• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizim..

hayırlı olsun çeyizin canım güle güle kullan =)) tencere setini çeyiz seti olarak mı almıştın ayrı mı? ben de karacanın çeyiz setini almayı düşünüyorum da fiyat konusunda kararsızım ??

diğer başlıktaki mesajı yeni gördüm canım çok teşekkür ederim ben de çatal kaşık bıçak seti için 100lira falan fark vermeyi düşünüyorum set uygun dıyorsun yani :32:

diğer başlıktaki mesajı yeni gördüm canım çok teşekkür ederim ben de çatal kaşık bıçak seti için 100lira falan fark vermeyi düşünüyorum set uygun dıyorsun yani :32:

ewt canım.. şöyle oldu şimdi... o set 1300 felandı galiba ben setin içinden yemek takımını ve çatal bııçak setini değiştirdim.. setin içinde tencere takımı, çatal bıçak ve yemek takımı oluyor.. ben ordakileri beğenmemiştim.. başka modelle değiştim.. ekstra ücret ödedim

Son düzenleme:
1598 benım baktığım set ben de çatal kaşık bıçak setini değiştiebilirim oyle olursa 1700 falan olcak işte ama yine de düdüklü, çaydanlık hepsinin içinde olması pratık geldı bana ayrı ayrı dolaştım mağazaları bugün uygun model bulmak daha zor olacak gıbı geldı ama açıkcası önceki kampanyaları takip etmedıgım ıcın fıyat daha ucuza ıner mı kararsız kalmıştım kampanya afişi böyle

Eki Görüntüle 507644

canım neden makinede yıkanmasınki ama makine bardakları mahvediyor.. biz evde aralıklarla çay bardağı değiştiriyoruz.. çiziyor... o yüzden onları makineye koymam..

yaldızlı olanlar soyuluyor diyorlar ya canım ondan sordum ama tabi haklısın birde işin çizilme boyutu var

tşk ederim cevabın için canım :16:

1598 benım baktığım set ben de çatal kaşık bıçak setini değiştiebilirim oyle olursa 1700 falan olcak işte ama yine de düdüklü, çaydanlık hepsinin içinde olması pratık geldı bana ayrı ayrı dolaştım mağazaları bugün uygun model bulmak daha zor olacak gıbı geldı ama açıkcası önceki kampanyaları takip etmedıgım ıcın fıyat daha ucuza ıner mı kararsız kalmıştım kampanya afişi böyle

Eki Görüntüle 507644

aslında tam net hatırlamıyorum bende işte fiyatı.. evde duruyordu belgeler galiba.. bir bakayım ben.. sana söylerim.. herşeyi değiştirdiğimden birde şubatta aldığımdan hatırlamıyorum.. ama tek tek aldığını hesap edersen fiyat çok uygun.. benim yemek takımım 1230tl idi, çatal bıçak 600 den fazla tencere seti 700 den fazla hesaplarsan eğer 2500 ü bulur.. ben bu fiyattamnn daha uyguna aldım.. seti değiştirsemde o indirimden faydalanmıştım..

bilmem ki canım soyulmaz herhalde ... bunların sarıları vardı.. ben pek sevmem sarı...

aynen bende sevmem zaten senin aldıkların tam benim zevkime uygun çok beğendim

inş bişey olmaz canım hem elde yıkayacaksın ya zaten

peki ne kadar tuttu maliyeti canım

aslında tam net hatırlamıyorum bende işte fiyatı.. evde duruyordu belgeler galiba.. bir bakayım ben.. sana söylerim.. herşeyi değiştirdiğimden birde şubatta aldığımdan hatırlamıyorum.. ama tek tek aldığını hesap edersen fiyat çok uygun.. benim yemek takımım 1230tl idi, çatal bıçak 600 den fazla tencere seti 700 den fazla hesaplarsan eğer 2500 ü bulur.. ben bu fiyattamnn daha uyguna aldım.. seti değiştirsemde o indirimden faydalanmıştım..

evet evet :)) en azından markalı bi set olur :46: ben de niyetine girdim bakalım yine net fiyatı bulursan yazar mısın bana? netleştireyim bu hafta ben de bu ayın 15inde yavaştan ödemeye başlayayım inşallah=)

aynen bende sevmem zaten senin aldıkların tam benim zevkime uygun çok beğendim

inş bişey olmaz canım hem elde yıkayacaksın ya zaten

peki ne kadar tuttu maliyeti canım

canım 6 tanesi 10tl.. çok uygun fiyatı var... ben meşrubat bardağından ve su bardağından tam 18 tane aldım. annem al kalsın dedii yani hepsinden 3er kutu aldım ve 60tl ödedim..

evet evet :)) en azından markalı bi set olur :46: ben de niyetine girdim bakalım yine net fiyatı bulursan yazar mısın bana? netleştireyim bu hafta ben de bu ayın 15inde yavaştan ödemeye başlayayım inşallah=)

ah canım öde öde bitmiyor valla..... başla bence..

canım 6 tanesi 10tl.. çok uygun fiyatı var... ben meşrubat bardağından ve su bardağından tam 18 tane aldım. annem al kalsın dedii yani hepsinden 3er kutu aldım ve 60tl ödedim..

evet canım baya iyi fiyata almışsın ben nette bakmıştım bu desene benzer modellere tek bardak bile baya bi pahalıydı

eğer bende bulursam almak isterim modelin ismi hakkında yardımcı olursan çok büyük iyilik etmiş olacaksın bana :16:

evet canım baya iyi fiyata almışsın ben nette bakmıştım bu desene benzer modellere tek bardak bile baya bi pahalıydı

eğer bende bulursam almak isterim modelin ismi hakkında yardımcı olursan çok büyük iyilik etmiş olacaksın bana :16:

paşabahçe izmir serisi.. sen nerde oturuyorsun.. ben ist den pendikten aldımm

bu bardakların kahve yanı bardaklarıda var ama almadım.. tuğralı bardak aldım diye.. eve bardak koleksiyonu olsun istemedim

anneme kalsa şu krıstallerden alayım istiyordu.. düşünsene bardağa dünya para vercem.. ben sevmem dedim öyle..

bu bardakların kahve yanı bardaklarıda var ama almadım.. tuğralı bardak aldım diye.. eve bardak koleksiyonu olsun istemedim

benimde var renkli olanlardan almıştım

meşrubat bardağı kadeh falan istiyorum ben inş bulurum buralarda

Back
X