Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

Kızlar evimizi tuttuk hatta temizlettik
Eşylarımızı taşıdık şu aralar işimizden artan zamanlarda yerleştirmeye çalışıyoruz
Yarın halılarımı alıcam ben kaşmir düşünüyorum önerebilceğiniz bir marka ya da özellikle renk varsa cok sevinirim cunku nasıl bir halı alıcağıma karar veremedim.
Yemek odam,koltuk takımım ve salonum..

Yastık deseni bu olucak kızlar

Birde koridor için fikir verirmisiniz kızlar..

Son düzenleme:
Allah hayırlı güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah .Halı konusunda royal veya pierre cardin halıları öneririm canım

canım bende sana royal öneririm.. bende bikaçını royal aldım digerlerini başka marka aldım.. aslında desen begenmekle alakalı.. ben kafamda royal diye gittim başka modellerde begendım ..
kafanda kesin bir marka olmasın kalitesine dikkat et,malına vs.. iyice detaylandırman senin icin daha iyi olur..
hayırlı olsun şimdiden:107:

önemli olan içine sinmesi.. :107:
mutlulukla kullanın inş. canım :)

Salon Halım
Saray Halı-Fulya
Mobilyalarıma deseni uyduğundan bunu seçtik

Koridor Halılarım
Royal-Asos

Mutfak Halım
Royal-Natura

Yatak Odası Halım
Merinos-Paris

Tek Baza Koyacağım Boş Odam İçin Halım
Saray-Sahil

Çok güzel halıların canımcım, 2. modeli yatak odası için düşünüyordum uymadığı için vazgeçtim...
Güzel günlerde kullan

tatlım bayıldım gerçekten,bana acilen kahvaltı takımlarını ve fillaerini nerden aldığını söyle,birde çoğu foto açılmıyor haberin olsun,yalnız yatak odandaki gardropta ayna yok ,yatak odan genişse ayrıca alabilirsin ama benimki gibi darsa gardropta boy aynası olması iyi oluyor,Ama çok beğendim:80:

sevgili sebnem42,

kahve, krem tonlarini pek sevmem ama sayende, evinin ve mobilyalarinla sagladigin uyum cercevesi icinde kahve tonlarindan hoslanmaya basladim, halilarinlada gayet hos naturel bir uyum yakalamissin, mutfak halinin modeli cok hos .

Guzel gunlerde kullanmani diliyorum, ev sermenin heyecani tabi bambaska, Allah bizede nasip etsin hayirlisini..

yatak odamda boy aynası var ama dolabın içinde mekanizmalı
kahvaltı takımımı züccaciyeden aldım ama 1.5 yıl oldu nerdeyse
filleride geçen gün aldılar iş arkadaşlarımın hediyesi :)
fotolar biraz beklersen açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…