bunlarda benim çeyizim..

sağol canım gördün mü kırmızı tabakları

evet gördüm kendi topiğime yazdım burayada yazim bende çok beğenmiştim avmye gittim baktım ama seramik ya o tabaklar daha hassas kullanılması gerekiyo o yüzden ben cesaret edip almadım bizim evde pasta tabakları var seramik kenarları kırıldı çirkin duruyo o yüzden güralların falan oluyo ya öle yemek takımı alıcam günlüğüme

geçen gün aynı şeyi bende düşündüm anneme dedim hatta annem dikkatli kullanırsın dedi.. kırılırsa artık yenisiini alırım diye düşündüm sonradan :)

geçen gün aynı şeyi bende düşündüm anneme dedim hatta annem dikkatli kullanırsın dedi.. kırılırsa artık yenisiini alırım diye düşündüm sonradan :)

ben almadım o yüzden yoksa almaya gitmiştim nette görmüştüm önce sonra vazgeçtim çünkü en çok yemek takımını kullanıyoruz ister istemez kırılır

Maşallah çok şanslısınız canım :)
İzmirdemi yaşıyordu nişanlın da?
Yok istanbulda nişanım ve ailesi cnm :)

çok sevindim canım gidersin haftasonları görmeye

Bana kalsa hergün giderim de çalışıyorum ben vardiyalıda olsa yetişemiyorum saatlerine salı günü ailecek gitcez askerimizi görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…