Bunlarda benim amatör çalışmalarım.

selenimo

çok şükürrr.
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.072
5
731
İstanbul
Arkadaşlar bunlar benim resim kursunda yaptığım resimler, bir kaç tane daha vardı ama resim eklemesi zormuş,onlarda başka zaman.
yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
bunları sadece kursa giderek mi yaptın canım:1shok::1shok:
mükemmeller........güzel sanatlar mezunu olsa bu kadar iyi yapamaz heralde çok şaşırdım

bunları sadece kursa giderek mi yaptın canım:1shok::1shok:
mükemmeller........güzel sanatlar mezunu olsa bu kadar iyi yapamaz heralde çok şaşırdım

Çookk teşeşkür ederim canım,nasıl mutlu oldum.
Evet bunları sadece resim kursuna giderek yaptım,daha önce hiç fırça tutmuşluğum yoktu,ama hep ilgim vardı yağlıboya resimlere.
birazda elim yatkınmış demekki.

wooooooooooooowww

süpersinn be bacım!!

hepsii harikuladeeee!!!!!

özellikle kız kulesi ile kamn çalan amcama bayıldımmm

barşarılarının devamını diliyorum. gerçekten nutkum tutuldu!!! alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:

wooooooooooooowww

süpersinn be bacım!!

hepsii harikuladeeee!!!!!

özellikle kız kulesi ile kamn çalan amcama bayıldımmm

barşarılarının devamını diliyorum. gerçekten nutkum tutuldu!!! alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:

sağol canımmm.Kemancı amcamı geçen sene yapmıştım çok severek çalıştığım bir çalışma oldu,bende de yeri özeldir.
Kız kulesi de en son çalışmam.a.s.

Aman Allah'im ne harika resimler.Ne kadar yeteneklisin.Kirk bir kere Maasallah.En sevdigim sanat resimdir.Ellerine saglik canim.Calla ciceklerine bayildim.

Çok güzel olmuss emeğine sağlık..alkisalkisalkis
ßasarılar :nazar:

ImageShack ta resim hazir olunca reklamin altindaki "hotlink for forums (1) yaziyor ya.Iste orayi kopyalayinca resim burada acik olarak gösteriliyor.Istersen bir dene.

bende beğendim güzel sanatlar mezunuyum ama bu tür tablolar yapamayan güzel sanatlar mezunları var..tebriklera.s.

bence sizde çizginin dışına çıkacak bir yaratıcılık oldugunu düşündüm.yani dahada açmak gerekirse denenmişin çok daha ötesine geçebilirsiniz,çünkü bazı resimler çok farklı.kalıcı olmak için yeni bir akım bulmak gerekli.teşekkürler.

cnm gerçekten hepsi harika fırça bile tutmamış birisinin bunları yapmış olabildiğine çok sevindim eğitim gerek her konuda ellerine sağlık cnm....

bence sizde çizginin dışına çıkacak bir yaratıcılık oldugunu düşündüm.yani dahada açmak gerekirse denenmişin çok daha ötesine geçebilirsiniz,çünkü bazı resimler çok farklı.kalıcı olmak için yeni bir akım bulmak gerekli.teşekkürler.

tatlım, teşekkür ediyorum düşüncelerin için.
benim ki sadece amatörce çalışmalar,rahatlatıyor beni resim.
hiç öyle düşünmemiştim

cnm gerçekten hepsi harika fırça bile tutmamış birisinin bunları yapmış olabildiğine çok sevindim eğitim gerek her konuda ellerine sağlık cnm....

teşekkürler tatlım,
çok merak ederdim resim yapanlara,arkadaşımın vesilesiyle kursa yazıldım,yeteneğim varmış birazcık demekki,
ama yinede öğreneceğimçok şey var.
kendimi resim yapmayı bilen biri olarak daha kabul etmiyorum.

Back
X