Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

çeyizlerin bitti gibi nesrin.herşeyi aldın canımben de ev yerleşirken alıcam ütü masasını falan

Ben havlularını yeni gördümmm tatlımmm geçmiş sayfalarda kalmış ilk sayfada bazı resimlerde çıkmıyor canımm bilgin olsunnn çook güzellermiş annenin ellerine saglıkk mutfak havlularına yapsam çok mu kokoş durur ?

evet canım ilk sayfalara ekleyinde resim cok oluyor cıkmıyor
benımde onlar mutfak havlusu yap yap cok guzel duruyor

Canım benim Allah hep yüzünü güldürsün her daim mutlu ol sevdiğinle inşallah..:)

Ay ev çok güzel canım yeni galiba gıcır gıcır herşey Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin Hayırlı olsun

Canım evin harikaaa, çokgüzel allah güle güle oturmayı nasip etsin balım, en kısa zamanda da kendi evine taşınmayı nasip eyler inş. canım benimm

amin kızlar
çok sağolun hepinize çok teşekkür ederim
kendi evimiz için maaşımda her ay 500 lira attım bugune kadar
3 bucuk yılda güzel birikimim oldu
inşallah daha iyi birikim yapıp evimizide almak nasip olur

süpeeer çok geniş,çok ferah...güle güle oturun canım...çok beğedim

Ay ev çok güzel canım yeni galiba gıcır gıcır herşey Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin Hayırlı olsun

Canım evin harikaaa, çokgüzel allah güle güle oturmayı nasip etsin balım, en kısa zamanda da kendi evine taşınmayı nasip eyler inş. canım benimm

güle güle otur canım evinizde çok ferahmış çok güzelll

nesrin bayıldım evine çok güzel yepyeni duruyo allah sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsn daha güzeli kendinn olsn inşallah hayırlı olsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…