bunlarda benim çeyizim..

Burda o kadar dertler görüyorum ki yaşımdan çok memnunum şuanda

Siz kaç yaşındasınız?

25 yaşındayım.. her yaşın ayrı bi güzelliği var tabikide memenun olucaksın.. evlenmek için erken bir yaş bana göre.. önceliklerim daha farklıydı bu yaşdayken benimde.

25 yaşındayım.. her yaşın ayrı bi güzelliği var tabikide memenun olucaksın.. evlenmek için erken bir yaş bana göre.. önceliklerim daha farklıydı bu yaşdayken benimde.

Zaten ben tıp okumayı düşünüyorum, yani evlenmek için en az bir 30 yaşında olacağım yani

haklısın.. bir iki bişey aldım onlarda kırık gelmedi allahtan.. yakın mı teyzenin düğünüde

Teyzem doğuda öğretmen şuanda tayin durumları falan en az 1 yıl var gibi görünüyor

Tatlım kusra bakma ben kırmızı yemek takımını fincan sandım bir an Yemek takımın çok hoşmuş diyerek düzeltmek istiyorum

canım hepside çok güzeller. özelliklede yatak örtüne bayıldım sade ve şık aradığım gibi.güle güle kullan cicilerini :))) mutluluklaa,,huzurla inşallah :))

canım hepside çok güzeller. özelliklede yatak örtüne bayıldım sade ve şık aradığım gibi.güle güle kullan cicilerini :))) mutluluklaa,,huzurla inşallah :))

inşallah tatlım... hep birlikte saadet içinde kullanalım :=)

bu arada gelinliğin gerçekten hoş ma straplez kalması daha iyi olur diye düşünüyorum bence askı gibi bir şey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…