Bunlarda benim çeyizlerim:)

Çok teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim

nagsh canım tesadüf eseri oldu onu almam, Paşabahçe markası. bim mağazası var biliyorsun, oraya gelmişti epey zaman önce, ama büyük migros ta da gördüm geçenlerde fakat farklı renkleri vardı yeşil gibi. Oluyor migros, real gibi büyük alışveriş merkezlerinde. ve bim mağazasınada her cuma farklı şeyler geliyor, bende tekrar görürsem sana haber veririm canım.

sabah yazmıştım ama forumda temizlik yapıldı heralde

pinkycim hepsi çok güzel yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar ,benimde var çok çok eksiğim aslında yardımcı olsak birbirimize ne güzel olur

düğün tarihi belli mi canım

giz canım evet bende anlamadım foruma birşeyler olmuş,

evet cnm benim yavaş yavaş bitecek inşallah hazırlıklarımız, düğünümüz aralığın ya ikinci haftası olacak ya da ocağın ilk haftası.

kasım ortası evimizi teslim alıcaz, şu an inşaat halinde yapılıyor, onu bekliyoruz.

evi yerleştirmek en zevklisi ve en zoru olacak, bir de ayrı şehirlerdeyiz, yapacağız inşallah allah yardımcımız olur.artık mobilyacıları gezip beğeniriz yavaş yavaş diyorum, en azından ne istediğimizi biliriz. Ne istediğimizde yavaş yavaş şekillenir, ben zor beğeniyorum, e şimdide insan en güzeli olsun istiyor, hayırlısıyla olur inşallah.

tabiki birbirimize yardımcı olabiliriz canım, benim günlük çatal kaşık takımı, ütü, çay makinası eksiğim kaldı. onun dışında mutfak için ufak tefek şeyler var almam gereken. Bunlarıda bi kaç ay sonra hallederim diyorum.

canın ne zaman isterse bana yazabilirsin cnm öpüyorum

az kalmış canım ne mutlu valla hayırlısıyla gelsin o günler

az kalmış benimde mutfak eşyalarım var ufak tefek şeyler zaten ama en zoru bence

bizde ayrı şehirlerdeyiz canım baya zor oluyor bizimde

evet cnm ayrı şehirler gercekten zormuş, zaten bu işler zor bir de şehirler ayrı olunca, evi yerleştirmesi vs, gitmeler gelmeler, neyse allah yardımcımız olur inşallah

valla bır nevresim hastası olarak hepsini çok beğendim.......boshayallersmile hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullan canım...

canım eşyalarını güzel günlerde kullan inş!
eşyalarını limangodan almışsın. internet sitesi galiba bu? ben çok güvenemem böyle sitelere. sen ne düşünüoosun?
ayrıca davet mi gerekiyor? kaçırdım galibaa.. anlatır mısın senden rica etsem

biyolog cnm çok teşekkür ederim

evet limangodan da, markofoniden de aldığım şeyler oldu cnm, alışveriş sitesi, kıyafet dışında ayakkabı, çanta, nevresim gibi çoğu şeyi aldım internetten, görerek almak daha mantıklı tabiki ama bazı bildiğim markaların örneğin nevresim gibi şeyler almakta bi sakınca görmüyorum, mail adresini özelime atarsan istersen, davet gönderebilirim kendi sitelerinin müşteri hizmetleri bölümünde de detayları yazıyor.

Bunlarda son aldığım 8 tane ayaklı paşabahçe kadehlerim

3 lü kupalarım, çok severek aldım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…