Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

Çok güzel Nesrin'cim, özellikle iç çamaşırını çok beğendim, bende araştırıyordum, belki buna benzer alırım...

canım bu camasırın iç kısmında terlemeyi önleyici ve kaymasın diye değişik bir kumaş var
ama cok rahat özellikle gelinlik altı için yapmışlar
fiyatıda normal bence sende bundan al deneyince anlayacaksın..

Çok güzel Nesrin'cim, özellikle iç çamaşırını çok beğendim, bende araştırıyordum, belki buna benzer alırım...

nesrincim ayakkabılarına bayıldım platform olunca rahat oluyor değil mi bende böyle bişi alacağım iç çamaşırında bence çok rahata benziyor dantelli şeyler giymektense böyle rahat ve şık şeyler herzaman tercihimdir doğru tercih :81:

ayakkabıda cok rahat camasırda canım
zaten camasırın rahat olması önemli kim görcek ki
ayakkabıda alıcaksan platform al normal topuktan daha kullanışlı zuzu

Son düzenleme:
nesrincim bende platform topuk istiyorum. her ne kadar topuklu ayakkabı giymesemde.. platformlar normal topuklululara göre daha rahatlar dimi canım ya?? topuklu giymeyince aklıma takılıyoo..

ayrıca bu iç çamışırı işine benimde el atmam lazım bi ara..

güle güle kullan canım aldıklarını

evet canım ön ve arka kısmı eşit olduğundan daha rahat bir ayakkabı paltform olanlar
çamaşır işine el at bencede canıım en cok onlar lazım olucak bence birde yeni evliysek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…