bunlarda benim çeyizim..

Canım yeni gördüm topiğini. Güle güle kullan canımm. Hepsi çok güzell...
Bende bernardoya dadanmış durumdayım.
Tasarımları tam benim ruhuma göre.
Kelebekl, çiçekli böcekli :)

cnm hepsi çok güzeller güle güle kullan.. bunları nerden aldın bende aynısının çay-kahve-şekr olanı varda tuz olanı da istiyorum. bir de sen ne kadara aldın merak ettim?

Eklentiler

• $31691_1347610677[1].webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım yeni gördüm topiğini. Güle güle kullan canımm. Hepsi çok güzell...
Bende bernardoya dadanmış durumdayım.
Tasarımları tam benim ruhuma göre.
Kelebekl, çiçekli böcekli :)

sağol canım.. bernardo ürünleride çok güzel canım.. ben alırken pek anlamazdım aslında marka felna bilmezdim. bernardo yu bir arkadaşım sayesinde duymuştum.

cnm hepsi çok güzeller güle güle kullan.. bunları nerden aldın bende aynısının çay-kahve-şekr olanı varda tuz olanı da istiyorum. bir de sen ne kadara aldın merak ettim?

cnm benımkıler kırmızı beyaz puanlı... bende kahve şeker çay için olanı var.. onları tesadufen bir züccaciyeciden aldım pendikten.. tuz biber olanları limangodan almıştım. ama pendikteki yerdede vardı ama ben daha önceden almıştım.. büyüklerinden almıycaktım sonra takım olsun dedim. 30tl ye mi ne aşmıştım llimangodan

sağol canım.. bernardo ürünleride çok güzel canım.. ben alırken pek anlamazdım aslında marka felna bilmezdim. bernardo yu bir arkadaşım sayesinde duymuştum.

evet canım bende bilmezdim de geze geze öğrendim nerde ne var :)

evet canım bende bilmezdim de geze geze öğrendim nerde ne var :)

birgün annemle geziyorduk.. ceyiz setine baktık karacayı o şekilde aldım çeyiz seti şeklinde sonraa.. o setin içindeki herşeyi değiştirdim.. çatalbıçak takımını yemek takımını.. önce bir yemek takımı aldım allahım güllü dallı hiç sevmem öyle şeyleri :=) satıcı kanıma girdi çok güzel felan die eve geldim beğenmiorum anneme diyorum sen kullan yok diyor. günlük kullan diyor bana yok dedim görmek bile istemiyorum dedim :=). sonra gittim konuştum değiştirdim..

Yemek takımın karacadan yani canım:)
bende güllü şeyleri sevmem :)

Bu da benim yemek takımım canım.

evet canım bu da güzel...
Ben aldıktan sonra çıktı bu seri de...
Sürekli yeni şeyler çıkıyor canım.
Güle güle kullanalım. :)

aslında yemek takımını evlenmeye yakın almak gerekmiş. neyse yapcak bişe yokk.. bunları mutlulukla kullanmak nasip olsun önce

çeyizlerin çok hoşşş

Alla ım ağız tadıyla kullanmasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…