Bunlarda benim çeyizlerim:)

Teşekkür ederim kızlar, daha guzelleri sizlerin olsun

canim hayirli olsun hepsi birbirinden güzel.. Allah huzurlu mutlu günlerde kullanmayi nasip eylesin insaAllah

benim sormak istedigim toplam ne kadara aldin bunlari ?

yani söyle bi civar miktar söyleyebilirmisin?

sessizlik, dawn, svsirin kızlar çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.

sessizlik cnm kesin bi rakam söyleyemicem, oturup hiç hesaplamadım ama kampanyalarını takip aldım genelde, kesin bi rakam söyleyemiyorum cnm

tekrar teşekkürler kızlar.

sinoplum cnm çeyiz işinde büyük eşyalar kaldı daha cok mobilyalar, ufak tefek şeylere ara verdim zaten çok bişeyde kalmadı, o yuzden eklemiyorum fazla bişey. Düğün salonufalan araştırıyorduk bulduk cok şükür, ayarladık şimdide de belediyeden gün alıcaz,o işlerle uğraşıyorum işte cnm,

sende iyisindir umarım öpüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım anlıyorum dügün telaşı desen ..:)
Allah kolaylıklar versin sana .. dügün gününü alınca yaz buraya olur mua.s.

sinoplum cnm benim , düğün salonundan 20 marta yer tuttuk, 1 hafta sonrada belediyeden alıcaz allah kısmet ederse 20 mart olucak, teşekkür ederim canım

canım çeyizin çok güzel... Uyku setin özelllikle çok hoşuma gitti. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

canım çeyizin çok güzel... Uyku setin özelllikle çok hoşuma gitti. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim cnm arkadaşım guzel dileklerin için, hepimiz iyi günler huzurla mutlulukla kullanalım inşallah çeyizlerimizi.

Buda nişanlımın amcasının hediyesi sarjlı süpürgem kızlar.Çok met ediyorlar fakirin bu modelini.

güle güle kullan şarjlı süpürgeni bende duydum bu modele çok iyi diyorlar bende kırmızısını alıcam inşallah en kısa zamanda

güle güle kullan canım benım .. bu modelın methını bende duydum cok..

Kızlar son aldıklarım

Altta limangodan aldıgım trento yemek takımı ve 3 lü kavanoz takımı

Pembe büyük tava,

Pembiş orta boy tava ve sahan

2 li borcam seti

3 lü borcam seti ve hediyesi mutfak önlüğü

Bunlarda daha önce aldığım teflon tava ve tencereler

1 orta boy kapaklı teflon tencere, Orta boy ve küçük boy teflon tava

1 büyük boy kapaklı teflon tencere

Şimdilik hepsi bu kızlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…