Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel :)
aşkla alındığı belli,gerçekten çok güzeller bir ömür mutlulukla kullanın...
hiçbiri gereksiz değil, her biri öyle lazım oluyor ki yetmiyor tekrar almak istiyorsun.çook teşekkür ederim mutlu ettiniz beni. deneyimsizim bu konuda biraz. sanki aldığım bunca şey gereksizmiş gib hissediyorum. zamanla alışırım sanırım :) İyi ki varsınız :)
Aaa olur mu öyle şey, daha yazarlar canım ben özellikle de kahvaltı takımını ve düdüklü tencereni çok beğendim tekrar hayırlı olsun :)çook teşekkür ederim canım. kimse bişey yazmayınca kendimi kötü hissetmiştim bende![]()
ayy çok teşekkür ederim canım :))güzel günlerde kullan :) salon takımın şekermiş keyifle eskitin
evet, moda life dan aldım paket halinde, normalde 7000 idi ama yemek takımındaki vitrini çıkarttım. onun yerine viskon yatak ve baza aldım. bu fiyata geldi. inşallah pişman olmam sonrasında :)canım hepsi çok güzel güle güle kullanın
mobilyalarının fiyatı çok uygunmuş
hem salon hem yatak odası fiyatı mı 7650?
içinde yatak da var?
canım çok güzel görünüyorlarevet, moda life dan aldım paket halinde, normalde 7000 idi ama yemek takımındaki vitrini çıkarttım. onun yerine viskon yatak ve baza aldım. bu fiyata geldi. inşallah pişman olmam sonrasında :)