Bunlarda benim aldıklarım :):)

hayırlı olsun canım güle güle kullan bende homend in çay makinasını ve saç kurutma makinasını kullanıyorum çok memnunum çaycının konuşması çok hoş :)

Baslangic icin cok kullanisli seyler almissin canim, iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim

Renk olarakta her mutfaga uyum saglayabilir bende bu renklerde alicam elektronik esyalarimi

Baslangic icin cok kullanisli seyler almissin canim, iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim

Renk olarakta her mutfaga uyum saglayabilir bende bu renklerde alicam elektronik esyalarimi

Tesekkür ederim, inşallah kullandıgımız günler de gelir.

bende doğrayıcı istiyorum ya ? ne kadara aldın acep :) güle güle mutlulukla kullan bu arada canım

bende doğrayıcı istiyorum ya ? ne kadara aldın acep :) güle güle mutlulukla kullan bu arada canım

Teşekkür ederim canım, hepsini 350 TL ye aldım %50 indirimli olarak, süpürgeye de para vermedim hediye olarak geldi normalde beğenemiştim alacaktım onuda güzel oldu o yuzden

canım sende bendensin benimde küçük ev aletlerimin hepsi homend çok beğenerek aldım bende güzel günlerde kullan :)

Çok güzeller canım bnde çaycsnı aldım inşallah memnun kalırız

yasemincimm aldıkların cok ama cok güzel inşallah mutfagında kocişinle mutlu mutlu kullanırsınız Allahım size bize hepimize o günleride göstersin

Güzel günlerde kullan canım çeyizlerinin devamını bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…