepsi 40
1 adet şekerlik 15
1 adet maşa 10
Çay kaşığı almadım

Nesrin o kedili çaydanlığa tabaklara fincanlara ve çatal kaşıklarına bayıldım resmen
Çok güzeller güle güle kullan.
Görümcen acep nerden aldı yaaa:86:

Aynen benimde çok hoşuma gitti, limango, markafoniden benzer şeyleri satılıyor ama bununli kaşık, çatalı, tabağı, tepsisi hepsi set ve çok şekerler:81:

cevapladığın için teşekkür ederim canım
sen uyguna almışsın:97:

yaa hepsi harikaaa hepsine dikkatli bakıcam akşam evden benmde ufak ufak başlamam lazım... seni gördümm daha bi şevklendim hepsini güle güle kullanınız

Canım güle güle kullan son aldıklarınıda.. maşallah zevkin süper hepside harika..:107:

wallahi bitmiş tebrikler darısı başıma diorum:97: Allah iyi günlerde güsel güsel kullanmayı nasip etsin canım.. herşeyin çok güsel ve zevklide ben hasır dikiş kutuna bayıldım çok estetik we kullanışlı nerden aldın acep??

Amin çok teşekkür ederim
İnşallah...

Samimi ve güzel bir paylaşım...Herşey gönlünüzce olsun.Hepsi biribirinden güzel..Mahşallah Diyelim.Mutluluklar

Sağol inşallah amin..

bitirmisiniz ne guzel gule gule kullanmayı nasıp etsin allah

Darısı en güzel şekilde seninde başına olsun canım
Dikiş kutumu tek tek alarak oluşturdum
Ama kutumu tek olarak ucuzluk ya da japon pazarı gibi yerler olurya ordan almıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…