Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

çok sağolun kızlar
çok ama çok teşekkür ederim
amin inşallah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin rabbim..

Şebnemcim evinizi çok beğendim
Mutlulukla huzurla oturun inşallah

nesrin bayıldım evine çok güzel yepyeni duruyo allah sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsn daha güzeli kendinn olsn inşallah hayırlı olsn canm

nesrin evin çok güzel canım.allah güle güle oturmak nasip etsin

Beğenilmeyecek gibi değil ama çok güzel gözüküyor :)
Güle güle oturun inşallah. Allah daim etsin mutluluğunuzu :)

evin cok güzel büyük ve ferah canım güle güle oturun inş..

nesrincimmmm evini çok beğendimmm galibada sıfırr tam gelin evi olmuş canım. en çokta ataman çıkmışş ona sevindimmm senden mutlusu yoktur:))) Evinizde çok mu olunnnn

canım cok ama cok sağol
cok şükür işlerimiz yolunda gidiyor
atamam oldu
evimizide tuttuk
ev 2 yıllık bir kez kiracı durmuş oda 5 ay oturup cıkmış
şubemizden bir abimizin evi bu denk geldi çok iyi oldu
hemde daha az kiraya bağladık işi
binlerce şükür..

nesrincimmmm evini çok beğendimmm galibada sıfırr tam gelin evi olmuş canım. en çokta ataman çıkmışş ona sevindimmm senden mutlusu yoktur:))) Evinizde çok mu olunnnn

canım evin çok ferah görünüoo maşallah herşey çok güzel! evlenince hangi şehirde oturacaksınız??
canım sana bide tost makinesini sorcaktım arzumdan alcam diye bi yazını okumuşum bi topikte.. hangi marka aldın? fotolar açılmıo göremedim. modellini yazar msn sana zahmet canım..

teşekkürler kızlar sağolun

biyolgcum konyada oturacağım
arzum tostcu canım modeli

gule gule oturun guzel ve ferah eviniz...

Güle güle oturun canım, çok aydınlık çok ferah :) Huzurlu bir yer olmuş

bu ev süpermiş yaa güle güle oturun inşallah umarım ev alana kadar bu evde kalırsınız burası hangi şehirde sabahtan beri ev bakıyoruz sinirlerim bozuldu kiralar yüksek evler kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…