• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizim..

güle güle kullan tatlımmm darısı başıma bende nereden başlayacağımı bilmiyorum :)

geçtiğimiz şuan ayına kadar tek bir iğnem bile yoktu.. tencere, yemek takımı çatal bıçak seti aldım öncelikle.. sonra bende bir heves başladı.. her gördüğüm yere girmeye başladım..

ewt canım... eskiden kırmızı hiç sevmezdim.. ama nasıl hoşuma gittii bunlar anlatamam.. amin hepimiz mutlulukla kullanalım

Canım kısmetse ben de mutfağımı kırmızı istiyorum ona göre alışveriş yapıorum.Günlük yemek takımı için de senin karaca kırmızı takımından almayı düşünüyorum :16:

geçtiğimiz şuan ayına kadar tek bir iğnem bile yoktu.. tencere, yemek takımı çatal bıçak seti aldım öncelikle.. sonra bende bir heves başladı.. her gördüğüm yere girmeye başladım..

bende çok hevesliyim ama az önce bizim beyefendi ile konuştuk askere gitmeyi erteliyo dolayısıyla düğün falanda ertelendi....Şeytan diyo boşver çeyizi bilmem neyi git al bir araba gez toz eğlen

Canım kısmetse ben de mutfağımı kırmızı istiyorum ona göre alışveriş yapıorum.Günlük yemek takımı için de senin karaca kırmızı takımından almayı düşünüyorum :16:

al canım onlar çok güzeller ben çok beğenerek aldım.. daha kırmızı ürünlerim var ama onları tam olarak hatırlamıyorum.. hepsi kolilendiği için de fotolarını çekmem imkansız..

bende çok hevesliyim ama az önce bizim beyefendi ile konuştuk askere gitmeyi erteliyo dolayısıyla düğün falanda ertelendi....Şeytan diyo boşver çeyizi bilmem neyi git al bir araba gez toz eğlen

nekadar ertelesede elinde sonunda gidicek.. gitmek zorunda nereye kadar gitmeyecek ki .. sen bir yerden başla..

seni anlıyorum.. benimkide öyle yok asalet alayım öyle gitcem.. neyse ki bu agustosda gitti..nekadar ertelesede elinde sonunda gidicek.. gitmek zorunda nereye kadar gitmeyecek ki .. sen bir yerden başla..

eni anlıyorum.. benimkide öyle yok asalet alayım öyle gitcem.. neyse ki bu agustosda gitti..nekadar ertelesede elinde sonunda gidicek.. gitmek zorunda nereye kadar gitmeyecek ki .. sen bir yerden başla..

canım o elinde tuttuğun bardakların markası nedir acaba çok güzeller

ben onları yemek takımımın yanına aldım canım.. öyle kristal bardaklardan almak istemedim.. ve ona uygun sürahi ve çay bardağıda buldum.. takım oldularr::=) ama fotolarını koyamadım çünkü hepsi kolilenmiş.

cnm ne kadar güzel şeyler almışsın. çok zevklisin. güzel günlerde kullan

ben onları yemek takımımın yanına aldım canım.. öyle kristal bardaklardan almak istemedim.. ve ona uygun sürahi ve çay bardağıda buldum.. takım oldularr::=) ama fotolarını koyamadım çünkü hepsi kolilenmiş.

evet canım bende kararsızım yemek takımının yanına öyle yaldızlı bi takım mı alsam böyle şık bardaklardan mı alsam düşünüyorum

senin bardaklarında çok güzeller büyük ihtimal böyle bi takım yaparım

acaba makinede yıkanabiliyor mu bi fikrin var mı bu konuda

inş çok güzel sofralar kurarsın canım :16:

evet canım bende kararsızım yemek takımının yanına öyle yaldızlı bi takım mı alsam böyle şık bardaklardan mı alsam düşünüyorum

senin bardaklarında çok güzeller büyük ihtimal böyle bi takım yaparım

acaba makinede yıkanabiliyor mu bi fikrin var mı bu konuda

inş çok güzel sofralar kurarsın canım :16:

canım işteyim şuan 20dk lık işim var sonra yazarım...

Back
X